Igru koju ste presli vise od 5 puta

P_R_E_D_A_T_O_R:
Ovako GTA vice city san adreas sam presao najmanje 30-40 puta.Warcraft ROC i TFT sam presao najmanje 20 puta.Max payne necu ni da pominjem i prvi i drugi.Heroes sve delov dobro ne bas sve ali od 3 pa nadalje sve delove sa svim rasama.Diablo sam presao milion puta.Dungeon Siege.The sims ne moze da se predje ali uvek u toj igrici imam preko 20 miliona na neki nacin sam je i presao sve delove takodje.Star Craft sve delove.

I ja mislim da je to to ne mogu vise da se setim sigurno sam jos dosta igrica presao.E da

Age of Empires 1,2 onda Age of mytology 1 i nastavak,hmmmmmmmmm e da harry potter samo prvi deo,cekaj jos da se setim mrzi me vise presao sam jos igrica samo ne moguy da se setim.

Ma ti si lud, sto posto ti se ruke stopile sa joypadom/mishem/sredstvom za pomeranje one male strelice...

Odd World : Abe's Oddysey
Odd World : Abe's Exoddus
i dalje stojim iza toga da su to dve najbolje igrice svih vremena

Monkey Island 1
Monkey Island 2
The Curse Of The Monkey Island
Escape From Monkey Island

Wolfenstein 3D (onaj stari, iz '93)

Age Of Empires I

Heroes of might and magic III

Twinsen's Oddysey

d4ch4:
Voleo bi da mi neko ispricha kako je uspeo da premota GTA VC i GTA SA
bash me zanima...

Sjajna igra San Andreas... jedino je malo glupo uradjena inteligencija likova, posebno pandura. Mada.. panduri su realno malo zaostali. :)

Pa uzmes lepo cheat i predjes. Ja sam obozavao da nosim jetpac, pa kad me pojure, samo uzletim i mogu da mi duv...

Fenomenalna igra je i FarCry, a secam se da sam igrao rado i Call of Duty 1 i najvise Civilisation 1-2, ali to pre 100 godina.

Back