Banedjokic
Obećava
- Poruka
- 91
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moraš da gasiš postojeći antivirus instaliraš to jedno po jedno preko njega, očistiš virus i obrišeš ga pa onda instaliraš drugi skeniraš i sve tako dok sve ne odradiš. Ima Lap da leti posle svega toga.![]()
Mogu da budu i virusi, ali može da bude i svašta drugo, vezano za procese, ostali softver, hlađenje, itd.Malo sam skratio reč i ispalo smešno mada realno sve su to virusi !
Šta je smešno?Šta je tu smešno stalno me pitaju kad im dam nove antiviruse ove sporedne, da li treba da isključe postojeći antivirus koji već imaju pa onda ovo .
- laptop je iz 2011-e godine star kao biblijaImam hp dv6 koc× mi net po malo
2.0 procesor
4gb ram ddr3. Hard 100 %
- laptop je iz 2011-e godine star kao biblija
- vrlo verovatno nikada otvaran i pati : tj- nikada nije očišćen , matora pasta , pregrejavanje procesora , oslabili kondenzatori na njemu , hard disk na kraju životnog veka
- verovatno sa nikada reinstaliranim windowsom koji se napunio raznoraznim smećem i koji i sam koči
Šta bih ja uradio?
- očistio ga i zamenio pastu
- zamenio bih hdd sa ssd-om
- instalirao novi windows 7 jer budimo realni taj procesor nije za win 10
eventualno još zameniti wifi karticu ako je problem sa net-om do nje
sve ostalo nije isplativo raditi na tom laptopu
Moze i to i da proveri da li u pozadini radi neki proces koji mu podize hard ili proc na 100 % obicno se tu nakaci nesto vezano za pretrazivac .- laptop je iz 2011-e godine star kao biblija
- vrlo verovatno nikada otvaran i pati : tj- nikada nije očišćen , matora pasta , pregrejavanje procesora , oslabili kondenzatori na njemu , hard disk na kraju životnog veka
- verovatno sa nikada reinstaliranim windowsom koji se napunio raznoraznim smećem i koji i sam koči
Šta bih ja uradio?
- očistio ga i zamenio pastu
- zamenio bih hdd sa ssd-om
- instalirao novi windows 7 jer budimo realni taj procesor nije za win 10
eventualno još zameniti wifi karticu ako je problem sa net-om do nje
sve ostalo nije isplativo raditi na tom laptopu