Igre na srecu(LOTO)-Velike namestaljke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta mislite o ovome? Milioni su u pitanju i niko ne zna, ko je ili koga su izvukli... Non stop izvlacenje automobila a niko ne zna ko je izvucen... Neko tamo, neciji prijatelj, drugar, zena, brat? Sto ti da budes izvucen kada moze moj brat?

Najmanja ponuda za Punta... Ko radi na kompu unapred moze da vidi koja je to cifra... Sta ga kosta da pozove nekoga i da mu javi. Prava dojava :)

TV Pink i nekadasnja Lutrija Vojvodine, ako ste ih pratili pazljivije, mogli ste da uocite neke nepravilnosti... Po meni najvece namestaljke se odvijaju bas u ove dve firme... Zasto tako mislim. Ko ih kontrolise? Nikoga u ovoj nasoj majci Srbiji ne zanima sto kradu ljudima PARE!

Svojevremeno 60-tih na BBC-u zbog namestaljke su dobili otkaze ljudi koji su radili slicne stvari kao ovi nasi na TV Pinku.... Ko vrsi kontrolu kod nas? Niko, barem ja nisam cuo... A vi??

Naime, za loto kao i za sve ostale "igre", zna se unapred koji brojevi su u pitanju. Milion kombinacija i tacno se zna u kom gradu i na kom mestu je uplacen svaki listic. Time se ostavlja mogucnost manipulaciji...

Znam da mogu da izvuku svaki br. koji god pozele... Npr. Bingo... Ovo se odnosi prvenstveno za TV Pink, imam dokaza i uvek mogu da dokazem!!! Samo ko mene cuje...

Evo linka vezano za ovu temu:
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2005/01/18/srpski/E05011701.shtml

ma pusti lopovluke............ko jos o tome razmislja. nego kako to da ti jos nisi otisao na "turizam" na zapad .............a vize ukinute evo vec 3 meseca?

drzava organizuje prevaru na igrama na srecu...lopuze uzmu stan ili auto...drzava potvrdi legalizaciju vlasniku...vlasnik proda drugom gradjaninu---a drzava se pojavi i oduzme nevinom coveku stan ili auto---jer je predmet pronevere---nema veze sto je registrovano ili overeno vlasnisto u sudu---ko te pita....i tako drzava visestruko puta ucestvuje u prevari svojih gradjana---ali sve pod velom tajni....

http://www.scottware.com.au/tickets/odds.htm
Winning Oz Lotto (Australian lotto draw) 8,145,060

Znachi shansa je da se dobije 1 u oko 8 000 000 postavljenih (plac'enih) kombinacija.
Drzzava uzim vam negde 25% od dobitka kroz porez. Shto znachi dobitnik je pravi uvek drzzava.

Deo tih poreznih para ide na plate politichara, vojsku, izgradnju puteva, socijalu, shkola, parkova i mnogo drugih bitnih izdataka koja jedna zemlja mozze da ima...

