- Poruka
- 49
Pa ja da dobijem nikako ne bi teo da se zna ko sam, ubili bi me, oteli decu. Bolje ovako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o ovome? Milioni su u pitanju i niko ne zna, ko je ili koga su izvukli... Non stop izvlacenje automobila a niko ne zna ko je izvucen... Neko tamo, neciji prijatelj, drugar, zena, brat? Sto ti da budes izvucen kada moze moj brat?
Najmanja ponuda za Punta... Ko radi na kompu unapred moze da vidi koja je to cifra... Sta ga kosta da pozove nekoga i da mu javi. Prava dojava
TV Pink i nekadasnja Lutrija Vojvodine, ako ste ih pratili pazljivije, mogli ste da uocite neke nepravilnosti... Po meni najvece namestaljke se odvijaju bas u ove dve firme... Zasto tako mislim. Ko ih kontrolise? Nikoga u ovoj nasoj majci Srbiji ne zanima sto kradu ljudima PARE!
Svojevremeno 60-tih na BBC-u zbog namestaljke su dobili otkaze ljudi koji su radili slicne stvari kao ovi nasi na TV Pinku.... Ko vrsi kontrolu kod nas? Niko, barem ja nisam cuo... A vi??
Naime, za loto kao i za sve ostale "igre", zna se unapred koji brojevi su u pitanju. Milion kombinacija i tacno se zna u kom gradu i na kom mestu je uplacen svaki listic. Time se ostavlja mogucnost manipulaciji...
Znam da mogu da izvuku svaki br. koji god pozele... Npr. Bingo... Ovo se odnosi prvenstveno za TV Pink, imam dokaza i uvek mogu da dokazem!!! Samo ko mene cuje...
Evo linka vezano za ovu temu:
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2005/01/18/srpski/E05011701.shtml
lutriju kontrolise drzava i sportske kladionice mafija...
Ovde na televiziji imaju nezavisni zziri od tri chlana poslatih od strane drzzave.
Njihova je duzznost da pregledaju mashinu i loptice. Moraju da prate i potpishu da vadjenje
brojeva se toliko pred njima i bez manipulacija.
Evo , pokušali da objasne kako se dobijaju automobili,dobra fora,
![]()
sad ce da bude 100% čisto
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/179798/Organizator-grupe-osmislio--softver-za-nagradnu-igru--
Ovde na televiziji imaju nezavisni zziri od tri chlana poslatih od strane drzzave.
Njihova je duzznost da pregledaju mashinu i loptice. Moraju da prate i potpishu da vadjenje
brojeva se toliko pred njima i bez manipulacija.
Ovo je jos jedna fora za pljacku naivnih gradjana u organizaciji Demokratske Stranke.
Loto najmanja jedinstvena ponuda - sve je namesteno, sa ciljem da Demokrate uzmu pare od naivnog i glupog sveta.
Za Loto ne znam da li je, ili nije nameštaljka.
Što se tiče SMS lutrije (najniža ponuđena cena za "Punto") u kojoj je Predrag Bećirić dao najnižu ponudu za pedesetak automobila stvar je čista! Čovek zna i jednostavno je, zahvaljujući svom znanju nadigrao Lutriju!
Ostali igrači jesu prevareni ali ih je prevarila Lutrija Srbije a ne Bećirić! U Lutriji sede (za debelu platu!!!) neznalice koji nisu znali da osmisle igru! Kada su videli da su zabrljali napravili su medijsku buku da bi sakrili svoju brljotinu.
Dokaz: prošlo je od tada dosta vremena a o toj aferi više nema ni reči! Naravno, kad je jedina Bećirićeva "krivica" što zna! On nije prekršio ni jedan važeći propis!
U našoj je zemlji znanje veliki greh!
Ova tema jeste stara, ali se i dalje ponavlja. Danas sam igrao Bingo... I veoma mi je zanimljiv vecerasnji "Uskrsnji Bingo".
