igracke i oblacenje u krevetu?

Koji ce mi djavo pomagala ako imam pored sebe partnera koji me zesce pali?
'Ajde da prihvatim i mogucnost da ce mi biti potrebna u nekoj fazi kad se malo zasitimo jedno drugog nakon nekoliko godina, al' ako su mi potrebna u nekoj pocetnoj fazi veze nista od te veze biti nece...
Kad postoji strast i zelja pomagala mi nisu potrebna, kad ne postoji ne yebe mi se preterano ni sa pomagalima ni bez njih.
A pravo da vam kazem, nekako mi je nepojmljivo i nezanimljivo da me vibrira vibratorom umesto da me licno pipa i radi druge radnje...u cemu je tu uzitak? :D

Ves vec volimmmmmm ukljucivsi i carapice...mada su te proklete sexy gacice mnoogo skupe za tako minimalisticko parce tkanine.

stani malo skvo,
napljuva tu pomagala a vecna riba ih koristi...
Pa ima i par poza kada mozes lepo sa partnerom da uzivas a i pomagalo da pomaze..
Zar ti ne pada bas nista na pamet. A kad nisi tu skoro 3 nedelje, **** mi se bogami zestoko, pa mogu da zamislim i njoj...masturbiranje je normalno, zasto da ne uziva...i zamislja....
ali dobro, svakom svome...

nemam pojma...
iz iskustva...gde su stalno potrebna pomagala (carape, halteri, providne tange, stikle...vestacke kite nisam koristila), tu nesto ne valja...
idealno je kad nista nije potrebno da raspiri strast...a i meni je nekako bolje kad se tip lozi na mene licno a ne kad moram da se kostimiram u p.orno zvezdu...

@TheChaos
Nista ja nisam napljuvala, samo rekoh da meni ne prijaju te igracke.
A ko voli nek izvoli, nemam ama bas nista protiv. ;)

Pada meni svasta na pamet u trenucima dokolice, ali kada mi je tu partner od krvi i mesa koji me pali nikakva plastika me ne zanima (sem neophodnog komada pvc-a).
Ybga, volim prirodne materijale, zivim u skladu sa prirodom i sve je na meni prirodno. :lol: ;)

Back