III св. рат почиње у СИБИРУ?? Кина напада Русију?!

Poruka
9.345
Лична тема, реакција на овај чланак
https://www.kurir.rs/planeta/326300...ja-i-sad-ce-zaratiti-ali-ne-na-bliskom-istoku

Да питате било ког пунолетног земљанина, на целом земљином шару, од северног до јужног пола, на питање "шта мислите о 3 св. рату", листом би вам сви одговорили "да, почеће тако што ће НАТО напасти Русију и Кину, али Кина и Русија су заједно толико јаке, да би САД+НАТО појеле за вечеру!", у чему има истине, јер Кина може мобилисати 200 000 000 војника. НАТО загриженици би одговорили то исто, само што би исход другачије предвидели, али суштина је да ће САД+НАТО заратити против Русије + Кине, ако не на Блиском Истоку, оно код СлавеноСербије, какве ли симболике!
АЛИ, да ли је баш тако? Када бисте питали МЕНЕ, ја бих вам одговорио потпуно супротно, наиме САД + НАТО + КИНА ће напасти Русију, и појешће је за доручак, а са њоме и све нас остале! Да, да...то бих вам рекао! Не пре 6 месеци, не можда ни пре 3, али пре месец дана свакако! Ево појашњења...
Од памтивека, основни чиниоци сваког доброг напада су:
1. Напасти непријатеља тамо где се најмање нада и очекује
2. Ако можеш убаци у шаторе његове војнике своје преобучене у лажне пријатеље, они ће отворити капије изнутра
3. Пронађи најслабије тачке на бедемима града
4. Пронађи издајнике и богато их награди
5. Прави се да си невешт и слаб
6. Ако је противник много јак, ослаби морал његових бранилаца, ватреном водом, смешним цигарама, јога тренеркама, милојком и миљаном, разграничењем....све је дозвољено
7. Спремај народ свој и војску за рат, сваког дана, а противника убеђуј како је наступио 1000-шњи мир, шаљи своје забављаче иза његових зидина да забаваљају и залуђују народ његов, шире опијате и уходе
8. Нападни ИЗНЕНАДА, ОДМАХ и ЈАКО! И то кад мисле да си најслабији, нека твоје уходе скину лажне одоре своје и нека отворе капије града!

Има још, али то би било то, угрубо. Е, сад, да вас питам све овде, и плаћене и оне не-плаћене, ШТА ОД ОВОГА САД+НАТО не раде? Идемо сад редом, једно по једно..

1. Напасти непријатеља тамо где се најмање нада и очекује
1. Где Русија очекује напад? Код Украјине, рече један САД професор? (Да, САД професор ће Русима пренети тачан план напада, аха, како да не...)
А где ће га добити? Па тамо где га најмање очекује, и где се нико и не нада, а то је крајњи ИСТОК државе а то је Сибир, тј огромна небрањена пустара, која се и не може бранити, јер је то немогуће, али се итекако може ОСВОЈИТИ, а то Кина једва и чека, да расели својих 2 000 000 000 људи. У 20. веку су 2х покушавали са ЗАПАДА, е сада ће бити "трећа срећа" и овај пут ће оно што је требало и 1941, ал Јапан није имао снаге, а то је НАПАД СА ИСТОКА!

2. Ако можеш убаци у шаторе његове војнике своје преобучене у лажне пријатеље, они ће отворити капије изнутра
2. Ко су Руски лажни пријатељи? Па мајстори прерушавања и завођења, КИНЕЗИ! Јесте ли нешто научили из Кунг-Фу филмова??? Највећу добит у сламању Русије имају управо ОНИ, КИНЕЗИ! И богатства Сибира и Урала, и житнице Украјине (да, Украјине) стоје на дохват руке, а њима располажу полупијани Руси?? А кинески вредни народ да глоцка штапиће? Е, неће да може, није поштено! Кинези ће узето оно што они мисле да им припада!
Наравно, Кинезима ће се радо придружити Монголи, Кореци и северни и јужни и ЈАПАНЦИ! Што се тиче оних племенских држава испод Сибира, њих имаш насвојо страни ако главном поглавици однесеш врећу дијаманата....и они сви трче за поглавицом, баш као и Кинези за царем.

