Igre bez granica Pomozite mi...!!! :D

E a da nam ti kazes koliko imas godina, da mi znamo sta je prikladno za tvoj uzrast?Ne znam ja sta ti mislis da ti mi kazemo da radis?

1. Znaci mozete da igrate: monopol, riziko,igrajte se autica i da pijete sok od breskve hahahahahhahahah :D
2. Ili se lepo skupite pa igrate kamene face ili masne fote i pijete pivo :D

Napravi neku igranku hahahahah Salim se.. :D

Ne znam sta mislis tacno..hm

Ovo prvo - pušenje

sa dildoom je teže izvodljivo

znači, momci se poredjaju u krug oko stola u sedećem položaju, i jedna devojka se nalazi ispod stola, puši jednom od momaka , i taj jedan ne sme da pokaže nikakve izraze lice pred drugima za stolom, da ga oni ne bi provalili - otud izraz "kamene face"

ako neko po izrazima lica provali da je on taj kom puši, devojka pripada tom ko ga je provalio i on je je.be radi joj šta hoće

i onda opet ispočetka

Verovao ili ne, to se i sedamdesetih, osamdesetih navodno igralo po Beogradu na žurkama, samo u različitim formama

pročitaj od Mome Kapora roman "Foliranti", ima jedan deo gde opisuje tu pojavu u malo izmenjenom obliku

inače, bitno je napomenuti da, ukoliko momak ne bude provaljen - svršava, a ukoliko ga provali neko, taj neko radi devojci šta hoće, to sam već rekao

e, sad, nakon toga, njih dvojica otpadaju, kako ja shvatam, i preostali muškarci nastavljaju igru sa istom devojkom, sve dok svi ne budu zadovolj(e)ni

u principu, jedna vrlo, po ženski pol, degradirajuća i ponižavajuća igra, da se ne lažemo

ne znam koja bi (normalna) devojka na to pristala, zato sam i rekao da mi to deluje potpuno nadrealno u praksi, ali ono - sto ljudi sto ćudi

Back