Igračke u Srbiji najskuplje u Evropi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Највише сам волела Микијев алманах. Био је мањи формат од забавника али обимнији. И нешто је баш ретко излазио. Али је на нашој пијаци био тип са старим књигама и стриповима, па сам редовно код њега налазила издања. А када сам болесна и не идем у школу нити излазим напоље, ако ми га донесу као да ми је празник!

Највише сам волела Микијев алманах. Био је мањи формат од забавника али обимнији. И нешто је баш ретко излазио. Али је на нашој пијаци био тип са старим књигама и стриповима, па сам редовно код њега налазила издања. А када сам болесна и не идем у школу нити излазим напоље, ако ми га донесу као да ми је празник!
Ćerki sam kupovala neke stripove sa Miki Mausom i ekipom, par brojeva pa je nešto nestalo. Moram da proverim ima li opet. Još uvek je slatko, avanture sa Magom Vračević koja pokušava da ukrade prvi novčić Baji Patku, i braća Buldozi. :)
Nisam sigurna koliko je uspevala da isprati radnju, ali par stripova smo čitale po sto puta, naučile smo napamet obe.

Ja mislim da je želja i volja za čitanjem i učenjem urođena.Neko voli,neko ne.Nema to mnogo veze sa vaspitanjem.
Od kako znam za sebe voljela sam da citam.Sa cetiri godine znala citati,niko me nije ucio.
Knjige u okolini su bile oskudne.Znaci,nije bio ni taj uticaj.
Nisam voljela lektiru,ne sto mi se nije citalo,nego sto sam mrzila analiziranje i seciranje procitanog.🙂
Sta je pisac htio da kaze? Otkud znam sta je htio,bitno mi je da je knjiga zanimljiva.🙂
Netačno.
Msm, deo u kojem pišeš o urođenoj sklonosti

Dvostruko korisno....joooj, a je l kao lampa?
IMG_20201214_114019.jpg

Ima nekoliko pritiskača!Pritisneš i svira himnu neke zemlje, napr...!

U Deksiku i Pertiniju cene veće i za 30 odsto nego u prodavnicama u Beču

Prolazim danas pored Lidla i vidim redove kakvi nisu skoro bili i pitam se zasto .Kada sam došla kuci pogledam katalog i vidim da su decije igracke po povoljnim cenama i bi mi jasno za redove mada je to tek od ponedeljka .Dalje citam na twiteru da su se za nekakav alat u lidlu muskarcu malte ne tukli i otimali pa se i dalje pitam da lii smo mi normalna nacija i kako smo to preko noci postali majstori koji se razumeju u sve i svasta i treba im alat i ako je glava seda.Ili je to vec tradicionalna bolesna potreba da nam pred Novu godinu sve treba iako mnogima duva promaja u novcanicima

Ali to nije tema ove teme, vec preskupe decije igracke koje mnogi roditelji nece moci da priuste svojoj deci

https://www.novosti.rs/vesti/ekonom...iju-cene-vece-30-odsto-nego-prodavnicama-becu

Neko ce sada reci , da ima i jeftinijih igracaka kod kineza na primer, ok ima ali zasto da necije dete nema Plejmobil ili taj Porše ili Lego i itd

Da li i vi mislite da su cene decijih igracaka bzobrazno visoke , kao i cipela , garderobe , sredstava za negu, pelene
i uopste svega sto ima veze sa decom su cene do neba
Kupujete li svojoj deci igracke za Novu godinu koje im šatro donese Deda Mraz i sta kupujete
da su samo igračke
al svako ima ono što zaslužuje, tako da za bolje i nismo

Ja mislim da je želja i volja za čitanjem i učenjem urođena.Neko voli,neko ne.Nema to mnogo veze sa vaspitanjem.
Od kako znam za sebe voljela sam da citam.Sa cetiri godine znala citati,niko me nije ucio.
Knjige u okolini su bile oskudne.Znaci,nije bio ni taj uticaj.
Nisam voljela lektiru,ne sto mi se nije citalo,nego sto sam mrzila analiziranje i seciranje procitanog.🙂
Sta je pisac htio da kaze? Otkud znam sta je htio,bitno mi je da je knjiga zanimljiva.🙂

Ne, ljubav za knjigom, citanjem, nikako ne moze da bude urodjena, neka genetika.
Ja sam lektiru volela jer sam volela saznam malo vise, a i dan danas osle procitane
knjige pogledam sta neki meni vazni kriticari misle i kazu o toj knjizi, da li se moje
misljenje podudara sa njihovim, a kao ne, zasto ne.

Back