IGRA ISTINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:da li je to naredjenje?:zcepanje:
Stojim u nepoznatoj ulici u nepoznatom gradu, odustajem da idem dalje, trcim , shirim ruke i pocinjem da letim, letim preko krovova, drveca,automobila, spushtam se dole, uzlecem gore...onda sam iznenada na nekoj litici i skoro da sam pala okliznuvshi se, probudila sam se sva ukocena, sreca samo san:sad2:
Da li ste zadovoljni odgovorom?

O da, mnogo puta, lepih i ruznih snova se obistinilo.Puno puta se deshavalo da se nalazim prvi put na nekom mestu ili da s u situaciji iz mojih snova...
Verujete li u znacenje snova ili je to za Vas samo produkt nekog secanja iz stvarnosti?

Jesam, kad sam bio mali,.....uh, al sam se razbio,....koristio kišobran kao padobran,....mislim, ne treba da pričam kakvo je to bilo prizemljenje,...uh,....sve zvezde video,...:hahaha:
Ako vam dođe sad ono,....slatka svađa,....nećete mene, sa dva žuta kartona?

Pa nije, normalno,....maksimalno se trudim da moje bitisanje ovde bude u svrhu vlastite zabave,...i učiniti prijatnijim trenutke onima koji su sa mnom,....Međutim, drugi tako ne misle,...sinoć za sat vremena dva žuta kartona,...Još uvek ne mogu doći sebi,....Razmišljam da proglasimo mesec dana ugađanja,...pa neka se nakažnjavaju.Posle toga ko živ ko mrtav.
Možda i forum doživi probuđenje kad neki od nas odu,....

Smatrate li vi da nisam u pravu?

Saber se Ankora, i vadi tu cigaru iz usta, da se bar jednom izljubimo ko ljudovi,...:D
da, .....s tobom mi sunce sija duplo,...i čini mi se biće uskoro vruće,..:lol:

Bićeš mi danas nežna,....dosta mi je te grubosti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back