manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Јел оно НАТО беше одмрамбени савез? Нешто као одговор на Варшавски пакт? По мом календару ово је нека 2008. година (од Исуса Христа да не буде забуне да је од настанка света или од Мухамедовог преласка из Меке у Медину). Дакле чему сад служи НАТО? Шта он брани, које своје чланице? Колко ми се чини ниједан рат није био на територији ни једне од чланица, ако изузмемо Кипар и турско искрцавање. Дакле шта је ту одбрана? Јел се можда воде оном "напад је најбоља одбрана"? Или оним American way-My country right or wrong?
А ви генијалци што се залажете за НАТО, запитајте се, само толико, само се запитајте, немојте се стављати у кожу људи којима је тај НАТО убио неког, осакатио неког, протерао неког итд. Е онда се запитајте како је могуће да те ултра, мега, гига, тетра развијене земље имају толко грешака. Запитајте се како су ти сателити, паметне бомбе, најбољи пилоти, најбољи авиони, најбољи стратези (ово нај нека се даље подразумева) усплеи да погоде амбасаду Кине, да им није случајно ветар скренуо ракету на воз у Грделици, да им се испред њихових супериорних сателита није испречио облак па су случајно погодили болницу. Како је могуће да државе у којима предњаче све могуће слободе, доброте, врлине успеше да истресу добар део касетних бомби (да оних касетних што су забрањене), да им случајно није неко потурио радиоактивну муницију? Како су ти миротворци пречули чувено "Ми морамо трећину Срба побити, тећину покатоличити, а остатак протерати" или "Морамо Србима задати такав ударац да их на овим просторима више не буде". Где су били кад су наши сународници киднаповани и док су приучени месари кидали њихове бубреге, јетре, срца? Где су били 17ог марта? Што нам не помогоше ти светски анти-терористи против ОВК (коју су и сами ставили на листу терористичких организација) Е да сад ћемо да чујемо од вас генијалну теорију по којој смо ми криви за све. Наравно ту се мрачне 90те, силе мрака, свепрожимајућа црна и вуду магија којом је Слоба владао над нама (да се разумемо тај човек ми се гади, а да ли знате да га је тај добри Запад прогласио за фактор мира и стабилности). Јел беше он из оног СПС-а што се сад са њим удружују крсташи за наш бољи живот?
Ми смо националисти а то је лоше, а како је могуће да у САД добар део организација, удружења у себи има N-National? Геноцид је у Сребреници, а није у Хирошими или Нагасакију, или Јасеновцу? Ма ни амерички домороци не живе у резерватима, или ипак живе?
А ви се и даље свђајте ко је бољи, а ко је гори. Ложите се на савезе са Русима, НАТО-м, Кином, Рептилијанцима, Вавилонцима, итд. и сл. А лепо је било док је било СФРЈ, а? А јел сте се запитали зашто? Можда зато што је тад радио неко, зар не?
А сад даће ми лову ЕУ, КАД уђем у њу, а године иду и иду оде 2004, па 2006, па ево сад ће 2008, па ће ускоро и 2012, па ћемо ко Турци да чекамо којих 50ак година само да се кандидујемо, а до тад ћемо да блејимо испод неког дрвета и на крају ће бити оно сви ћемо моћи да станемо под једну крушку.
Што пре људи схвате ону упри у се и у своје кљусе, нема мрдања, а ви како оћете наставите, ја никаво право немам да вам мењам ставове, ја сам увидео да ћу овде увенути, зато књигу или лопту у шаке па што даље одавде, увек негде треба лекар, нуклеарни физичар, фудбалер, кошаркаш. Као што рекох само се запитајте, само толико.
Свака ти ко Његошева!!!