V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Ove sezone mi jos nije trebala.Ne, baš volum da vozim sa rukavicama, posebno kad su kožne.
Jel nosite kapu ?
Kakav sal volite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove sezone mi jos nije trebala.Ne, baš volum da vozim sa rukavicama, posebno kad su kožne.
Jel nosite kapu ?
Uvijek ima nade, ali vi koji na krstaricu dolazite ostavite svaku nadu.Ne ali kapuljaču da; pogotovo po ovoj vetrometini
Ima li nade da prestane ovo čudo da duva?

Svakakve. Imam svih boja, veličina i materijala.. Po ovom vetru, vuneni.Ove sezone mi jos nije trebala.
Kakav sal volite?
Kakav sal volite?
Ovdje gdje sam ja.Košava ne prestaje danima
Gde to ne duva da mi je znati?
Rodjeni, rodjeni kraj Neretve rodjeni..haha.Crno-beli. Partizanov.
Jel gotova večera?
Ovo pitanje kao da je upućeno meni jer ja hasam ovako kasnoCrno-beli. Partizanov.
Jel gotova večera?

Nije dobar; dosadan jeOvdje gdje sam ja.
Kosava je "dobar vjetar", zar ne?

gOvdje gdje sam ja.
Kosava je "dobar vjetar", zar ne?
Kako nije, i ne samo na terasi.Košava je super vetar. Više volim košavu nego išta drugo na ovom svetu.
Da li vam je vetar nekad učinio neku veću štetu na terasi,
Kako nije, i ne samo na terasi.
Jeste ikada slucajno pogrijesili i parkirali auto ispod sipka ili nekog drugog drveta koje ima plodove za vrijeme vjetra?
Ovom prilikom cestitam u svoje osobno kao i u ime cijelog kolektivaNe primećujete da sam sad elita?g
Ne znam kako da odgovorim na ovo..obicno jedem u 9 i 17 h, izmedju kafa, neka marendica..poslije ne jedem.Do 7 najkasnije večera.
U koliko sati ručate?
Ko?Dobro došla u ekipu![]()
![]()

Natali je sad elita

Da.Širok repertoar: od muslija i tih dijetalnih stvari preko pljeskavica, čvaraka i slaninice
Da li se odričete hrane koju volite zarad zdravlja ili možda lepote?![]()