iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je verovati Anatoliju Kljosovu, profesoru sa Harvarda, oni su dosli u Indiju sa podrucja Balkana jos pre nekih 10000 godina. Evo sta on kaze...

ДНК наших современников показывают, что самые древние корни ариев, рода R1a1, давностью 12 тысяч лет, находятся на Балканах – в Сербии, Косово, Боснии, Македонии. Через 6 тысяч лет этот род расширится на северо-восток, на Северные Карпаты, образовав праславянскую, трипольскую культуру и положив начало великому переселению народов в четвертом-третьем тысячелетии до нашей эры.

ДНК наших савременика показују да нанајстарији Аријеваци, рода Р1а1, старости од 12 хиљада година, живе на Балкану - Србија, Косово, Босна, Македонија. После 6000 година, овај род ће се проширити на северо-исток, на север Карпата, стварајући прасловенску, Трипоље културу и доневши велике сеобе народа у четвртом и трећем миленијуму пре нове ере.
домовина предака Аријеваца - испоставила се на Балканском полуострву
. Не једноставно на Балкану, већ у Србији, Косоу, Босни и Македонији.

Ovo su njegove reci, da ne bude zabune.

On jos tvrdi da su danasnji R1a1 dosli na Balkan iz Sibira pre 25000 godina a da su sa Balkana otisli prema Indiji pre 10000 godina.
Podatke je dobio uporedjivajuci starost zajednickog predka po broju proizaslih mutacija. Iz Sibira su posli kao R1a a tek na Balkanu dobijaju modalitet R1a1. I bas iz tog razloga se medju nama nalaze najstariji predstavnici te haplogrupe.

Poslednja izmena:
imagettm002.jpg

imagettm004.jpg

imagettm025.jpg

shivaparvati1.jpg

malo demistifikacije oko indije. Na budistickim freskama se mogu videti lica koja su ocigledno svetle puti. Isto tako, evo nekih primeraka ostataka Arija u toj drzavi.

Па они се сами у својим песмама захваљују Аријевцима што су им помогли

a vidis li odakle su dosli?

Познато ми је то одавно, још мој покојни деда се бавио санскритом и историјом итд. Од њега сам први пут и чуо за све то, наравно овде су мислили да лупа глупости , ал ја скоро о томе гледао би би си-јев документарац који прича то исто.

Познато ми је то одавно, још мој покојни деда се бавио санскритом и историјом итд. Од њега сам први пут и чуо за све то, наравно овде су мислили да лупа глупости , ал ја скоро о томе гледао би би си-јев документарац који прича то исто.

daj link ka tom dokumentarcu

Vidis kako se sve to moze lepo sloziti u razuman mozaik. I ja sam na sve te stvari ranije gledao sa skepsom medjutim, sada se sve krece u stranu potvrde da je civilizacija kenula upravo sa ovih prostora.

After 3000 BC: The Greek, Armenian, Albanian, Indo-Iranian and Balto-Slavic families develop from Balkan Proto-Indo-European. Proto-Greek speakers move southward into Greece; Proto-Indo-Iranian moves northeast into the steppe area.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anatolian_hypothesis

mere li ba jarane ikakav drugi izvor osim te vikipedije? Malo je to ipak sirovo napisano.
Ovaj albanski je ipak najvazniji od svih jezika koji su pomenuti.

Ово са овим градом је још каснији период , пре тога има исто. Толтеци имају одлична сећања и учења о томе , а има и у санскриту доста, мада то сад можда сеже и у сферу окултизма, али историја каква је данас је доста ограничена , а све треба сагледати , сва учења заједно

Dobra izjava.
Malo smetaju piramide u Egiptu i tako te stvari...
Možda je civilizacija krenula baše negdje oko Valjeva...:per:

Пирамиде имаш свуда по свету и пуно њих је старије од тих у Египту. Доста њих је староегипатска цивилизација већ нашла саграђене , као нпр и Сфингу.

Razvoj čega bolan ?
Da su drevne civilizacije nastale na ovim prostorima ?

Zezaš se ili fakat zastupaš takvu tvrdnju ???

Najstarije pismo, odnosno proto pismo, prvi ljudi koji su obradjivali metal ---> Srbija, Vinca - pored Beograda.

A gore je genetski ekspert rekao da su najstariji primerci Arijevaca nadjeni na Balkanu - Srbija,Bosna i Makedonija.

Pa ti sad gledaj...

Poslednja izmena:
Тако се некада мислили и за многа писма... Имаш по нету "конструисано" винчанско,са упоредним таблицама осталих.

Ima tema o vinci tamo je slaven777 razbijo teoriju vince kao pisma.

A mene interesuje odkud znaju da su praarijevci bas za balkana. Kad su arijevci opet jedna jezicna a ne genetska grupa.

Najstarije pismo, odnosno proto pismo, prvi ljudi koji su obradjivali metal ---> Srbija,Vinca - pored Beograda.

A gore je genetski ekspert rekao da su najstariji primerci Arijevaca nadjeni na Balkanu - Srbija ,Bosna i Makedonija.

Pa ti sad gledaj...

Šta da gledam ?
Vašim akrobacijama nema kraja stvarno.
Pa niko normalan nikad nije tvrdio da je civilizacija nastala na ovim prostorima.
Niti su se ljudi kao odavde selili u Rusiju a iz Rusije u Indiju.

Ako se u nečemu slažu genetska istraživanja onda je to činjenica da su Afrika i Azija naseljena domicilnim i autohtonim stanovništvom i svako genetsko istraživanje vraća ih u kolijevku civilizacija.

Na čemu ste majke ti ?
Kad ćete izaći s tezom da su Srbi na nekoj planeti čekali Big-bang da nasele zemlju ?

Navali Bože pameti...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back