Kolega moje mame je bio u UO Lutrije jos u 90-tim, i rekao joj da se rade uzasne mucke tamo.
Loto i Bingo organizuje drzava, i nisu u pravu oni koji kazu ko te tera da igras. Tacno je da te niko ne tera, ali moraju da postoje pravila. Znam da smo mi u Srbiji zaboravili na tu rec "pravila" ali ako ja ne mogu da organizujem Loto, a ne mogu, vec samo drzava (preko preduzeca Lutrija), ima da to radi po pravilima koja je, uzgred, sama propisala.
Sto se tice Binga, mozda se neko seti pre par godina je bio blam, mislim za Novu godinu, znam da smo i mi igrali (inace ne igramo) jer je kao velika premija, a oni zaustave izvlacenje kod 3. broja zbog neregularnosti, i onda SVE PONOVE!!! OK, ako je bila neka neregularnost, pokvario se bubanj ili sta vec, nastavi nakon otklanjanja greske, a izvuceno je izvuceno. Ne, oni su sve ponovili, i pogodite sta se desilo? Od ta 3 broja koja su inicijalno izvucena, prva dva su se opet izvukla a (cudna mi cuda) bas treci broj NIJE!!! Samo IDIOTU nije jasno da je stvarno doslo do greske, ali koje - upao im je broj koji NIJE TREBALO da se izvuce, pa pokvario namestaljku. Otada je Bingo opao a mislim da su ga i zabranili posle toga, pa je kasnije opet poceto. Mozda su time kaznili ekipu zbog ove kompromitujuce greske.
Kako je vec receno, lutrija konkretno samo od Lotoa uzima odmah 50% od ulozenog, i ta lova ide drzavi (kada se oduzmu troskovi Lutrije). Bilo bi interesantno saznati plate u Lutriji, buduci da je to preduzece takodje valjda javno jer je drzava osnivac, pa bi trebalo da su im i plate transparentne i realne (mislim, da nisu 5-cifrene u evrima).
A sto se tice kontrole, mislim da bi trebalo da iniciramo da se stvarno radi kontrola, a to su razna merenja samih kuglica (masa, magnetno polje itd) i to u prisustvu velikog broja ljudi koji ce se menjati od izvlacenja do izvlacenja, tako ga muvanje bude krajnje otezano, a ne da se neki troje tamo keze i kazu kako je sve OK a da nisu ni prisli kuglicama ni automatu. Moze i da se radi kontrola na nivou softvera da na racunarima koji su povezani na bazu uplata nema nikakvog softvera koji bi radio pretragu po toj istoj bazi (ovo cak i nije komplikovano sprovesti). Ili da dozvole i nama da organizujemo slicne igre, pa da se i ja obogatim, i to bez muvanja, po istom principu kako to radi Loto (zamislite da vam meseno ostane 10000 EUR - kome jos treba da pored toga muva).
Loto i lutrije su zapravo lep nacin da se poneko usreci, i dodje nesto kao one zajednicke kase (samo mnogo veceg obima) koje su pravljene u preduzecima u 80-tim kada su kolege skupljale svaki mesec odredjenu sumu, a sve ukupno dobijao jedan od kolega po principu rotacije, i tako mogao da napravi neko vece ulaganje i resi neki materijalni problem u zivotu. Kada bih znao da ne muvaju u izvlacenju, a po meni nemaju razloga jer i onako se dobro omaste (i Lutrija i drzava), redovno bih igrao sve i da znam da nikad necu dobiti nista. Ovako...
Za kraj samo da ponovim da kao gradjani imamo pravo da igramo igre na srecu u kojima NECE biti namestanja, jer je to pravo (organizovanja) drzava uzela sebi, i nama ga ne dozvoljava (kladionice su potpuno druga stvar). Tako kazu propisi same drzave i Lutrije, a postoje i ljudi koje MI SVI placamo da se brinu da se ti propisi i postuju. Prema tome, borite sa za svoja prava.
I - zelim vam da izvucete 7-icu!!!

Evo , pokušali da objasne kako se dobijaju automobili,:rtfm: dobra fora,:ok:
sad ce da bude 100% čisto :hahaha:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/179798/Organizator-grupe-osmislio--softver-za-nagradnu-igru--

Sve se cuje, sve se zna... I svi kradu i sve je posteno...
I niko nista ne proverava ni ne preuzima... Neko uspeo da pokrade pre njih i sada im je kriiiiiivo... I kao TV Pink nema veze sta se desava kod njih na TV... Pazi da im ne poverujem... Nisu ni osumnjiceni...

SRAMOTA!!!!

Ovde na televiziji imaju nezavisni zziri od tri chlana poslatih od strane drzzave.
Njihova je duzznost da pregledaju mashinu i loptice. Moraju da prate i potpishu da vadjenje
brojeva se toliko pred njima i bez manipulacija.

Ko ih bira? Mislim taj "Nezavisni zziri"? Budimo realni, zna se za svaku kombinaciju, gde, kada i koliko je uplacena, kako za Loto tako i za Bingo...

Lepo sam naveo na pocetku teme da je namestena licitacija za Punta... Manipulacija...
To tvrdim da vazi i za sve ostale lutrije... Sramno je kako pljackaju narod... Dokle VISE!?

Za Loto ne znam da li je, ili nije nameštaljka.

