Ili Mladić u Hagu ili izbori?

Pero.........posto je izvesno konacno resenje Kosova, izbori treba da slede posle toga..........

Ne smeta mi , sto ce Radikali, na odvajanju Kosova , da trljajuci ruke, srecni, tvrde pazar.........

Srbija , izgleda mora jos jednom da prodje kroz Radikalsko - SPSovski raj........da bi shvatila..

Radikali su toliko nesposobni, da se nece na vlasti odrzati duze od nekoliko mesece...ako pobede

ne bih se bili ja u to kladio...kod nas kad se zasedne....pichi to neko vreme...ko bi reko da ce kostunica ovoliko da izdrzi,kad ono...;)
ok,slazem se da bi sigurno radikali brze pali,i da je mozda vreme da i to dodje ne bi li nam doslo u glavu..samo,ako do toga dodje...bice to bez mene..ja se pridruzujem nekoj putujucoj cirkuskoj trupi i palim...ili cu da glumim disidenta..i zbogom srbijo....:)

PredatorBG11:
Radikali su pseudokomunisticka stranka,od kada im je gazda u Hagu pricaju da su cas za Evropu,sledeci dan,ucila ih Mira,kako su je nazvali,vestica sa Dedinja,su za Kinu i Indiju,obecavaju jeftin hleb,beplatan gradski prevoz i slicno,na radikale se primaju samo isfrustrirani ljudi,znam jednog,muci ga posao,nema devojku,nema love,mracan lik,pa kod njih vidi neki spas.
Izbori.

Nisu ni sve komunjare bili negativci: naime, da sam Savez ********* nije bio pun razno-raznih likova, ne bi došlo do raspada juge-pljuge.....
Nije valjda obična raja skrojila i izglasala Ustav 74-e i ostalo...:D :D :D

Наравно да нису, али они који нису били негативци нису били ни комунисти, што је Тито доказао кад је убио Марковића и потврдио са Ђиласом и Ранковићем и уставом 74-е и са свим другим његовим радом и творевинама.

Вујадин

Back