^DraGaNa^
Aktivan član
- Poruka
- 1.607
Ja uvek sve u face kada mi smeta....pa ako nekom ne odgovara moje misljenje,ako neko ne uvidja da me vredja itd.toj osobi nije stalo do mene,tako da ja sa njom nemam sta da trazim.Ona gubi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada ti je rodjus?
Meni je 20-og...Nemoj mi samo reci da si bikusa![]()
E ovako,...
odlucih se da otvorim ovde temu,..savetovali me moji pirjatelji Smizla i Felix maca sa LJiS-a
Pa ovako,..
sta vi radite kada ste u situaciji u kojoj vas vasa prijateljica (ne najbolja, ona sa kojom ste u kontaktu cesto i vidjate se cesto)
pocne da vas nervira, da vas smara, gnjavi, davi, malo vas podhebava onako zlobno, provocira ponekad,...
ali eto zbog nekih razloga i dela koje je ucinila za vas vi se i dalje druzite sa njom???
STa je resenje takvih osoba? Da li Ignorisati ili licno fljusnuti sve u facu ili....?
E ovako,...
odlucih se da otvorim ovde temu,..savetovali me moji pirjatelji Smizla i Felix maca sa LJiS-a
Pa ovako,..
sta vi radite kada ste u situaciji u kojoj vas vasa prijateljica (ne najbolja, ona sa kojom ste u kontaktu cesto i vidjate se cesto)
pocne da vas nervira, da vas smara, gnjavi, davi, malo vas podhebava onako zlobno, provocira ponekad,...
ali eto zbog nekih razloga i dela koje je ucinila za vas vi se i dalje druzite sa njom???
STa je resenje takvih osoba? Da li Ignorisati ili licno fljusnuti sve u facu ili....?
Ja kad ovoj kazem da je nesto uradila i da sam se naljutila zbog toga ona kaze " Pa nisam ja tako mislila, pogresno si me shvatila" ...i ajd kao ok...ALI sad zadji put kad mi je nesto rekla TO NEMA SNASE DA SE SHVATI DRUGACIJE!!!!
i onda me jos pravi budelom... ne znam da li me razumete.
16.5. jesam nego sta
ma resicu ja to...ne brini,...
Dva puta sam sličan problem ignorisala, ali su takva druženja pucala na kraju, i tad mi je bilo žao vremena provedenog u glupostima, prilagođavanjima... Ali svako iskustvo se plaća i zato ništa od guranja pod tepih - ili joj reci u čemu je problem, pa se možda nešto i promeni, ili prosto prestani da se družiš sa njom, jer naravno, "imaš puno obaveza, ne znaš gde ti je glava"![]()
Ako je pomalo ljubomorna na tebe, možda se i odluči da nešto spetlja, npr lupi nekom tvom potencijalnom dečku loše stvari o tebi![]()
Radi ti iza ledja?....Khm......
Jel' ti bar kupila rodjendanski poklon?![]()
Zamisli dodje na forum i vidi sta pisemo o njoj....pa ona kaze da jeste ali nisam zelela nista da imam sa njom juce da mi ne
upropasti dan......
Nezadovoljna je samom sobom i svojim zivotom....ljubomorna je na tebe ali u svemu..dozivela sam tako nesto..nisam je ignorisala jer mi je to onako krajnje bljutavo..prema ljudima ali..kada mi je vec bilo dosta kao tebi sada ..prvom zgodnom prilikom sam joj ladno rekla da ne volim kada me neko na sitno podjebava i da od nje to nisam ocekivala..dalje sam joj rekla..imas vreme da rascistis u svojoj glavi..pa ako budes mogla da nastavis da se normalno druzimo i budemo drugarice..ok ako ne..sorry..svaka ide svojom putem...Postoje ljudi i situacije kada se zaista mora biti direktan..jer takve osobe u svom laznom samopouzdanju ne kapiraju nista drugo..znaci..pravo u celo..
pa izgleda da cu morati da joj kazem jer me pocinje nervirati...al jakooo......
a sta je bilo sa tobom i tvojom drugaricom?
Ova svakog tipa koji mi se svidja OBAVEZNO mora da kao dize u nebesa i OBAVEZO kako se i njoj on bas svidja...i onda krene da mi tu prica i obavestava me gde ga je videla, sta je radio, mislim mene to ne zanima....ja smuvam tipa i to je to ne treba meni sta je jeo sta nije jeo pogotovo ako ne zelim imati nista ozbiljno...
E ovako,...
Pa ovako,..