Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nisam rodjena za klizanje,rekla bih da i ne znam,cak se i bojim,ali volim
Ne bih nikada isla onako u zatvorenom u nekom molu,jako mi je lepo i romanticno klizati se napolju u parku,dok pahulje padaju,recimo u Pesti,na njihovom klizalistu ili kada se ovo malo moje jezerce zaledi
Omiljena fizicka aktivnost?
Brine,ne samo zdravstveno vec i ekonomski.Firme se zatvaraju,ljudi ostaju bez posla,u oktobru isticu subvencije drzave i bice gadno.
Nema posla ni u inostranstvu.
Vas?
Najvaznije i to sto najvise zelim je isto,zdravlje za mene i sve ljude,ostalo ce biti.
Korona nece vecno da traje,al treba da se prezivi nekako,a nemaju svi u steku za godinu,dve.
Sta mislite o ljudima kojima su ljubavni problemi jedini problemi u zivotu?
Sve što sam želela ostvarila sam.
Sada samo da se sačuva zdravlje.
@Lorelajn
Ne znam, svakome je svoj problem najveći, bilo da je ljubavni, zdravstveni ili finansijski. Niko nikoga ne razume.
Mislim da se ljudi opterećeju trivijalnim stvarima zanemarujući osnovne probleme.
Svakako, udvoje se sve podnosi lakše.
Delite li svoje brige, probleme, strahove, sa nekim ili sve sami izdržavate?
Kada odgovoram, uvek mislim na svoje postupke iz realnog života, i uvek znam sa kim razgovaram.
U vitruali ne znam ko stoji iza nika i avatara, bitno mi je da komunikacija teče normalno i kulturno.