Ko se seća Galaksije... Nisam znala da opet izlazi već neko vreme, sad slučajno videla. Odličan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćerki sam kupovala neke stripove sa Miki Mausom i ekipom, par brojeva pa je nešto nestalo. Moram da proverim ima li opet. Još uvek je slatko, avanture sa Magom Vračević koja pokušava da ukrade prvi novčić Baji Patku, i braća Buldozi.Највише сам волела Микијев алманах. Био је мањи формат од забавника али обимнији. И нешто је баш ретко излазио. Али је на нашој пијаци био тип са старим књигама и стриповима, па сам редовно код њега налазила издања. А када сам болесна и не идем у школу нити излазим напоље, ако ми га донесу као да ми је празник!
Kad je osnivač otišao u Gugl III već koju kompaniju sa 100 god, to više nije ta Galaksija.. garant, nisam ni video ni listao, logično, tu novu.Ko se seća Galaksije... Nisam znala da opet izlazi već neko vreme, sad slučajno videla. Odličan.
Pa taj globus je top. Još i govori.Jesu skupe...ja sam sestrićima platila neki globus koji "recituje "(pritisneš neku zemlju i krene priča o geografiji te zemlje) za 40 e, dok je isti takav u Srbiji koštao preko 14.000 din!Jedino što ne priča na srpskom... , kupovala sam i rančeve koji koštaju duplo jeftinije, dok su boljeg kvaliteta.
Netačno.Ja mislim da je želja i volja za čitanjem i učenjem urođena.Neko voli,neko ne.Nema to mnogo veze sa vaspitanjem.
Od kako znam za sebe voljela sam da citam.Sa cetiri godine znala citati,niko me nije ucio.
Knjige u okolini su bile oskudne.Znaci,nije bio ni taj uticaj.
Nisam voljela lektiru,ne sto mi se nije citalo,nego sto sam mrzila analiziranje i seciranje procitanog.
Sta je pisac htio da kaze? Otkud znam sta je htio,bitno mi je da je knjiga zanimljiva.![]()
Da... a'l na engleskom!Pa taj globus je top. Još i govori.
Dvostruko korisno....joooj, a je l kao lampa?Da... a'l na engleskom!![]()
Dvostruko korisno....joooj, a je l kao lampa?
Super,.stvarno...za male.
Ja sam kupila bez tog seta..., msm i da globus svetli u mraku.Super,.stvarno...za male.
Dobiješ.i set za ispiranje zuba i četkicu..sa fona sam, ne vidim dobro (:
da su samo igračkeU Deksiku i Pertiniju cene veće i za 30 odsto nego u prodavnicama u Beču
Prolazim danas pored Lidla i vidim redove kakvi nisu skoro bili i pitam se zasto .Kada sam došla kuci pogledam katalog i vidim da su decije igracke po povoljnim cenama i bi mi jasno za redove mada je to tek od ponedeljka .Dalje citam na twiteru da su se za nekakav alat u lidlu muskarcu malte ne tukli i otimali pa se i dalje pitam da lii smo mi normalna nacija i kako smo to preko noci postali majstori koji se razumeju u sve i svasta i treba im alat i ako je glava seda.Ili je to vec tradicionalna bolesna potreba da nam pred Novu godinu sve treba iako mnogima duva promaja u novcanicima
Ali to nije tema ove teme, vec preskupe decije igracke koje mnogi roditelji nece moci da priuste svojoj deci
https://www.novosti.rs/vesti/ekonom...iju-cene-vece-30-odsto-nego-prodavnicama-becu
Neko ce sada reci , da ima i jeftinijih igracaka kod kineza na primer, ok ima ali zasto da necije dete nema Plejmobil ili taj Porše ili Lego i itd
Da li i vi mislite da su cene decijih igracaka bzobrazno visoke , kao i cipela , garderobe , sredstava za negu, pelene
i uopste svega sto ima veze sa decom su cene do neba
Kupujete li svojoj deci igracke za Novu godinu koje im šatro donese Deda Mraz i sta kupujete
Ja mislim da je želja i volja za čitanjem i učenjem urođena.Neko voli,neko ne.Nema to mnogo veze sa vaspitanjem.
Od kako znam za sebe voljela sam da citam.Sa cetiri godine znala citati,niko me nije ucio.
Knjige u okolini su bile oskudne.Znaci,nije bio ni taj uticaj.
Nisam voljela lektiru,ne sto mi se nije citalo,nego sto sam mrzila analiziranje i seciranje procitanog.
Sta je pisac htio da kaze? Otkud znam sta je htio,bitno mi je da je knjiga zanimljiva.![]()
Super je! Nasao sam nesto slicno ovdePogledajte prilog 816904
Ima nekoliko pritiskača!Pritisneš i svira himnu neke zemlje, napr...!
Da...msm, da to imaš na sajtu Dexy co kids-a.Super je! Nasao sam nesto slicno ovde