Što se tiče SMS lutrije (najniža ponuđena cena za "Punto") u kojoj je Predrag Bećirić dao najnižu ponudu za pedesetak automobila stvar je čista! Čovek zna i jednostavno je, zahvaljujući svom znanju nadigrao Lutriju!
Ostali igrači jesu prevareni ali ih je prevarila Lutrija Srbije a ne Bećirić! U Lutriji sede (za debelu platu!!!) neznalice koji nisu znali da osmisle igru! Kada su videli da su zabrljali napravili su medijsku buku da bi sakrili svoju brljotinu.
Dokaz: prošlo je od tada dosta vremena a o toj aferi više nema ni reči! Naravno, kad je jedina Bećirićeva "krivica" što zna! On nije prekršio ni jedan važeći propis!
U našoj je zemlji znanje veliki greh!

Ova tema jeste stara, ali se i dalje ponavlja. Danas sam igrao Bingo... I veoma mi je zanimljiv vecerasnji "Uskrsnji Bingo".
Prvo bih naveo da se ni nesecam kada sam ga zadnji put igrao. Ubacene su, za mene, nove igre koje su mi bile totalno nepoznate, medju kojima i kockica. Nasa pevacica Nina, pobednica evrosonga, je bacala jednu kockicu na malom stolu.
Dosta cesto bacam kockice i iz aviona mogu da vidim kada neko namesta. Inace za bacanje kockica se koriste veliki stolovi koji su ograniceni na sve strane. Podloga tih stolova je hrapava. Ovaj sto je bio suprotnost tome. Bio ravne i glatke povrsine. Idealan za namestanje. Kockica se nije ni kotrljala... Namestena je bila 4... Moj procenat verovatnoce je 90%. Znaci 90% postoji veca sansa da bacis broj koji ti hoces od svih drugih brojeva.

Malo mi je licemerno ali ako namestaju 40 din. sto mislite da ne namestaju i vece sume?
Kako je moguce da se cesto izvlace ljudi koji zive van Beograda?

Sve sto je povezano sa Kompjuterom i golom rukom je podlozno namestanju i cesto se zloupotrebljava...
Da li konacno postoji sansa da stane neko ovome na put...

Poslednja izmena:
Za Loto ne znam da li je, ili nije nameštaljka.

Što se tiče SMS lutrije (najniža ponuđena cena za "Punto") u kojoj je Predrag Bećirić dao najnižu ponudu za pedesetak automobila stvar je čista! Čovek zna i jednostavno je, zahvaljujući svom znanju nadigrao Lutriju!
Ostali igrači jesu prevareni ali ih je prevarila Lutrija Srbije a ne Bećirić! U Lutriji sede (za debelu platu!!!) neznalice koji nisu znali da osmisle igru! Kada su videli da su zabrljali napravili su medijsku buku da bi sakrili svoju brljotinu.
Dokaz: prošlo je od tada dosta vremena a o toj aferi više nema ni reči! Naravno, kad je jedina Bećirićeva "krivica" što zna! On nije prekršio ni jedan važeći propis!
U našoj je zemlji znanje veliki greh!

Ova tema bi trebala da traje dokle god postoji namestanje u Drzavnoj Lutriji Srbije...

Ova tema jeste stara, ali se i dalje ponavlja. Danas sam igrao Bingo... I veoma mi je zanimljiv vecerasnji "Uskrsnji Bingo".
Prvo bih naveo da se ni nesecam kada sam ga zadnji put igrao. Ubacene su, za mene, nove igre koje su mi bile totalno nepoznate, medju kojima i kockica. Nasa pevacica Nina, pobednica evrosonga, je bacala jednu kockicu na malom stolu.
Dosta cesto bacam kockice i iz aviona mogu da vidim kada neko namesta. Inace za bacanje kockica se koriste veliki stolovi koji su ograniceni na sve strane. Podloga tih stolova je hrapava. Ovaj sto je bio suprotnost tome. Bio ravne i glatke povrsine. Idealan za namestanje. Kockica se nije ni kotrljala... Namestena je bila 4... Moj procenat verovatnoce je 90%. Znaci 90% postoji veca sansa da bacis broj koji ti hoces od svih drugih brojeva.

Malo mi je licemerno ali ako namestaju 40 din. sto mislite da ne namestaju i vece sume?
Kako je moguce da se cesto izvlace ljudi koji zive van Beograda?

