IGRA SENKI

• Začetnik teme Začetnik teme Fibi3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čestitke i od mene. I moram da iskomentarišem da ne mogu da verujem da je ova Brunova fotografija bolje rangirana od one sa ljudima sa kišobranima. :shock:
Al dobro... ukusi su različiti. :D

bug.gif

eto,npr...mene oni ljudi s kišobranima podsjećaju na neku sahranu...mada je slika tehnički vjerovatno dobra....i eto...ukusi su različiti... :wink:

moji favoriti nisu u top 3, ali sta ces...

brunove fotke su mi obe dobre sto se ideje tice, ali ova sto je bolje plasirana je lose realizovana po meni. mnogo je zuta, i to tako da deluje da su uslovi fotkanja bili losi i da to nije uspeo dobro da sredi, i mutnjikava je. a ova druga sa ljudima u kontra svetlu i nebom mi je nekako odmah zapala za oko, i ispunjena tema i dovoljno "dramaticna".

bird- fotka mi se bas svidela, skroz vraca na more,ima lepu atmosferu i definitivno bih za nju glasala da je bolje tehnicki uradjena. smeta mi sto nije jasnija i bez obzira sto isijavanje sunca kroz prozor treba da postoji, nebo i more su ipak previse svetli i izgubili na intenzitetu boje... previse tamnih, nasuprot bledunjave boje-svetla. volela bih kada bi neko iskusniji objasnio sta bi trebalo uraditi kada se fotka u ovakvoj situaciji, da se uhvati ta atmosfera, a da ipak bude bolje odradjena fotka.

djoletova fotka-je bas dobra (cestitam!!!) ali meni nesto fali, skroz stvar ukusa i zato nisam glasala za nju...

mastermind- dobre fotke, posebno tvrdjava, ali za mene crno bele fotke moraju da budu "jace", pogotovo ako su motivi tako mirni i u sustini sami po sebi nezanimljivi...da su mesec ili natpis koji se cini mi se nazire vise naglaseni...

anaboj- zanimljiva je ona sa peskom

goscice- obe fotke su dobre. ona sa korenjem je odlicna. i podela fotke na 2 povrsine (asfalt.-zemlja) kao kontrast i u boji i u prici, blaga dijagonala, izbegnuta potpuna simetrija, dve igre senki- i od krosnje i od korenja ispod asfalta...bez zamerki:)

yellua- pogodjena tema i to na bas zanimljiv nacin, sarmantno:D, jak kontrast- tamo gde treba, svidja mi se sto je bas pozirano za temu... malo mi smeta sto prsti dodiruju ivicu, da je tu malo vise prostora i da su ostriji...

trucic i danez- odlicne fotke, lepe boje... mozda zbog izabranih motiva meni nisu zapale za oko kao zanimljive...

sve u svemu zanimljive fotke i jos jednom cestitam djole:)

Jako tesko sam se odlucila za koje fotke cu da glasam..

Prvo da prokomentarisem fotke kojim sam dala poene..

Brunova sa nebom i ljudima.. Divno.. Mnogo, mnogo bolja od 20-te, koja u sustini ima dobru ideju, ali i ranije sam vidjala fotke sa istom zamisli, tako da je u slucaju ove fotke izostala originalnost, a ni realizacija mi se nije mnogo svidela.. Ali da se vratim na onu kojoj sam dala 3 boda.. Zaista divno.. Bruno svaka chast!!!

Dva boda sam dala xiaoyu.. Fotka kao celina mi se jako svidela.. Senka mi se potpuno uklapa u to sivilo..

Jedan bod sam dala natashi jer mi se jako svidela ideja.. Super mi je fotka..

Djoletu nisam dala bod zbog toga sto se primete tragovi obrade (izmedju konopaca koji drze ljuljasku, gde je, pretpostavljam, bila devojcica) Inace bih mu dala bodove sigurno..

Odlicne fotke su mi 05_danez i 03_MASTERMIND, i bile su na ivici da dobiju bodove od mene.. Svaka cast!!

Fotka 25_ghost mi je odlicna, samo je steta sto ne odgovara temi, jer se kod te fotke vidi refleksija, a ne senka..

Jos jednom cestitam pobednicima!!!

yellua- pogodjena tema i to na bas zanimljiv nacin, sarmantno:D, jak kontrast- tamo gde treba, svidja mi se sto je bas pozirano za temu... malo mi smeta sto prsti dodiruju ivicu, da je tu malo vise prostora i da su ostriji...

Slazem se sa tobom oko prostora.. To sam i ja primetila, ali kasno... U svakom slucaju hvala (:

Yellua - Djoletu nisam dala bod zbog toga sto se primete tragovi obrade (izmedju konopaca koji drze ljuljasku, gde je, pretpostavljam, bila devojcica) Inace bih mu dala bodove sigurno..

Znam, to je i meni smetalo, ali pošto je tu bila velika površina za obradu, bolje nisam znao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back