Игра истине III

• Začetnik teme Začetnik teme Vlado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupovina patika su moj omiljeni fetiš :mrgreen:

Koliko vam je raznolik dorucak?

Ih Barisca... Pa daj nam malo razonode. Patike :mmmm:
Ako je vec rijec o kupovini, trebao si spomenuti sex shop :kafa:

Aj sad da odgovorim na zadnje pitanje. Vocna salata. Volim. Kad mi je neko drugi napravi. Sama ne sjeckam i ne mijesam...obicno jedem jednu vrstu voca (odjednom).

U cemu spavate?

Pih, a bas sam se ponadao da fetis nema uvek veze sa seksualnim nadrazajem. :) Meni to uopste nije potrebno, da se razumemo :mrgreen:

Duga, zna se, lepse se osecam u njoj :mrgreen:

Imas li dobar vid?

Ti imas dovoljno alata na/u sebi, ne treba ti nista dodatno? :kafa:

Imam. Bila na pregledu 1.put oce godine i imam neku minimalnu dioptriju. U skladu s godinama :sad2:
Kaze dr. da mi jos ne trebaju pomagala :mrgreen:, ali iduce godine bih mogla naci neke naocare jer mislim da ce mi dobro stajati.

Sta je prvo sto uocite kod neke osovw suprotnog spola?

Nije nevazan. Donosi jedan vid ugode, sigurnosti. Omogucuje rasterecenje barem sto se tice jednog segmenta zivljenja i omogucuje prepustanje nekim stvarima koje se ne mogu novcem kupiti.
Nisam rastrosna, ali sto ga vise imam, vise ga trosim. Nisam od onih koji zrose koliko imaju, a kad nemaju o da krepavaju. Nastojim rasporediti.

Jeste ikad bili u sex shopu (i sta ste kupili)?

Mozda bi trebao ici sa zenom s kojom si sretan i kad si gol ;)

Kava. Pijem je ujutro na prazan zeludac i to prije 9:30. Nema mi spasa :kafa:
Inace su mi blesave te konstatacije bez da se uz njih spomenu jos neki parametri. Jer u organizmu se nista ne desava u 9:30. Ali ako kazu min 3 (ili x) sata nakon budjenja, to bi moglo imati smisla.

Nosite li mobitel u wc? :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back