Sve sto je povezano sa Kompjuterom i golom rukom je podlozno namestanju i cesto se zloupotrebljava...
Da li konacno postoji sansa da stane neko ovome na put...

Treba da se bunimo i dignemo dreku sa zahtevom da se promene pravila kontrole i da postane javno izvlacenje sa mnooogo rigoroznijom i otvorenijom kontrolom. Dok se ne budemo bunili nista se nece ni promeniti.

Nije stvar u tome da li da igramo ili ne, stvar je u namestaljci i kradji... I to sve drzavi ispred nosa, sem ako i drzava nije umesana...

Naravno da je i drzava umesana!
U Nemackoj imaju godisnje skupove lotto milionera,gde razmenjuju iskustva gde su i kako ulozili novac,samim tim,ti ljudi POSTOJE,a kod nas je to uvek neko za koga niko ne zna!Kaze ovaj nas nepismeni narod,pa kriju se ljudi da ih neko ne ubije! :rotf:
Pa ne daju ti valjda novac u kuferce(tu privilegiju imaju samo pojedini politicari),vec se novac uplacuje valjda u banku!Pa imamo mi nase bizMismene koji su teski po nekoliko miliona jevrica,pa ih niko nije ubio zbog toga!
Cista namestaljka,kao i sve ostalo kod nas!Zato ljudi,bojkotujte igre,makar jedan mesec,svi vi koji igrate,ima da se cesu i gde ih ne svrbi!
Ali od toga nema nista,jer nas narod je poprilicno naivan,pa nas tako vozaju raznorazni sveci gde hoce i kako hoce!:dash:

Sta mislite o ovome? Milioni su u pitanju i niko ne zna, ko je ili koga su izvukli... Non stop izvlacenje automobila a niko ne zna ko je izvucen... Neko tamo, neciji prijatelj, drugar, zena, brat? Sto ti da budes izvucen kada moze moj brat?

Najmanja ponuda za Punta... Ko radi na kompu unapred moze da vidi koja je to cifra... Sta ga kosta da pozove nekoga i da mu javi. Prava dojava :)

TV Pink i nekadasnja Lutrija Vojvodine, ako ste ih pratili pazljivije, mogli ste da uocite neke nepravilnosti... Po meni najvece namestaljke se odvijaju bas u ove dve firme... Zasto tako mislim. Ko ih kontrolise? Nikoga u ovoj nasoj majci Srbiji ne zanima sto kradu ljudima PARE!

Svojevremeno 60-tih na BBC-u zbog namestaljke su dobili otkaze ljudi koji su radili slicne stvari kao ovi nasi na TV Pinku.... Ko vrsi kontrolu kod nas? Niko, barem ja nisam cuo... A vi??

Naime, za loto kao i za sve ostale "igre", zna se unapred koji brojevi su u pitanju. Milion kombinacija i tacno se zna u kom gradu i na kom mestu je uplacen svaki listic. Time se ostavlja mogucnost manipulaciji...

Znam da mogu da izvuku svaki br. koji god pozele... Npr. Bingo... Ovo se odnosi prvenstveno za TV Pink, imam dokaza i uvek mogu da dokazem!!! Samo ko mene cuje...

Evo linka vezano za ovu temu:
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2005/01/18/srpski/E05011701.shtml
Ни једну игру на срећу не играм. Некада сам играо.
Већ сам писао о томе:
Једно време радио сам у једној фабрици на конструисању електронских апарата за игру на срећу(рулети, покер столови, ...). Месецима се тестирају апарати и прате резултати у зависности од различитих улазних параметара. Све се штелује тако да "кућа" не сме никад да изгуби. Ако се ипак деси да "кућа" изгуби фабрика која је произвела апарат надокнађује штету и подешава апарат да се то више не деси. Случајност је забрањена. Наравно овде је реч о већим добицима, мањи планирани добици су дозвољени у сврху да се људи намаме на игру.
Ма колико мислили да лото не може да се "намести" будите сигурни да може јер да не може не би ни било те игре.
и сигуран сам да се ради о превари.

Сан сваке будале је да му паре падну с'неба.
Кратко и јасно. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back