Igre slicne Stronghold Crusaderu

• Začetnik teme Začetnik teme Kum7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kum7

Početnik
Poruka
2
Treba mi neka igrica na foru Stronghold Crusader gde se prave zamkovi, ratujes, ovo-ono, ili nesto tipa Rise and Fall, nesto na tu foru... Igrala sam davno neku ima i persijska vojska i razne stvarii, ali nmg da se setim koja. Ako moze preporuka za neku takvu igricu

Poslednja izmena od moderatora:
Pa sibaj i dalje Stronghold Crusader, to ti je vanvremenska igra i tesko da ce se naci nesto bolje i igrivije od ove igre u dosledno vreme.
Najvece dostignuce igre je igrivost, prema tome, unapredjivanje grafike i sl kod novijih igara ne igra presudnu ulogu niti moze pokoriti ovu veoma zaraznu igru.

Uh kada se setim koliko neprospavanih noci sam imao zbog ove igre...

Treba mi neka igrica na foru Stronghold Crusader gde se prave zamkovi, ratujes, ovo-ono, ili nesto tipa Rise and Fall, nesto na tu foru... Igrala sam davno neku ima i persijska vojska i razne stvarii, ali nmg da se setim koja. Ako moze preporuka za neku takvu igricu

Stronghold, postoje 2 nastavka kao i 2 Crusader verzije.
Imas i Stronghold Crusader Extreme kao i Stronghold Legends.

Cossacks, ima takodje par delova.

Age of empires...

Settlers 3,Settlers 4.

Igre u kojima postoji pravljenje zidova nalik Stronghold igrama u suštini ne postoje za PC, osimu realnom vremenu kontrolisanjem worker unit-a (Age of Empires, Empire Earth stil).

Ipak, Settlers 3 prati sličan koncept kao i Crusader igre sa osvrtom na ekonomiju. Svaki resors vredi 1 unit i svaki resors je poseban.

Igra je veoma strateški orijentisana i odlična je kao zamena za Stronghold igre.

Druga igra koja je lakša za igranje jeste Age of Empires 3 (inače veoma dobra video-igra).

Poslednja izmena:

Back