gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
nemojte se nesto zadrzavati razmisljajuci o naslovu ali naslov teme se odlichno slazhe uz knjigu koju sam juche pochela chitati
knjiga je odvishe jaka rec vishe je roman
eroCki roman
nisam ja sad namjerno krenula da kupim eroCki roman ali romane cesto kupujem iskljuchivo zbog cover-a, i dosta divnih stvari sam kupila ne eroCke vrste jer me u toj dzungli knjizare bash privukao cover
na ovome je chak bilo nalijepljeno da je svetski bestseller i tako ja to kupim
i kad sam dosla kutji odmah sam krenula da citam od 597 stranica vetj sam prebacila 301
radnja je sledetja: mlada devojka smotana do bola upoznaje coveka kji je uvodi u svijet BDSM
tjah
kontam isprva " e dzebiga paranorrmalna" medjutim ipak je fascinirajutje
te me sad zanima
da li vam je neko batinjao goozo? ali pre toga me zanima ustvari Zemske jeste li kad bili u vezi za dominantnim tipom!?
a za kurronje krste danas nemam neko pitanje sto neznaci da nemate pravo da uskochite na temu iz ovog ili onog razloga
a za devojke josh ovo eo cover romana
knjiga je odvishe jaka rec vishe je roman
eroCki roman

nisam ja sad namjerno krenula da kupim eroCki roman ali romane cesto kupujem iskljuchivo zbog cover-a, i dosta divnih stvari sam kupila ne eroCke vrste jer me u toj dzungli knjizare bash privukao cover
na ovome je chak bilo nalijepljeno da je svetski bestseller i tako ja to kupim
i kad sam dosla kutji odmah sam krenula da citam od 597 stranica vetj sam prebacila 301
radnja je sledetja: mlada devojka smotana do bola upoznaje coveka kji je uvodi u svijet BDSM
tjah
kontam isprva " e dzebiga paranorrmalna" medjutim ipak je fascinirajutje
te me sad zanima
da li vam je neko batinjao goozo? ali pre toga me zanima ustvari Zemske jeste li kad bili u vezi za dominantnim tipom!?
a za kurronje krste danas nemam neko pitanje sto neznaci da nemate pravo da uskochite na temu iz ovog ili onog razloga
a za devojke josh ovo eo cover romana