igrice za smotane

zdravo, ja sam guitarrr_babe, i ja sam mnogo, mnogo smotana. super mario mi je ginuo još tamo oko onih vatrica u podrumu. igrala sam malo i pandemonium, ali mi je sve nivoe sestra prelazila, pa ja kao malo igram, dok me ne sažvaće neko čudo. ne umem brzo da pucam, skačem, menjam brzine, nemam reflekse i nisam nikakav strateg. a puna sam slobodnog vremena. i mnoooogo volim kad je nešto lepo na oko.
zato najbolje od svega obožavam sajbiriju (syberia), igricu za nas, smotane.
kako vi stojite sa point-end-klik avanturama? volite? ne volite? što? imate omiljenu? šta iste preporučili jednoj devojčici oja ne voli zombije koji iskaču iz rupa ni tako neke gadosti i bizarnosti?

E ovako:Monopoly 08,Giza,Luxor 1,2 i 3.Pocket Tanks,Warblade,Crazy Chicken Kart 2,Bejeweled Deluxe,Insane quarium,Rocket Mania Deluxe,Tanks Evolution.Eto to bi bile igre.:twisted:

Probaj Paradise, igra na istu foru kao Syberia, isti tvorac, svidece ti se, Fahrenheit takodje ima izvarednu pricu ali zaista negde zahteva brze reflexe pa mozda se tu pomucis, NiBiRu je isto simpaticna avantura, Sam & Max serijal je izvaredno duhovit, Monkey Island takodje samo ako volis cartoon-like grafiku.

Back