Igor Duljaj nije više trener Partizana

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.394
5cJDzQ7R3U8phfVvPrgcTCefGnOxeNftpkWRtiwitmHlH_9LeWNxQg9fDW6ILN-HrSU-OVqtyq-uqxbCui6Gr6o7xJcJ0sZRKw.jpeg


Fudbalski klub Partizan smenio je danas dosadašnjeg trenera Igora Duljaja i za novog šefa stručnog štaba imenovao Alberta Nađa.

Partizan je saopštio da je odluka o smeni Duljaja doneta jednoglasno na današnjoj sednici Upravnog odbora kluba.

„Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata“, naveo je Partizan u saopštenju.

„Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera“, dodaje se.

Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

„Ovom prilikom, Partizan želi da zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri“, zaključuje se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je u seriji od četiri poraza, od kojih je dva doživeo od Crvene zvezde, u Super ligi Srbije i u polufinalu Kupa Srbije. Posle poraza od TSC-a u prošlom kolu domaćeg šampionata, Partizan je drugi na tabeli sa 70 bodova, ali ima samo četiri boda više od kluba iz Bačke Topole.

Crno-beli će u narednom kolu Super lige Srbije dočekati Vojvodinu.

(Beta)
 
Jednostavno se ide na to da partizan završi minimum treći na tabeli. Murinjo da dođe ništa ne bi mogao da uradi od ovakve uprave.
Postavljen je Nađ koji će isklimati glavu na sve do kraja i to je to, nema tu neke prevelike mudrosti.
Trebali su da puste Duljaja da završi sezonu. Do utakmice sa Zvezdom bio je u igri za titulu. Pa nakon toga da hladne glave odluče da li će ostati ili ne u Partizanu.
 

Back
Top