Иконе 80-их

ova se ne zaboravlja..

2vmxb37.jpg

Пуси, чиста петица за труд, а посебно хвала за помоћ. Прво о Ким Бејсингер пошто ми то даје прилику да објасним нешто у вези са темом.

Ким јесте обележила 80-те, нема шта, али нема у њеног укупном имиџу ничега специфиичног за ту декаду. Ким је Ким и у 80-им, и у 70-им, и у 90-им и у 60-им и у 40-им чак. Ким ће да буде у моди и за 100 година.

Слично важи (ништа специфично за 80-те) и за Елен Баркин (и мени је пала на памет) и за овог Кајла за којег никад нисам 100 посто сигуран како му се чита презиме, да л'је МекЛахлан или МекЛафлин.

Браво за Брук Шилдс, њу сам заборавио. Синди и Шерилин Фен сам се исто сетио, ал' рек'о ајде њих ће неко други. :)

Фара Фосет припада припада 70-им, спрема се и та тема али немој ником да кажеш. :tajna: То ће да буде занимљивије, то доба су обележавали и мушки ликови.

Што се тиче Голдблума и ове друге мушке екипе, вероватно си у праву, али то ви девојке решите између себе. :)

А Бригите Нилсен, е ту сам ја у праву. :) Шалим се, исто сам и ја написао, сада личе на монструме (и она и грејс Џонс) али у своје време :ok:

back-future-4.jpg

metju foks :heart:

06rob-lowe.jpg

ovaj nije ikona,al je definitivno neko za koga se 1980ih pricalo da je "next big thing".Voren Biti ga je proglasio svojim naslednikom,ali za razliku od Bitija, njega su poroci i zhene unistile...

5LGIF00Z.jpg

emilio je imao vezu i vise talenta,al manje ludila no brat mu. U pocetku je bolje islo Emiliu, ali se kasnije izgubio, pokusao sa rezijom,ali nije islo i postao je "brat Carlija Sina" ili "sin Martina Shina".

michael-j-fox.jpg

zvijezda "Povratka u Buducnost" ...imao je mladolik izgled,nesto harizme i tri filmska hita iza sebe. kako god, sjebala ga je bolest i sad ga svi znamo kao "onaj iz Sin Sitija" .

Highlander-Highlands.jpg

der ken bi onli van.
shteta sto nema grama glumackog talenta,al da je sladak,pa presladak.

i supermodeli Djia Garangi, Sindi Kroford, Linda Evandjelista, Dzenis Dikinson...

Poslednja izmena:
Све сама А продукција. Хајде да пробам да убацим неке ликове који можда нису толико познати али ипак представљају неке иконе па чак и култне личности осамдесетих година.

Bruce Campbell
Bruce-Campbell-Working-on-Expendables-Type-of-Horror-Movie-2.jpg

Brion James
BrionJames5.jpg

Billy Drago
http://2.***************/_t9pl9Dh5gGQ/SnQx-GAfrpI/AAAAAAAAF7o/Ut2YVyCGUF8/s400/_4872-20425.gif

Back