IGRA ISTINE

• Začetnik teme Začetnik teme Suzy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja mogu sve da imam. ili sam mogao to da imam pa sam propustio, shto je cheshcja varijanta.
a sad manje filozofska a vishe materijalistichka verzija: voleo bih da imam pozitivnu iz mehanike u indeksu al ne mogu josh uvek.

shta to imash a da si ponosan/na to?

lichi na poshtovanje, ali samog sebe i svojih ideala tezhnji aspiracija. ako se posmatra samo kao stvar po sebi i ako poshtovanje predje u obozhavanje onda se zove sujetom :)
a shta se radi sa time? pa sa time se opstaje kao nezavisna jedinka u jednom ovakvom svetu zasnovanom na posedovanju i svemu loshem shto uz to ide. lazhima prevari sebichnosti. ma tako se opstaje u bilo kakvom svetu koji tezhi da te slomi ako se ne prilagodish :)

koliko si sujetan/na?

ne, ne podnosim neuredne ruke.... iako sam po mnogim drugim merilima vrlo neuredna.... nekako... za lichnu higijenu nema opravdanja i tu ne sme biti aljkavosti......
kakav ambijent te privlachi???

pun ljudi, star i zhivahan. mali shpanski gradicj usred nekog njihovog karnevala recimo.
ili mediteranski gradicj, kao oni mala grchka seoca, more, stene i nachichkane kucje.
zamisljam sebe kako bih se osecjao probudivshi se u nekom od tih malih crnih prozora na mlechno belim kucjicama.

najchudnije/najposebnije/najlepshe mesto gde si bio/la?

chudno, posebno, lepo..... hmm......
mislim da je to onda charleston (sc)..... vrlo...... chudan opshti utisak imam.....
posebno mesto.... pa to bi bili meteori mozhda....
lepo..... kelemegdan
n u?

vrh ajfelovog tornja, sa tablicama na kojima pishe na koju stranu je koji grad i koliko udaljen.

razne pecjine... narochito jedna ... u hrvatskoj na moru. voda, pa stena i pecjina.

operaciona sala, ali ne sa TVa nego zapravo. pre nego shto su me uspavali. kao vakuum prostor izmedju zhivota i smrti, potpuno sterilan. iako nije bilo dramatichno za mene, nisam se chak ni bojao iako sam bio dete, ne osecja se nishta.

frushka gora, obronak, dunav i kucjica, sa prvom devojkom. mesto nishta neuobichajeno, al prvi put da shvatim koliko situacija ili osoba mogu doprineti specifichnosti atmosfere i mesta.

gde je to charleston? sc? hmmm. shta je to? :) shkotska?

kako sam se izvukao da ne smishljam novo pitanje :P

ne, nisam, i ne zhelim da jednom budem chovek koji cje reshiti da jednom negde stane :)
nacji cju samo jednom neko povucheno mesto na kom cju umreti, neshto zabacheno, shuma, plazha po mogucjnosti, gde cju mocji da ogradim jedno mesto 5x5m za svoj mali japanski vrt. :)
i da naravno zheleo bih da shto pre u sebi nadjem svoj dom.

ima li mesta van tvoje kucje u kojima se osecjash kao kod kucje?

ja se ni u svojoj u qcji ne osecjam kao kod qcje...... shta znam.... ne mogu da se vezhem za jedno mesto... ja stalno sve menjam i pochinjem da se umaram od toga... i sva nova mesta postaju manje interesantna..... sve su to neke izoblichene vecj vidjene slike.... a bash i ne bih otishla sa zhivim u africi ili ne znam gde....
treba mi neko mesto da malo stanem i odmorim....
volish bashtovanstvo???

jock. iako imam onu tipichno zhensku nezhnost i strpljenje za takve stvari. nekad moram okopavati jagode kad sam kucji... ono da matora ne mora. al dobro to je vishe ratarstvo :)

na shta te podsecjaju jagode ako te na ishta podsecjaju? :)

pa uqs me podsecja na dlake.... (ne volem jagode)
a slika i prilika jedne jagode me podsecja na..... detinjstvo.... generalno... ne moje....
chega se najvishe plashish, shto realno mozhe da se dogodi???

moji strahovi se odnose na nerealnosti... znachi da cju ostati apsolutno sam, negde, da cju ubrzo umreti, da cje pocheti nuklearni rat,... a ono shto je realno... pa mogu da pricham kako se bojim da cju da roknem godinu posle septembarskog ispita al za to mi, najiskrenije, seva paja :)

ima li neshto chega se drugi boje a ti ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back