iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti jednostavno ne vidis posto pojma nemas o antropologiji.a jos vise pojma nemas o genetici. Za tebe je iluzorno govoriti o geografskom faktoru i formiranju lokalnih fenotipova.

Da dopunim spisak....
781778244985.jpg

Jug Rusije, ukljucujuci delove Kavkaza..... Tip se zove Kavkazion i ne treba ga mesati sa nekim drugim Kavkaskim antropoloskim tipovima.

Inace, ovaj drugi na slici ti je bivsi mudzahedin a sada je predsednik Cecenije, republike u sastavu RF. i ratuje protiv mudzaheda.. (fuuu..... koji izdajnik)
Sluzis se manipulacijama momak.
ovaj drugi po redu je Cecen Ramzan Kadirov
Vidis da nemas argumente :cool:

btw Ceceni nisu Rusi

Bosnjaci iz Sandzaka su Bosnjaci jer su na tim mestima zivela ilirska plemena i Bogumilstvo iz tih krajeva se prenelo u Bosnu,tako se bar pretpostavlja
uostalom i Sandzak je bio u Tvrtkovom kraljestvu i rpije turaka.

SANDZAK NE POSTOJI! POSTOJI RASKA OBLAST!
Malo sutra! Jel ti uopste znas gde su uopste ziveli sve Iliri i sta znaci to Ilir?
Jel to gradjanin neke Bosnjakije? Sta je to Bosnjak?
Za sve to NEMA VERODOSTOJNIH DOKAZA I TE VASE TEZE NISU PRIZNATE OD ZVANICNE NAUKE! Zao mi je!

Iliri... plemena predaka Radovana Karadzica..... i ostalih ljutih hajduka..... sa kojim Alija Izetbeg nema bas puno geneticke srodnosti posto su njegovi preci ipak pridoslice iz 6. veka.

Napokon se vec jednom odluci........ da li ste "sloveni" (kao sto je npr. Alija) ili ste "Iliri" (kao sto je Radovan)?????
Ne moze i jare i pare......

iGENEA je rekla ko je ko :ok:

Da li ti razumes jezikom kojim ti pisemo? Ne smes se pozvati na rezultate od IGNEA!
Shvati da svetska nauka ne priznaje verodostojnost rezultata od IGNEA, jer je IGNEA profitabilna organizacija, a ne ozbiljna naucna organizacija!
IGNEA cak i nema licencu da sprovodi naucna istrazivanja.
TO NE KAZEMO SAMO MI SRBI, VEC CEO SVET! Samo se vi palite na to! Ako se pozivas vec na neki izvor moras znati i verodostojnost tog izvora.
Ako to ne shvatis, onda je svaka dalja diskusija sa tobom uzaludna i nepotrebna.

Јесте, а то говири још једну ствар, да тих 54% одговара генетском коду Радована Караџића, а онај остатак мешани одговара Вајти, Фадилу и Мирзи.

Ti očito misliš da su turci 500 godina postili u Srbiji...
Garavušo moja mala, kad bi znala, kad bi znala....

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

a ono tamo cak i Alija R1a1

a Radovan I2a2

i sta sad?

jos jedna mala digresija.... u tom tvom "Bosna" Hercegovina igra ulogu bar 3 puta vecu od Bosne.

Vidim da si došao do zadnje linije odbrane.
Ko mačka u tri zida.

Da li da te dovršim ili da te pustim da se nadaš da ima nade da se izvučeš :think:
Neka te još malo...
Koprcaš se a ja cijenim fightere.

Ipak ne sumnjaj u ishod :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back