iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само ти дајем идеју о масовном груписању западњака у том крају у једном одређеном периоду. Има и друга варијанта, црвенокосих и плавооких људи са бледим теном и пегама, са југа, потомака Нормана. Остали који имају Р1б су црњи и не одговарају твом фенотипу.

Vrlo zanimljivo. A vidis, imamo i obicaj da koristimo samo dva imena za muske potomke...

Vrlo zanimljivo. A vidis, imamo i obicaj da koristimo samo dva imena za muske potomke...

То ј већ ствар етнологије, а ово је генетика. Случајно, познајем једну породицу из тог краја чији сваки представник има надимак Жућо, коса плава очи водено плаве, пегаво лице, као да су пренесени из Алзаса или Лорене.

То ј већ ствар етнологије, а ово је генетика. Случајно, познајем једну породицу из тог краја чији сваки представник има надимак Жућо, коса плава очи водено плаве, пегаво лице, као да су пренесени из Алзаса или Лорене.

Zvuci kao moj cale hahaha

А да ли се Индијци сматрају припадницима аријевске расе? Неки ће вероватно помислити да припадају, међутим нешто су ми много гарави, за Аријевце, а на сајтовима типа Стормфронт их не признају за исте.:think:

Tu "garovost" je dobro objasnio kolega.

A zasto bi uopste arijevska rasa trebala pretstavljati nesto uzvisenije od drugih rasa?

Treba postovati sve ljude,pod uslovom da isti postuju vas - ali i nastojati u ocuvanju svoje rase i svog identiteta.

Hm, po cemu si zakljucio da bih mogao biti njihov potomak?

A da li si konkretno dobio nalaz da si pripadnik R1B ili si ti to "od oka" odmerio ?

Poslednja izmena:
Tu "garovost" je dobro objasnio kolega.

Значи то су глупости на Стормфронту, тамо пише да рецимо, Арапи, Персијанци(више волим да их зовем овако:)) и Индуси нису припадници беле расе. Ово за Арапе и Персијанце ми је било глупо, а за Индусе нисам био сигуран али сад знам . Иначе тамо има занимљивог материјала за генетичаре, јер ко о чему они о генетици.

Poslednja izmena od moderatora:
Значи то су глупости на Стормфронту, тамо пише да рецимо, Арапи, Персијанци(више волим да их зовем овако:)) и Индуси нису припадници беле расе. Ово за Арапе и Персијанце ми је било глупо, а за Индусе нисам био сигуран али сад знам . Иначе тамо има занимљивог материјала за генетичаре, јер ко о чему они о генетици.

Pa ne mogu bas reci da su gluposti,ali svakako stvari ne stoje onako kako ih oni "sroce". Ti daj svoj sud, imaj svoje misljenje.

Poslednja izmena:
Значи то су глупости на Стормфронту, тамо пише да рецимо, Арапи, Персијанци(више волим да их зовем овако:)) и Индуси нису припадници беле расе. .

Јел јесу по теби? По мени ни Португалци ни Грци нису белци. Малтежани сами кажу да су Семити, тако да смо њих решили, а иначе су бељи од Кипрана.

Јел јесу по теби? По мени ни Португалци ни Грци нису белци. Малтежани сами кажу да су Семити, тако да смо њих решили, а иначе су бељи од Кипрана.

Па ја нисам упућен као ти али бих рекао да јесу али опет шта ја знам, збуњен сам око овога.:dontunderstand:

А Португалци и Грци јесу гарави, али опет их сматрам за белце, или такозване медитераниде, који су подгрупа беле расе.

R1b nije ni tako retka medju Srbima. U Srbiji negde oko 10% a medju Srbima u RS (ako se ne varam 13 ili 14%),
Inace..... znam za neke porodice gde je otac PLJUNUTI I2a2, majka tamnokosa i tamnooka a deca plava k'o da su svabe. Kada sam malo razmisljao o tome shvatio sam da su ta deca ipak bila I2a2. Recesivni geni cine svoje.

Na Stormfrontu ima stvarno mnogo materijala o genetici i zbog toga volim ponekad da zadjem tuda. Problem je u tome sto su tamo vecinom bolesni i iskompleksirani ljudi koji uvek rezultate tumace onako kako im odgovara. Najsmesniji su mi hrvati koji su se proglasili "najevropskijim narodom u eUropi" :) :) :)

Sto se tice "Arija", ironija sudbine je u tome da su oni po svemu sudeci R1a1 (slovenski narodi) iako je Anenerbe iste smatrao za nizu rasu a zapadnoevropejce (germane) kao najvisu. E sad... ono sto su nacisti smatrali za Arijevce su zapravo pripadnici I1a haplogrupe i oni (po svemu sudeci) nisu imali dodira sa Iranom i Indijom.

Па ја нисам упућен као ти али бих рекао да јесу али опет шта ја знам, збуњен сам око овога.:dontunderstand:

А Португалци и Грци јесу гарави, али опет их сматрам за белце, или такозване медитераниде, који су подгрупа беле расе.

Па Грци су ваљда оригинално семити, Португалци ми личе на неке Арапе или тако нешто

Da ali u Afganistanu dominira R1a!
U indiji čini i preko 30% genetskog materijala a u sjevernoj indiji r1a je u preko 70% genoma muškaraca!
Razlog zašto su indijci tamni je u tome što se veoma mali broj žena arijevske rase spustio u indiju (malim djelom panDžab i sjeverni pakistan) već se uglavnom radilo o muškarcima na ratnom pohodu!

i kakve to ima veze? Azija je puna mesta sa mnogo R1b. Ako si procitao sto smo pisali, imas cak i crnce pripadnike R1b.
Indijci su tamni zato sto zive na takvim geografskim sirinama gde bez pigmentacije koze igra veliku ulogu u zastiti od sunca. R1a1 su i Uzbeki i Tadziki (isto tako tamne puti) za razliku od recimo Poljaka ili Slovaka....

Па Грци су ваљда оригинално семити, Португалци ми личе на неке Арапе или тако нешто

Португалци су Сефарди који су натерани да приме католичку веру током инквизиције. Дуго су потом у тајности исповедали јудаизам по кућама. Југ Шпаније потомци Мавара, исто тако су покатоличени.

Semiti su J dok je kod grka preovladjavajuca E3b1b1b-M81
Семити су оригинално Е, примили су Ј доласком у Малу Азију. Нису могли да буду Ј у Етиопији, где им је извор. И када се говори о Семитима немој да се ограничаваш само на Јевреје , ту су и Арапи.

Poslednja izmena:
imagettm002.jpg

imagettm004.jpg

imagettm025.jpg

shivaparvati1.jpg

malo demistifikacije oko indije. Na budistickim freskama se mogu videti lica koja su ocigledno svetle puti. Isto tako, evo nekih primeraka ostataka Arija u toj drzavi.

Португалци су Сефарди који су натерани да приме католичку веру током инквизиције. Дуго су потом у тајности исповедали јудаизам по кућама. Југ Шпаније потомци Мавара, исто тако су покатоличени.

Да знам за тај прогон по Шпанији и Португалу, настајала су читава тајна друштва и свакакве перипетије. Можда још горе него код Хитлера прошли, мада је то све римско царство тако да ... не треба поређења.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back