moji favoriti nisu u top 3, ali sta ces...
brunove fotke su mi obe dobre sto se ideje tice, ali ova sto je bolje plasirana je lose realizovana po meni. mnogo je zuta, i to tako da deluje da su uslovi fotkanja bili losi i da to nije uspeo dobro da sredi, i mutnjikava je. a ova druga sa ljudima u kontra svetlu i nebom mi je nekako odmah zapala za oko, i ispunjena tema i dovoljno "dramaticna".
bird- fotka mi se bas svidela, skroz vraca na more,ima lepu atmosferu i definitivno bih za nju glasala da je bolje tehnicki uradjena. smeta mi sto nije jasnija i bez obzira sto isijavanje sunca kroz prozor treba da postoji, nebo i more su ipak previse svetli i izgubili na intenzitetu boje... previse tamnih, nasuprot bledunjave boje-svetla. volela bih kada bi neko iskusniji objasnio sta bi trebalo uraditi kada se fotka u ovakvoj situaciji, da se uhvati ta atmosfera, a da ipak bude bolje odradjena fotka.
djoletova fotka-je bas dobra (cestitam!!!) ali meni nesto fali, skroz stvar ukusa i zato nisam glasala za nju...
mastermind- dobre fotke, posebno tvrdjava, ali za mene crno bele fotke moraju da budu "jace", pogotovo ako su motivi tako mirni i u sustini sami po sebi nezanimljivi...da su mesec ili natpis koji se cini mi se nazire vise naglaseni...
anaboj- zanimljiva je ona sa peskom
goscice- obe fotke su dobre. ona sa korenjem je odlicna. i podela fotke na 2 povrsine (asfalt.-zemlja) kao kontrast i u boji i u prici, blaga dijagonala, izbegnuta potpuna simetrija, dve igre senki- i od krosnje i od korenja ispod asfalta...bez zamerki
yellua- pogodjena tema i to na bas zanimljiv nacin, sarmantno

, jak kontrast- tamo gde treba, svidja mi se sto je bas pozirano za temu... malo mi smeta sto prsti dodiruju ivicu, da je tu malo vise prostora i da su ostriji...
trucic i danez- odlicne fotke, lepe boje... mozda zbog izabranih motiva meni nisu zapale za oko kao zanimljive...
sve u svemu zanimljive fotke i jos jednom cestitam djole