Prvo bih naveo da se ni nesecam kada sam ga zadnji put igrao. Ubacene su, za mene, nove igre koje su mi bile totalno nepoznate, medju kojima i kockica. Nasa pevacica Nina, pobednica evrosonga, je bacala jednu kockicu na malom stolu.
Dosta cesto bacam kockice i iz aviona mogu da vidim kada neko namesta. Inace za bacanje kockica se koriste veliki stolovi koji su ograniceni na sve strane. Podloga tih stolova je hrapava. Ovaj sto je bio suprotnost tome. Bio ravne i glatke povrsine. Idealan za namestanje. Kockica se nije ni kotrljala... Namestena je bila 4... Moj procenat verovatnoce je 90%. Znaci 90% postoji veca sansa da bacis broj koji ti hoces od svih drugih brojeva.
Malo mi je licemerno ali ako namestaju 40 din. sto mislite da ne namestaju i vece sume?
Kako je moguce da se cesto izvlace ljudi koji zive van Beograda?
Sve sto je povezano sa Kompjuterom i golom rukom je podlozno namestanju i cesto se zloupotrebljava...
Da li konacno postoji sansa da stane neko ovome na put...
Nije stvar u tome da li da igramo ili ne, stvar je u namestaljci i kradji... I to sve drzavi ispred nosa, sem ako i drzava nije umesana...
Ни једну игру на срећу не играм. Некада сам играо.Sta mislite o ovome? Milioni su u pitanju i niko ne zna, ko je ili koga su izvukli... Non stop izvlacenje automobila a niko ne zna ko je izvucen... Neko tamo, neciji prijatelj, drugar, zena, brat? Sto ti da budes izvucen kada moze moj brat?
Najmanja ponuda za Punta... Ko radi na kompu unapred moze da vidi koja je to cifra... Sta ga kosta da pozove nekoga i da mu javi. Prava dojava
TV Pink i nekadasnja Lutrija Vojvodine, ako ste ih pratili pazljivije, mogli ste da uocite neke nepravilnosti... Po meni najvece namestaljke se odvijaju bas u ove dve firme... Zasto tako mislim. Ko ih kontrolise? Nikoga u ovoj nasoj majci Srbiji ne zanima sto kradu ljudima PARE!
Svojevremeno 60-tih na BBC-u zbog namestaljke su dobili otkaze ljudi koji su radili slicne stvari kao ovi nasi na TV Pinku.... Ko vrsi kontrolu kod nas? Niko, barem ja nisam cuo... A vi??
Naime, za loto kao i za sve ostale "igre", zna se unapred koji brojevi su u pitanju. Milion kombinacija i tacno se zna u kom gradu i na kom mestu je uplacen svaki listic. Time se ostavlja mogucnost manipulaciji...
Znam da mogu da izvuku svaki br. koji god pozele... Npr. Bingo... Ovo se odnosi prvenstveno za TV Pink, imam dokaza i uvek mogu da dokazem!!! Samo ko mene cuje...
Evo linka vezano za ovu temu:
http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2005/01/18/srpski/E05011701.shtml
и сигуран сам да се ради о превари.Једно време радио сам у једној фабрици на конструисању електронских апарата за игру на срећу(рулети, покер столови, ...). Месецима се тестирају апарати и прате резултати у зависности од различитих улазних параметара. Све се штелује тако да "кућа" не сме никад да изгуби. Ако се ипак деси да "кућа" изгуби фабрика која је произвела апарат надокнађује штету и подешава апарат да се то више не деси. Случајност је забрањена. Наравно овде је реч о већим добицима, мањи планирани добици су дозвољени у сврху да се људи намаме на игру.
Ма колико мислили да лото не може да се "намести" будите сигурни да може јер да не може не би ни било те игре.
Кратко и јасно.Сан сваке будале је да му паре падну с'неба.