3. Пронађи најслабије тачке на бедемима града
3. Где је Русија најслабије, осим на далеком Истоку? ПА НА ТРБУХУ, а где би друго!? А где је руски трбух? Па малкице изнад онога што су Кинези перверзно назвали "ЈЕДАН ПОЈАС - ЈЕДАН ПУТ"! И то баш ЈЕДАН ПОЈАС!!! Е, тај ПОЈАС ће служити да Русији стегне ТРБУХ ДА ИЗДАХНЕ! Запитате ли си можда некад колико је потрошња горива на 5000м надморске висине? Ко ће довозити гориво за толики превоз? Где су помоћни објекти, амбуланте, пумпе, преноћишта...у тим пустарама где ЈЕДАН ПОЈАС пролази? КО ће и КАДА обнављати и ОДРЖАВАТИ тај пут?? Ако буде пролазио толики најављени превоз њиме, он већ за 5 године неће личити ни на шта! А да не спомињем да Кина заправо сели производњу у Африку, за светско тржиште, а код себе све више прави само за своје + САД потребе, и велики део светског извоза заправо иде преко САД. АЛИ, тах ПОЈАС је потребан да би се њиме возикале НАТО јединице, када буду нападале Русију! Без тог околопојасног држача, добар напад је немогуће, јер иако ће почети на ИСТОКУ, наставиће се из СВИХ ПРАВАЦА! Од Лапоније, преко Украјине до Сибира...

4. Пронађи издајнике и богато их награди
4. Има ли потреба нама Србима, објашњавати шта је то ИЗДАЈНИК?? Знамо ми то врло, врло добро!

5. Прави се да си невешт и слаб
5. Пред само предвечерје РАТА, у САД долази на власт будала, која је све само то није, будала, али се врло врло добро БУДАЛИШЕ! Измишљају се расколи између страна у САД, па онда као САД губи на свим фронтовима, те овде те онде, а у ствари је СВЕ ЈАЧА И ЈАЧА!

6. Ако је противник много јак, ослаби морал његових бранилаца, ватреном водом, смешним цигарама, јога тренеркама, милојком и миљаном, разграничењем....све је дозвољено
6. И ову тачку врло добро познајемо и ми и Руси! Али да знате да ЦЕЛА ЕВРОПА, постојбина БЕЛОГ ЧОВЕКА, не личи ни на шта! Ако би неко напао ЦЕЛУ ЕВРОПУ, баш се питам ко ли би је бранио?

7. Спремај народ свој и војску за рат, сваког дана, а противника убеђуј како је наступио 1000-шњи мир, шаљи своје забављаче иза његових зидина да забаваљају и залуђују народ његов, шире опијате и уходе

7. Познато?

8. Нападни ИЗНЕНАДА, ОДМАХ и ЈАКО! И то кад мисле да си најслабији, нека твоје уходе скину лажне одоре своје и нека отворе капије града!
8. Да, изненада и јако...Кад се може очекивати почетак рата? Кад се Иран доведе "у ред" и кад се заврши ЈЕДАН ПОЈАС, рат почиње ИСТОГ ТРЕНУТКА! Нема више времена ни за чекање ни за одлагање, па на крају крајева, за ово су се припремали 300 година!
Иначе, Русија укида ОБАВЕЗНИ ВОЈНИ РОК, и то баш сада!!?

