Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je osoba koja spretno barata mentalnim svetovima u nekom drugom svetu slaba?
Kad je negde prejako izražena spretnost da li je negde izražena nespretnost?
Svi negde imamo a negde nam nedostaje. Ali kad su stvari predimenzionirane tamo gde imamo da li su i predimenzionirane i tamo gde nemamo?
Kompenzacija, ravnoteža?

Po pravilu je tako.

Upravo to razlikuje manipulatora od senzibilnog Igrača. Ovaj prvi zna šta će biti odmah na početku, drugi ne zna, prepušta se trenutku pa gde ga odvede!

Sto rece Bergie, tu se ne moze uspostaviti apsolutna kontrola, tako da i "manipulator" ako baci klicu na plodno tlo (osoba slicna njemu), moze da se upetlja u sopstvenu mrezu na kraju. Moze se sluziti isprobanim kliseima jedno vreme, ali ako traje duze stvari se vise ne mogu predvideti.

Sto rece Bergie, tu se ne moze uspostaviti apsolutna kontrola, tako da i "manipulator" ako baci klicu na plodno tlo (osoba slicna njemu), moze da se upetlja u sopstvenu mrezu na kraju. Moze se sluziti isprobanim kliseima jedno vreme, ali ako traje duze stvari se vise ne mogu predvideti.

najgore je kad se sretnu dva manipulatora istih razmisljanja pa kad krene nadjebavanje pihhhh:lol:svakojakih budala,samo tema je odlicna niko ne moze da te prevari ako ti sam neces anije da neces:lol:

On ili ona imaju snažnu potrebu da manipulišu većim brojem muškaraca tj. žena, da ih osvajaju i iscrpljuju psihološkim igricama a jedini cilj je nadmoć.

Tema nije o sitnim manipulacijama kojima su svi podložni manje ili više, svesno ili ne, već o ozbiljnim vrhunskim igračima,
kojima je jedini cilj Igra bez ikakvog drugog interesa i kod kojih ne postoji stvarna želja da se bilo šta dobije pa ni seks.
Sve je samo igra moći koja može da traje mesecima, dok se žrtva potpuno iscrpljena ne osvesti.
Svaki potez je hladno i proračunato brižljivo isplaniran. To upravo takve ljude odvaja od sitnih manipulatora
koji hrane ego, žele seks ili nešto treće i uzimaju na dnevnoj bazi šta mogu.
Ovi prvi su upravo opasni jer prosečnom čoveku neće pasti na pamet da je moguće do te mere imati razradjen svaki potez.

Da li ste susretali takve osobe ili i sami bili uvučeni u taj začarani krug gde gubite osećaj šta je stvarno a šta iluzija?
sretao sam...kako nisam...
dovoljno sam bio inteligentan da ne dozvolim uvlačenje sebe u te njihove igre...

mene sve to podseca na ''Tajanstveni stranac'' M. Tvena

gde Lucifer radi sta hoce, kako hoce
bez trunke premisljanja, grize savesti
cesto pravi njofre iz ponajboljih namera, neshvatljivih za uski ugao gledanja
a svi hoce jedno parce, pa makar i maleno

igra se, ali bukvalno
balansira sa tudjom realnoscu, usmerava je kako nadje za shodno

'igrac' je luda sorta

mene sve to podseca na ''Tajanstveni stranac'' M. Tvena

gde Lucifer radi sta hoce, kako hoce
bez trunke premisljanja, grize savesti
cesto pravi njofre iz ponajboljih namera, neshvatljivih za uski ugao gledanja
a svi hoce jedno parce, pa makar i maleno

igra se, ali bukvalno
balansira sa tudjom realnoscu, usmerava je kako nadje za shodno

'igrac' je luda sorta

el on takav :aha:

Ne, ja stavljam na msn, samo onu za koju mislim da je vredna da provedem i privatan razgovor sa njom. Da je sam cool. A , e vidi, to bi isto bilo kao da me pitas e sta mislis, kako mi stoje ove air max patike uz ovu hip hop majicu, da li ce devojke da odlepe za ovim. A ja ti lepo kazem svoje misljenje, ne nece, bolje nadji majicu svoj broj, ne 3 broja veca. To je poenta...i odkud ti znas da izbegavam nekoga da stavljam na msn? Pticica se nadurila pa progovorila?

izvini sto bih se ja nadurio ? :D jer sto se tice mog pitanja tebi kakav je moj avatar nisam ocekivao da mi das pohvalu, a logicno je da ne bi ni dao, nego naprotiv kritiku, a znam da se mogu izboriti sa onim sto bi mi uzvratio kao sto smo vidjeli iz prilozenog :P

a ova prica o msnu tvome me zbunila. oces reci da ti ovdje pecas na neko dostojanstveno pisanje, misticnost a onda se kreveljis na msn-u ?

hm pa sto si lose ako se opustas fino
mozda jer ne zaradjujesh? a kako se naprezes

pa ima mnogo razloga sto je meni lose, ali sada trenutno me boli stomak i to mi pravi smetnju, dosta mi je boli one druge prirode nikako ne zelim ovu mehanicku ...
ja cekam ... kada docekam znam sta cu da radim, jer moj unutrasnji svijet je toliko razvijen, da cu iz bilo koje prilike izvuci najbolje sto se moze ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back