ИГНОРИСАЊЕ

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Провалијо сам да је игнорисање рецебт за успех код супротног пола.

То важи како за мушкарце тако и за жене.

Зашто је то тако, зашто смо тако наопаки, то је већ друго питање, али ствари тако стоје.

- - - - - - - - - -

Треба само да играш игру и да игноришеш некога и он ће да се заљуби у тебе.

Само треба да будеш стока.

Сећам се кад сам бијо мали родитељи су нам говорили "што смо бољи према вама ви сте све гори и гори".

А после сам чуо исту реченицу да родитељи говоре својим клинцима, мојим другарима из одељења, комшијама и слично. Што значи да има истине у томе.

Посебно жена воли кад је газиш и кад ниси добар према њојзи.

Ако си добар онда ће она да гази тебе.

Чак иако је волиш мораш да глумиш да ти није стало до ње уобште, то је мало глупо али тако ствари иду ******.

Зашто је то тако, зашто смо тако наопаки, то је већ друго питање, али ствари тако стоје.

- - - - - - - - - -

To je kod nezrelih ljudi koji nisu dovoljno razvili samopouzdanje pa imaju problem sa egom.

izvrnuta psihologija

Ignormiranje je jedna izuzetno ružna osobina, postupak. Možeš se nekoga otarasiti u dve tri konkretne recenice, ili par rzamena mišljenja

Taкво игнорисање чак и није лоше. Опет је искрено, како тако.

Овде говорим о глумљењу игнорисања.

Mislim da su bila neka istrazivanja na tu temu, i kao ono cega ima manje dostupno, sto nije uvek "na izvol'te" je pozeljnije i vise se ceni.
E sad da li treba raditi to sa namerom, mislim da ne, ako je neko takav, da kazem dalek, malo nedustupan po prirodi, to je ok, ali glumljenje mi je malo glupo.

Sad jeste to tacno ne valja se previse cimati, skidati zvezde sa neba i sta ti ja znam, jer ljudi su takvi, kada vide da je nekom stalo i da se kida, neretko im se osladi i to onda koriste.
Biti svoj, drzati do sebe, to je bitno.

- - - - - - - - - -

Glupost..za decu..jer kada provalis da te ignorise, tada i otkacis osobu..aj zdravo..pa ignorisi nekog drugog..i tako to..

Само треба да будеш стока.

Сећам се кад сам бијо мали родитељи су нам говорили "што смо бољи према вама ви сте све гори и гори".

А после сам чуо исту реченицу да родитељи говоре својим клинцима, мојим другарима из одељења, комшијама и слично. Што значи да има истине у томе.

Посебно жена воли кад је газиш и кад ниси добар према њојзи.

Ако си добар онда ће она да гази тебе.

Чак иако је волиш мораш да глумиш да ти није стало до ње уобште, то је мало глупо али тако ствари иду ******.

Nisam čula za gluplji postulat u porodičnim miljeima, a ima takvih bisera koji baš fino isprogramiraju rođeno dete...A posle mu krive devojke,švalerke...Ili njoj momci........:lol:
Msm...majka treba da te zadoji ljubavlju, a ti tek posle da otkrivaš surove ženske planove i da taktiziraš...Jer-jedna je majka :lol:

Nisu htele da kazu ohhhhhhhhh :mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Nemam vremena za te glupe igrice :cool: Najvise me pali kada me primecuje :zper: i vrti se oko mene :rumenka: i primetim da me zeli :aha: ili jos bolje ako mi kaze :mrgreen:

misle kao ako ga ignorisem velika sam ribetina :rotf: ustvari je neki smor koji ne zna da hotuje i zabavlja se sa muskarcima :zper: i sada ceka da je neko na silu opali :hahaha: ono iznervira se sto ga ignorise i pise joj dirty i nasilno a BDSM i SM forumashice to pali :heart: :lol:

- - - - - - - - - -

pali 100%
osim ako ne umres pre

- - - - - - - - - -

Taj igrokaz je za dokone budale,
bio mlatimudan ili opajdara.
Stim da mozda neko ima viska zifaca
na stendbaju pa usput prihvati
takvu sveopshtu zayebanciju
dok mu ne dopizzdi.!!!

- - - - - - - - - -

ma 'ajde molim te :roll:

koja glupost

Back