И? Где смо ту сад "МИ"?
Па прво, то питање уопште не би требало ни постављати, јер то "МИ" је исто што и Руси, тј за оне Србе који су Словенског порекла, за оне Србе који су не-Словени постоји могућност да околности буду знатно повољније. Да вам објасним, овај рат се неће водити ни за нафтна поља Кавказа, ни за житницу Украјине, ни за руде и дијаманте Урала, ни за скуше и слеђ Северног мора, не, овај рат ће се водити ДО УНИШТЕЊА И КОНАЧНОГ ИСТРЕБЉЕЊА, не само, СЛОВЕНА, већ И ГЕРМАНА, коначно за сва времена! Како сад па то?? Па лепо...
И Словени и Германи, су једини непослушни народи на свету, а нема их шака јада, воле демократију, држе до себе, непослушни...не иде то тако, једноставно, сувише су тешки за успостављање Светске Владе! Они Јужњаци у САД, хоће да се одцепе, Срби само нешто се буне, Швеђани и Немци праве неке одреде самоодбране од обојених миграната, итд...томе се једном мора стати на крај!
Како? Па лепо...оно што се не побије међусобно на Украјинском фронту, а побиће се МНОГО јер ће то бити КЛАНИЦА, то ће ПОБИТИ И УРЕД ДОВЕСТИ КИНЕЗИ!!!!!! Што преживи биће послушни робови...
Мислите да ће КИНЕСКА ВОЈСКА, тек тако стати код Харкова и рећи, "добро ај сад нећемо више!" па за шта се су бре палили толике тенкове!?
НЕЕЕЕЕЕ, Кинеска војска ће се ПРОШЕТАТИ до ЛИСАБОНА, и ту ОСТАТИ ЗА ВЈЕК ВЈЕКОВА!!!!!!!!!!!!!
Бели човек ће моћи да заборави на сву СЛОБОДУ и ЉУДСКА ПРАВА за које су се наши преци тако срчано борили!! Постаћемо РОБОВИ Кинеза! И то преко ноћи! Реците ми, КО ЋЕ ТО ОДБРАНИТИ ЕВРОПУ??? Ову и овакву, хипстерску? Ако и неко покуша, неки нацисти, навијачи...добиће по гузи од
2 000 000 обојених јуришника колико ће их тада већ бити у Европу, и са осталим муслиманима, то је око 3 - 5 000 000 милиона који ће добити пешадијско наоружање од НАТО база да заводе ред по Европи, док не дођу Кинези, ако се неко побуни, а и после! Али, не брините се! МИ СМО ДОДЕЉЕНИ ШИПТАРИМА!! Они ће држати исток и југ Европе, где нема усељеника! Има их по ЦЕЛОЈ ЕВРОПИ, А ПО ШВАЈЦАРСКОЈ ПОСЕБНО!!! Њима ће бити додељена врло висока улога у одржавању будућег ЛОГОРА, званог ЕВРОПА!!! преко ноће ће ФЕРАРИЈЕ, заменити са ПИНЦОВИМА и КАМПАЊОЛАМА!
А беле Американце, који ће се вероватно побунити, ће у ред довести чете хиспаноса и црнаца, који ће такође добити наоружање од САД војске.

....
Наравно, не треба ни заборавити КИНЕСКЕ БУТИКЕ, КИНЕСКЕ ЧЕТВРТИ и КИНЕСКЕ РЕСТОРАНЕ, ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ! Они ће преко ноћи скинути КУВАСРСКЕ КАПЕ и ОБУЋИ УНИФОРМЕ! Од комшије Ли-ја, ПОСТАЋЕ ЗАПОВЕДНИК ЛИ!
Слично ће се дешавати и са "БУРЕКЏИЈАМА"!!!

И....то ће бити КРАЈ...света каквог познајемо! ДОБРО ДОШЛИ У НОВИ СВЕТ!

УКРАТКО:

1. НАТО+САД+Кина+Далеки Исток нападају Русију
2. Напад се наставља из Европе
3. Кинези стижу до Москве, и настављају до ЛОНДОНА, покоравају ЦЕЛУ ЕВРОПУ! Руше СВЕ пред собом и нема НИКОГ да им се супростави!
4. Оно што су некад САД биле за УК, сада је КИНА за САД.
5. КИНА постаје главна војна сила и стражар СВЕТСКОГ ЛОГОРА, а САД постају управник, уместо УК, као до сада.

6. ЦЕО СВЕТ чипују, друштвено вредновање, Орвел 2034....

ПС - Ако се питате, како то да светски врх, који је такође белачког порекла, ради против своје расе и народа, запитајте се да ли су они уопште и ЉУДИ, а не само то које су "расе". Нови свет ће донети и нову поделу карата, јово наново...300 година ово спремају, засад им рупе у накани не видим, а ви?

