Pa što ne iskoristiš dar? :-P
javaljas se da proveris?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što ne iskoristiš dar? :-P
Ne treba da padnesh u ocaj. Naprotiv. Bice nas minimum troje onda. Vas 3 djevojke + JaTreba li da padnem u ocaj.
Ja sam rekla da dolazim na Jaz
javaljas se da proveris?

Dobro evo...E šta čini vlast.
Dobro evo...
hocesh i ti da dodjesh?
Šta vam je ljudi? Neću, hvala. Drugi put. 
Ne treba da padnesh u ocaj. Naprotiv. Bice nas minimum troje onda. Vas 3 djevojke + Ja
Ma sto da ne...Šta vam je ljudi? Neću, hvala. Drugi put.
![]()
Ako "Treca" prihvati poziv... mogu vas podijeliti u dvije grupe od po dvijeUhvati me panika od tolike mase.

Ma sto da ne...
nego kako bi ja sa Vas 4 djevojke ? O tome ne vodite rachuna.

Ma ne radi se o tome koliki sam frajer... nego meni onda za jedno vece sa Vama 4 u jednoj diskoteci treba oko 100 eura za jednu noc + razni izdaciP ako si takav frajer, treba sm da znaš. Ali bez brige, ja se ne prijavljujem.![]()
Ma ne radi se o tome koliki sam frajer... nego meni onda za jedno vece sa Vama 4 u jednoj diskoteci treba oko 100 eura za jednu noc + razni izdaci![]()
E moja Slavka... takvi bi trebalo da se zovu sponzori, a ne dzentlmeniKoji dzentlmen![]()

Sada ces jos i Galeb da ispadnesE moja Slavka... takvi bi trebalo da se zovu sponzori, a ne dzentlmeni![]()
Da li je veliki ***** velika prednost u pronalazenju kres kombinacija.

hm... to je isto kao kada bi rekao da yebu samo ODLIKASHI u shkoli!...ne yebe lep nego uporan...![]()

Evo, ja nisam uporan a opet isto to radim......to nije ni blizu...![]()