Mister Legenda Poruka 69.133 juče u 11:53 - Igra istine IV #18.676 Da... uglavnom uzi krug porodice dali ste snalazljivi u zivotnim problemima?
Meowy Domaćin Poruka 3.434 juče u 11:56 - Igra istine IV #18.677 Mister: Da... uglavnom uzi krug porodice dali ste snalazljivi u zivotnim problemima? Kliknite za proširenje... Jesam tu sam prosto dobro utrenirana i mislim da to jaca coveka. Da li ste Vi?
Mister: Da... uglavnom uzi krug porodice dali ste snalazljivi u zivotnim problemima? Kliknite za proširenje... Jesam tu sam prosto dobro utrenirana i mislim da to jaca coveka. Da li ste Vi?
Mister Legenda Poruka 69.133 juče u 12:15 - Igra istine IV #18.678 ja jos uvek pokusavam da budem snalazljiv..moguce da mnogi elemnti rade protiv toga.. planirate gde cete za NG
ja jos uvek pokusavam da budem snalazljiv..moguce da mnogi elemnti rade protiv toga.. planirate gde cete za NG
VranV Domaćin Poruka 4.083 juče u 13:59 - Igra istine IV #18.679 Ne, mada mi svaka Nova godina sve načno fantastičnije zvuči Da li ste po nekome dobili "forum" ime?
Van_Helsing Buduća legenda Poruka 25.564 juče u 18:15 - Igra istine IV #18.680 VranV: Ne, mada mi svaka Nova godina sve načno fantastičnije zvuči Da li ste po nekome dobili "forum" ime? Kliknite za proširenje... Одговорио бих, али заиста не разумем питање. Јел било снега за викенд код вас?
VranV: Ne, mada mi svaka Nova godina sve načno fantastičnije zvuči Da li ste po nekome dobili "forum" ime? Kliknite za proširenje... Одговорио бих, али заиста не разумем питање. Јел било снега за викенд код вас?
VranV Domaćin Poruka 4.083 juče u 18:20 - Igra istine IV #18.681 Da Da li se ono najgore uvek svidi većini ljudi, kao što tvrdi Roterdamski?
Van_Helsing Buduća legenda Poruka 25.564 juče u 18:25 - Igra istine IV #18.682 VranV: Da Da li se ono najgore uvek svidi većini ljudi, kao što tvrdi Roterdamski? Kliknite za proširenje... Одговор на то питање тражи много комплекснији одговор, али ћу ипак изабрати не. Склони сте филозофском гледању у живот?
VranV: Da Da li se ono najgore uvek svidi većini ljudi, kao što tvrdi Roterdamski? Kliknite za proširenje... Одговор на то питање тражи много комплекснији одговор, али ћу ипак изабрати не. Склони сте филозофском гледању у живот?
VranV Domaćin Poruka 4.083 juče u 18:26 - Igra istine IV #18.683 Ne Da li ste upravo za jednu laganu večeru, kao ja?
Van_Helsing Buduća legenda Poruka 25.564 juče u 18:28 - Igra istine IV #18.684 Мени се ручак и вечера поклапају, тако да не бих ништа више. Колико оброка имате дневно?