ПСС - Ах, да, шта је потребо осим оружја, за један дооообар рат?
ПА ВАЉДА ВОЗАЧИ, МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ, ХИРУРЗИ И АНЕСТИЗИОЛОЗИ! Сретно им било!

Pusta maštanja i nadanja.Jedino ko je spreman da ide da gine na istočnom frontu protiv Rusije su Poljaci,Ukrajinci,Litvanci,Letonci,Albanci i Hrvati sa 50% i više vojnozaposlenih.Između 30 - 50% su Estonci i Finci,Englezi i Rumuni sa 20 - 30% .Ostala EU ekipa Švedi,Holandezi,Franci prolaze kroz gay renesansu nisu zainteresovani za fajting. Kina i Rusija su saveznice ništa između njih neće puknuti. Kineske elite su oduvijek smatrale Kinu kak centar svijeta. Niko ama baš niko ne bi mjenjao Šangaj za Sibir.
Trol tema u svakom slučaju.

Sibir eta kitaj

759-EE075-CE42-48-AF-99-DC-37319-F3-D86-F8.jpg

ХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!

Ovo proglašavam za glupost decenije

БЛАГОДАРИМ! И то је нешто...

Nije mi poznato da kinezi vole da zive na -50+. Postoji razlog sto niko normalan ne napada tuda. Ni Dzingis Kan nije udarao na Sibir nego na jug i zapad.

А јел ти познато да Кинези живе тамо где добију ПРЕКОМАНДУ? И није у Сибиру, -50, то је само онај део према Северном Полу, имаш онај пусти део изнад Новосибирска...само брезе и комарци и -20!

Pusta maštanja i nadanja.Jedino ko je spreman da ide da gine na istočnom frontu protiv Rusije su Poljaci,Ukrajinci,Litvanci,Letonci,Albanci i Hrvati sa 50% i više vojnozaposlenih.Između 30 - 50% su Estonci i Finci,Englezi i Rumuni sa 20 - 30% .Ostala EU ekipa Švedi,Holandezi,Franci prolaze kroz gay renesansu nisu zainteresovani za fajting.

Kina i Rusija su saveznice ništa između njih neće puknuti. Kineske elite su oduvijek smatrale Kinu kak centar svijeta.
Niko ama baš niko ne bi mjenjao Šangaj za Sibir.
Trol tema u svakom slučaju.

Па ја о томе и причам, Европљани Хипстери неће ни ратовати, ал ће на крају рата, бити покорени од стране КИНЕ.
Кина и Русија, су исто тако савезници, баш као и Немачка и та иста Русија, у пролеће 1940...неће пукнути ништа, кажеш?

...колико ли само оштрих саопштења чека да буде објављено у Кремљу!
...
А као шлаг на торту, ту су и најоштрије осуде!
А ако ни то не помогне, па ту је и наше најтајније оружје, ПОЗИВАЊЕ НА МЕЂУНАРОДНУ ПРАВДУ!
Нико још није умако том оружју!

U ovako teškoй situaciji za rusoguški narod ti Celidlačiš

2008: Gruzija
2014: Ukrajina
2015: Sirija

Tamošnji pokret otpora je onda zaustavio taj niz sovjetskih agresija.

Дарлинг,
Ја мислим да ти не знаш шта си изгубила Хладним ратом у САД-у

Изгубила си Либерални Капитализам.

