Igre iz serijala total War

Koje su vam strategije bolje

• RTS

• Potezne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da li ima neki deo u kome se ratuje za ove nase Balkanske prostore ? Iliri,Tracani nesto tako ?
I da li ima deo kada su vladali Nemanjici >? Hvala unapred..

postoji mod u medieval-u u kom ima srba. davno sam ga skinuo i na diskovima mi je u staroj gajbi tako da se ne secam porekla...

a skinuo sam nekada davno i pikao mod sa starom grckom (atinjani, spartanci, persijaneri...) - u ovom modu je mapa samo u okviru stare grcke i dela male azije ako me secanje dobro sluzi a ima i poseban download za background sound za ovaj mod...

znaci, balkana ima i sa jedne i sa druge strane pa - srecno sa guglanjem...

Poslednja izmena:
Koliko si TW-a odograo pa tvrdis da je najbolji???Ja ne idem dalje od Medieval-a i Rome-a.Empire sam igrao 1 dan i obrisao.Ne odgovara mi i gotovo.A ovaj zanr igre ne treba da ide samo na grafiku-vecinu vremena odzumiras screen kad igras-bitan je gameplay.
Cuo sam da je muzika sjajna u to ne sumnjam.

Koliko si TW-a odograo pa tvrdis da je najbolji???Ja ne idem dalje od Medieval-a i Rome-a.Empire sam igrao 1 dan i obrisao.Ne odgovara mi i gotovo.A ovaj zanr igre ne treba da ide samo na grafiku-vecinu vremena odzumiras screen kad igras-bitan je gameplay.
Cuo sam da je muzika sjajna u to ne sumnjam.
sve twove ikada, i plus stainles steel mod za M2
veruj mi najboli je do sada, nemoj da propustis ovaj naslov.
A empire je shit zivi, napoleon i nije toliko los mada je mogao mnogo bolje.
A grafika i citav utisak jesu bitni ipak, i u campanjskom pogledu muzika je ekstra, sve je lepo ukomponovano uzivanje je samo i da gledas provincije i tome slicno. Imas i enciklopediju baci pogled ako te ne mrzi :)

inst sam igricu, kad udjem ne znam koji mu je k da mi da mogu da biram samo tri rimska plemena na italiji... zna neko o cemu se radi ?

Pa to na početku, posle kad pobediš, možeš da biraš bilo kuju frakciju, uključujući i strane, Ali.....

Zahebi original!!! Skini s neta Europa Barbarorum mod i uživaj u full doživljaju!!! Likovi su majstorski otkinuli celu igricu. Izbacili su sve nepostojeće trupe, pobrisali nepostojeće frakcije i ubacili ceo svet. Mapa je veća, gradovi su realniji (ima Singidunum i Naisus), tu je Kartagina, tu su slonovi, falange, Makedoci, Selukidi, Germani, Baktria, Ptolmeji,... Ima i brdo istorije za čitanje, dodata je gomila retinue-a za generale, neki ekstra, neki i zezatorski tipa "zla tašta, -1 na public order"...

Pa to na početku, posle kad pobediš, možeš da biraš bilo kuju frakciju, uključujući i strane, Ali.....

Zahebi original!!! Skini s neta Europa Barbarorum mod i uživaj u full doživljaju!!! Likovi su majstorski otkinuli celu igricu. Izbacili su sve nepostojeće trupe, pobrisali nepostojeće frakcije i ubacili ceo svet. Mapa je veća, gradovi su realniji (ima Singidunum i Naisus), tu je Kartagina, tu su slonovi, falange, Makedoci, Selukidi, Germani, Baktria, Ptolmeji,... Ima i brdo istorije za čitanje, dodata je gomila retinue-a za generale, neki ekstra, neki i zezatorski tipa "zla tašta, -1 na public order"...

kako "posle kad pobedis" ? Ne razumem najbolje.

Back