DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
то "третирање кућне помоћнице" постоји само у глави лица које има тај дојам
што се мене тиче, не мораш прстом да мрдаш
Lako je vama gicama, vama je svinjac prirodno stanje stvari.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то "третирање кућне помоћнице" постоји само у глави лица које има тај дојам
што се мене тиче, не мораш прстом да мрдаш
Много ми смета реч "помогнете".
Па зар не живе и они у тој кући?
Зар и они не прљају и не једу ту?
Уопште не прихватам реч "помоћ" у кући, већ поделу посла.![]()
moram da kazem da se slazem sa drugaricom divljom.
i da dodam da majkeprave greske u vaspitanju dece.
devojcice se uce da pomazu sve i svasta, pa se jos naglasi- trebace ti, kad se udas, imas decu, bla bla..
a znam da niko nikada od roditelja nesto slicno ne kaze sinu. u smislu, ajde sad usisaj i obrisi prasinu, da s enaviknes, kad jednog dana imas zenu i svoju porodicu.
dakle, majke kao takve treba da budu mnogo sirih vidika. istovremeno, primer koji u kuci daje otac neka je baza za formiranje decaka u muskarca. odnos prema zeni i sl...
naravno, ako devojka koja ulazi u brak PODRAZUMEVA da je sav kucni posao njoj bogom natovaren na kicmu, onda je tesko da ce taj muz ikada ista uraditi.
ja se iskreno gnusam takvih odnosa i kao zena znam da NAJVISE zavisisi upravo od zene. jer ako ona sama podrazumeva neke tradicionalne uloge onda naravno da ce muz da cita novine dok se ona ubija od posla.
A otkud ti znaš kako se čuva ćurka, a kako dete kada nemaš ni jedno ni drugo ?
I muškarci umeju sa decom, sve se nauči vremenom
И шта си му рекла, где да иде?meni je skoro hteo da je odgrize a na drugom randesu hteo analni nije speo ni prvo ni drugo dala sam mu sut kartu
Istina je da nisam rodila dete ali već 7 godina, čuvam i brinem o bratovom, od jutra do mraka.Tako da o čuvanju dece toliko.![]()
Spotaknuta, što bi rekao jedan forumaš, jednim odgovorom na jednu temu
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11315223&postcount=122
palo mi na pamet (a nije bolelo, ne brinite) da vas pitam:
Muškarci, da li se nekad, i preko volje, pomučite da pomognete svojoj dragoj zarad hormonalnog (da bi bilo sexa) i sveopšteg mira u kući (da vam ne zvoca)?
Žene, sankcionišete li na neki način totalnu nezainteresovanost da vam pomogne vaš voljeni?
Da li prosto izgubite volju za sexom zbog toga što vas voljeni tretira kao kućnu pomoćnicu?
PItanje je više za one koji imaju neki staž i žive u paru, jer na kratke staze, u fazi početnog zabavljanja, svi smo mi dobri i rado pomažemo.![]()
Naučila si dovoljno da rodiš i svoje, zar ne ?