Igračke koje smo volele

Sto su meni sve te spravice odbojne i neprirodne. Kao ginekoloski pregled. Kako to moze da godi? Plastika, metal, guma... :sad2:

zavolela bi je posle 12 sekundi...ako postoji stvar koja je izmisljena za zene koju ce svaka bez razlike da udomi, to je magicwand.

- - - - - - - - - -

a moz i muzhu spondilozu da masirash a deca da koriste ko misker za ajskrim :lol:

- - - - - - - - - -

smokva je izmislila da je dobar za karaoke...eto jos jedne upotrebe :lol:

9-extraordinary-best-toy-train-set-for-kids-toy-trains-for-kids-store-toy-trains-for-kids-athearn-iron-horse-toy-trains-for-kids-videos-toy-trains-for-kids-to-ride-toy-trains-for-kids-to-ride-on.jpg

citao sam jednom nesto, ne secam se vise sta, gde covek kaze da je svako detinjstvo lepo, i ono prozivljeno u najvecoj bedi.. valjda ga secanje kasnije ispegla..
a moje detinjstvo su krasile te zajednicke igre i beskrajno prostranstvo kojim smo raspolagali... nas radijus kretanja merio se kilometrima.. do desetak kilometara u krug.. sombor, periferija.. melenci, ogromno prostranstvo... bosna, beskrajno prostranstvo... meni je tuzno sad kad dete izadje napolje i roditelj stoji uz njega i ne sme da ga pusti.. mi smo uzivali potpunu slobodu

to jeste tuzno ili kada ih odvedu u ona ogradjena decija igralista pa kao u zatvoru

volela sam da se zimi sankam..da igram covece ne ljuti se, tac, razne bojanke i bojice sa kojima sam crtala, lastis sam volela,
monopol, igre sa loptom,.skolice, zmurke, fote,.a plisane mede i dan danas volim

divna tema bundevice..izaziva emocije

aaa, mrzim te Milleru, ovo sam zeleo, ali nisam mogao posedovati

- - - - - - - - - -

onda su mi obecali lokomotivu.. reko, dobro, daj sta das

- - - - - - - - - -

mislim da su me i za lokomotivu zaebali... il sam je razvalio prvi dan :think: ne secam se

- - - - - - - - - -

este voleli da rastavljate igracke.. ono, rastavis pa ne umes da sastavis.. ili, polomis ako ne mozes da rastavis

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

mislim da su me i za lokomotivu zaebali... il sam je razvalio prvi dan :think: ne secam se

- - - - - - - - - -

este voleli da rastavljate igracke.. ono, rastavis pa ne umes da sastavis.. ili, polomis ako ne mozes da rastavis

Ja sam volela da otvaram tranzistore i da skupljam one sarene bombone....:rumenko:

Одлазак са оцем на Новогодишњи вашар увек је био прилика да купимо масу глупости:

- жабу која скаче кад притиснеш балончић (танком гуменом цевчицом спојен са играчком)

- пачиће који се гегају ка ивици стола (имају конац и на концу тег који виси преко ивице стола)

- чегртаљку за навијање

- маску неке животиње

- лимену пуцкалицу

идт итд

Poslednja izmena od moderatora:
mi smo se u n sadu igrali u pesku ispred zgrade,a kad sam se sa deset god odselila u ledince,oni su se igrali svadbe.a ja dodjos pa nikad da budem mlada :( stalno dever,kuma...

Hahaha...
Da, pesak. Svako dvoriste ga je imalo. Pa smo kopali dublje, jer se vlazan lako oblikovao, brali bobice i listice da ukrasimo kolace :lol:
Posle su tu zakopavali uginule ljubimce :evil:i vise nam nisu dali da se igramo :(
A ratovala su nam dvorista. Pa decaci iz naseg zarobe devojcice iz drugog i obrnuto i onda idu da spasavaju i oslobadjaju svoje :lol: A po pravilu je simpatija bila iz neprijateljskog :lol: dvorista.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Nikada nista nisam pokidala, unistila... Igram se i vratim. Sve je ostalo ocuvano. Lutke i Barbike kao nove, jos uvek u originalnim kutijama :lol: kose im sjajne i svilenkaste. A igrala sam se bas, samo nosam imala poriv da unistim. Mozda je trebalo nekad... A evo, i dete mi takvo.

Back