IGRA ISTINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
diretore:
znaci pitanje je jel sad dobro;)

pa jeste dobro je, mada moglo bi da bude i bolje;)

moje pitanje:
Sa koliko godina ste imali prvi seksualni odnos?

evo...znala sam da je skapirao igru..;-)
recicu ali da se ne smejete..
sa 20...rakla sam da cu to da uradim kada se zaljubim...pa to malo potrajalo...;-)
a ti-kada si prvi put ?
;-)

******, pa postoji vec ovakva tema!!! Posle ja bezobrazna pa zatvaram. Ajd necu. To samo da vidite da sam ja jedna divna osoba
2.gif

diretore:
sa 15...

Sta mrzis na sebi?

Pa....vise stvari....ajde na primer-nokte...
nema sanse da israstu...i uopste mi nije jasno kako devojke koje ista rade imaju nokte?

Koja je tvoja sexualna fantazija? (svi ih imaju....pa....)
;-)

(Liki-hvala...jesi zlatna....ima slicna-odgovori i pitanja-znam, samo...ipak je ovo malo drugacije...;-)..)

па, често се искалим на првом ко ми падне под руку кад нешто не иде како треба.... ал' то само на послу...

шта те најчешће избаци из такта?

Suzy:
Pa....vise stvari....ajde na primer-nokte...
nema sanse da israstu...i uopste mi nije jasno kako devojke koje ista rade imaju nokte?

Koja je tvoja sexualna fantazija? (svi ih imaju....pa....)
;-)

(Liki-hvala...jesi zlatna....ima slicna-odgovori i pitanja-znam, samo...ipak je ovo malo drugacije...;-)..)

Ma malo sutra je drugacija. Kao svi pricate istinu... ajd nema veze, samo vi uzivajte :P

uh....
to ne konzumiram...
a i nije mi potrebno...da bih uzivala...;-)
ne pijem ...ali jednom sam malko popila (par gutljaja sto je za mene beton..;-)..)
i stvarno je bilo...wow....;-)

koju svoju osobinu najvise mrzis?(a i drugi)

Samantha Jouns:
Kisa me podseca na London....:(
Da li si imao/la sex na necemu i kako je bilo? (alkohol,droga(lake i teske))

Davno, par puta kad sam popila. Desilo se posle zurke (uglavnom), tad sam bila u dugoj vezi sa jednim deckom i bilo je ok, ... davno bese...

A ti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back