Неолиберализам су ти либерални леваци

Ja sam čitao 1996. ili 97. godine, tako nešto, neka proroštva ruskih svetitelja. Jedno od njih je da će kraj doći kroz Kinu. Vidimo da je sistem biometrijskog prepoznavanja i lažno nazvane "nagrade po učinku" najviše kod njih odmakao. Postoje neka proroštva slično ovome što je autor teme napisao da će Kina s leđa udariti Rusiju, tj. izdati je, da će doći do Urala i Sibira, ali da će je onda sama Amerika morati zaustaviti, jer će se previše Kina zaletiti. Tada će se desiti duhovno probuđenje, Rusi će se iskrenije obratiti Pravoslavlju i Bog će ih podržati, ali i mnogi Kinezi će se tada okrenuti Pravoslavlju, pa će doći i do nekog pomirenja dela Rusije i Kine, tj. jedan deo elite i naroda biće pravoslavan, a drugi deo globalistički. Međutim, to su tzv. uslovna proroštva koja će se možda ispuniti, a možda i ne za razliku od bezuslovnih koja se moraju ispuniti kao što je npr. ono o pojavi Antihrista i Drugom dolasku Hristovom. Postoje i neka uslovna proroštva da će naprotiv ruske i kineske trupe ući u SAD, neki kažu da će tu doći i muslimanske trupe, pa i one iz EU, a sve u vezi i s migrantima. Po mnogima, SAD će prva propasti i to će biti 2020. ili najdalje 2024. godine. I za to takođe ima dosta osnova. Da li će tako i kako će uopšte biti, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, bezuslovna proroštva se moraju ispuniti. O njima sam pisao npr. na stranicama ovog foruma odavde (kao i nekim ranijim):
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-125, a ima o tome i na našem sajtu: http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html

Nije mi poznato da kinezi vole da zive na -50+. Postoji razlog sto niko normalan ne napada tuda. Ni Dzingis Kan nije udarao na Sibir nego na jug i zapad.
Ima jedna stvar koju mi i ne znamo.
KAd sam dosao prvi put u te krajeve (blizu Vladivostoka) video spomenik poginulim granicarima 1968 ako se secam tacne godine.
Pitam lokalce,gde su oni poginuli te godine?Kad mi u (tada) Jugoslaviji i ne znamo za neki rat u to vreme?
Kina je probalada odsece taj deo Rusije (od Habarovska do Vladivostoka) vojno,i tadasnji Sovjeti su ih pogazili,ni jedan koji je presao granicu nije se vratio ziv.
Imali su i Rusi gubitaka,ali neznacajnih.
Posle se sve zamaskiralo,navodno greska u komunikacijama,jedna ceta Kineza dezertirala i probali da prebegnu u Rusiju da bi se dokopali Japana.
A sada Kinezi idu drugom logikom,postepenim naseljavanjem Sibira,i sve ih je vise,i svuda ih ima.
Tako da ovo i nije tako nemoguca opcija,ma sta mislili o postavljacu teme.

Ima jedna stvar koju mi i ne znamo.
KAd sam dosao prvi put u te krajeve (blizu Vladivostoka) video spomenik poginulim granicarima 1968 ako se secam tacne godine.
Pitam lokalce,gde su oni poginuli te godine?Kad mi u (tada) Jugoslaviji i ne znamo za neki rat u to vreme?
Kina je probalada odsece taj deo Rusije (od Habarovska do Vladivostoka) vojno,i tadasnji Sovjeti su ih pogazili,ni jedan koji je presao granicu nije se vratio ziv.
Imali su i Rusi gubitaka,ali neznacajnih.
Posle se sve zamaskiralo,navodno greska u komunikacijama,jedna ceta Kineza dezertirala i probali da prebegnu u Rusiju da bi se dokopali Japana.
A sada Kinezi idu drugom logikom,postepenim naseljavanjem Sibira,i sve ih je vise,i svuda ih ima.
Tako da ovo i nije tako nemoguca opcija,ma sta mislili o postavljacu teme.
Priznaješ da si bio u rusiji i nije te blam

C C C
C
C

ХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!

БЛАГОДАРИМ! И то је нешто...

А јел ти познато да Кинези живе тамо где добију ПРЕКОМАНДУ? И није у Сибиру, -50, то је само онај део према Северном Полу, имаш онај пусти део изнад Новосибирска...само брезе и комарци и -20!

Па ја о томе и причам, Европљани Хипстери неће ни ратовати, ал ће на крају рата, бити покорени од стране КИНЕ.
Кина и Русија, су исто тако савезници, баш као и Немачка и та иста Русија, у пролеће 1940...неће пукнути ништа, кажеш?
Ne mlati,majke ti,u Novosibirsku u toku zime kad je -20 zimi racuna se kao da je prolece,malo se informisi.
A u delovima severno od Novosiba ume da bude i po -60.
MAda,-50 u Sibiru gde je vazduh suv,je kao -25 u Srbiji...

Back