Igrajte sa mnom, a ne igrajte se sa mnom

jedan od najjacih koji se ne ponavlja na manje od 12 god je

soba
divlja zivotinja
domaca zivotinja
put
vaza
tepsija

ono sto ga izdvaja od ostalih je da treba da se pise/isprica sto vise o svakom datom pojmu. Pokojni moj tata je kad sam ga radio,pricali dobrih 2,3 sata plakao od srece...a i ja sam na tu temu vise puta samoupoznavajuci SEBE i kako sam se "razvio"

kljuc testa za koji dan za nestrpljive na pp

najbitnija istina za ovaj test je da je skolski primer iz primenjenje psihologije knige iz neke 1974-75-76..

jedan od najjacih koji se ne ponavlja na manje od 12 god je

soba
divlja zivotinja
domaca zivotinja
put
vaza
tepsija

ono sto ga izdvaja od ostalih je da treba da se pise/isprica sto vise o svakom datom pojmu. Pokojni moj tata je kad sam ga radio,pricali dobrih 2,3 sata plakao od srece...a i ja sam na tu temu vise puta samoupoznavajuci SEBE i kako sam se "razvio"

kljuc testa za koji dan za nestrpljive na pp

najbitnija istina za ovaj test je da je skolski primer iz primenjenje psihologije knige iz neke 1974-75-76..
Daj kljuc maco :maca:

soba - Vi kao licnost
divlja zivotinja - kako Vas drugi vide
domaca zivotinja - kako Vi vidite svog partnera
put - kako dozivljavate zivot (zivotni put kako se sa njim borite)
vaza - kako dozivljavate brak
tepsija - kako dozivljavate i sta je za Vas seks

naravno da je mnogo interesantnije kada se pise ili prica
u mom slucaju tatom i diskusovati na jednom licnom / pedagoski profesionalniom nivou :D

Recite mi:
1. Omiljena boja i tri razloga zasto bas ta boja a ne druge
2. Omiljena zivotinja i tri razloga zasto
3. Omiljeni oblik vode/forma vode znaci moze da bude potok reka more kisa sneg itd ne znam
I posle cu vam pojasniti, ako vec postoji ovo ili znate jednostavno me izignorisite, pokusala sam samo da vas animiram malo cokim vAs
1.plava- većina ljudi voli tu boju, ja volim tu boju a u najgorem slučaju nikome ta boja nije grozna
2.teško. Volim sve životinje. Možda medvede najviše, a zašto nemam pojma. Zato što su fer životinje, ne diram te- ne diraj me, zato što su kao žive igračke izgledom iako mogu biti opasne i nekad su slatko- nespretni.
3.okean

Back