strani placenik bre
Domaćin
- Poruka
- 4.285
Nemesanje gena dovodi do degeneracije sto je i dokazano.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kojim si ti drogama ?
Za ovo dole se slazem....
Inace to je odlicna stvar sto imamo izmesanu genetiku jel opste je poznato ono : sto veci izbor gena to je zdravija nacija.
Recimo cak je poznato da deca roditelja iz mulu-nacionalnih i multi-rasnih brakova su u vecini slucajeva lepsa, pametnija i redje podlozna genetski prenosivim bolestima od dece ciji su roditelji iz istog podneblja i istog porekla.
Recimo zasto je uglavnom pre bio slucaj da su seljaci tj. ljudi sa sela onako ruznjikavi, malo zatupasti......itd, zato sto nema genetske raznovrsnosti, vec njegovi rodditelji su iz istog sela, i njegovi baba i deda su verovatno iz tog istog sela i generacije unazad , ne mesaju se ni sa kim i na taj nacin zapravo postaju incesoidni.
Ako mozes,pokusaj da saznas nesto vise o tome. Te romanticarske bajke su zaista prevazidjene.

They do not differ even in shape from one another. All are particularly tall and stout; their bodies and hair are neither very white nor blond nor are they very dark, but all are ruddy. :
Ако си пажљиво читао, по њему су сви риђи. Тешко да је икад постојала таква ситуација.

Onda sam ja dok sam bio mladji bio pravi Sloven.Sad sam onako iskvaren - vreme cini svoje.![]()
U pravu si.
Prvo da napisem da kada se kaze ridji, ne misli se na ono sto mi podrazumevamo ridjim covekom: da ima skoro crvenu kosu. Juzni Sloveni u koje spadamo i mi su tamno ridji, gde se na prvi pogled ne primecuju primese crvene boje. Tek na svetlosti se vidi u odsjaju crvena nijansa u bije kose. Takvih ljudi danas ima mnogo po Srbiji i BiH. Narocito ih ima u sredinama koje su bile zatvorene na uticaje mnogih drugih naroda koji su boravili na Balkanu.
A evo zasto si u pravu. Skup ljudskih gena sadrzi sve gene koji su postojali na liniji evolucije coveka pocevsi od prvih organizama. Kada se zacne ljudsko bice, ono se prvo razvija prostom deobom istorodnih celija bez specificnih organskih celija. To se desava kasnije, i oblik ploda ne dobija odmah oblik coveka. Razvoj ploda sledi redosled genetskog sadrzaja od najstarijih ka najmladjim. Zasto? jer svaka nova osobina sadrzana u mladjem genu je naslonjena je na predhodnu, pa se mora prvo ona stvoriti da bi mogla da bude stvorena nova, potiskivanjem aktivnosti starog gena novim. Tako plod ima i riboliki oblik, u nekoj fazi ima i rep da bi tek kasnije dobio oblik coveka. Radjanjem proces se ne zavrsava, zato vecina novorodjene dece ima plavu kosu iako im poditelji imaju tamnu. Kasnije, kada se zavrsi konacno formiranje dominiraju najmladji geni i oni odredjuju psihofizicke osobine coveka. Naravno u svemu ovome ucestvuje i rulet tako da postoji verovatnoca od odstupanja od ovoga sto sam napisao.
U pravu si.
Prvo da napisem da kada se kaze ridji, ne misli se na ono sto mi podrazumevamo ridjim covekom: da ima skoro crvenu kosu. Juzni Sloveni u koje spadamo i mi su tamno ridji, gde se na prvi pogled ne primecuju primese crvene boje. Tek na svetlosti se vidi u odsjaju crvena nijansa u bije kose. Takvih ljudi danas ima mnogo po Srbiji i BiH. Narocito ih ima u sredinama koje su bile zatvorene na uticaje mnogih drugih naroda koji su boravili na Balkanu.
A evo zasto si u pravu. Skup ljudskih gena sadrzi sve gene koji su postojali na liniji evolucije coveka pocevsi od prvih organizama. Kada se zacne ljudsko bice, ono se prvo razvija prostom deobom istorodnih celija bez specificnih organskih celija. To se desava kasnije, i oblik ploda ne dobija odmah oblik coveka. Razvoj ploda sledi redosled genetskog sadrzaja od najstarijih ka najmladjim. Zasto? jer svaka nova osobina sadrzana u mladjem genu je naslonjena je na predhodnu, pa se mora prvo ona stvoriti da bi mogla da bude stvorena nova, potiskivanjem aktivnosti starog gena novim. Tako plod ima i riboliki oblik, u nekoj fazi ima i rep da bi tek kasnije dobio oblik coveka. Radjanjem proces se ne zavrsava, zato vecina novorodjene dece ima plavu kosu iako im poditelji imaju tamnu. Kasnije, kada se zavrsi konacno formiranje dominiraju najmladji geni i oni odredjuju psihofizicke osobine coveka. Naravno u svemu ovome ucestvuje i rulet tako da postoji verovatnoca od odstupanja od ovoga sto sam napisao.
a sada pazi ovo..... kros analiza slicnosti naroda.....
Similarities with Serbs
FYROM 96%
Greece 66%
Hungary 65%
Ukraine 62%
Romania 61%
Lithuania 57%
Bulgaria 53%
Poland 52%
Italy 51%
Morocco 48%
Tunisia 43%
Turkey 42%
Russia 32%
FYROM ima slicnost sa Srbijom vise nego sto pojedini regopni u Srbiji imaju medju sobom. Dakle, pogledajte sada onu nebuloznu ilustraciju sa pocetka posta pa izvedite zakljucke.

Kolega - sta je uslovilo bas tu nijansu ridje kod nasih ljudi ?
- Zasto se ta boja vremenom gubi,a na primer kod Britanaca ostaje citav zivot?
Da li su tacne ove lokacije porekla haplogrupa
I2a - Balkan
E1b1b - Afrika
R1a - Indija
R1b - zapadna Evropa
J2 - jugozapadna Azija[/QUOTE
Naucnici su podeljeni ...
Ako se prihvati Kurganova hipoteza o poreklu Indo-Evropljana R1a vodi poreklo iz ruskih stepa-ako se prihvati Anatolska Hipoteza-poreklo Indo-Evropljana je Severo-Istocna Turska i Balkan..
R1a je tracansko-anticko makedonski gen..
R1b je poreklom iz okoline Kavkaza i preko stepa je stigao u Evropu.
U poslednje vreme sve je vise pristalica Anatolske Hipoteze i Glottohronologija daje prednost Anatolskoj hipotezi.
I je poreklom sa Balkanskog Jadrana-J2 je Jugozapadna Azija-E1b1b je Rog Afrike- i preko Egipta. je stigao u Evropu..
http://www.eupedia.com/europe/origins_haplogroups_europe.shtml
R1b je gen zapadnoevropskih kromanjonaca premda ih ima djelimično i na kavkazu!
Koliko gluposti čovjek može ovdje pročitati to je za nepovjerovati!
Koliko gluposti čovjek može ovdje pročitati to je za nepovjerovati!
Da...... u pravu si, druze......
kada sve ovo citam, u glavi se stvara nista drugo nego jedna najobicnija kasa od misli. Ljudi pisu sve i svasta.
Doduse.... nije to tako ni lose. Treba odbaciti ustloicene klisee i mlatiti praznu slamu dok se nadje neka nova istina posto ova koja je sada prisutna ne pije vodu.
![]()
tekst je izašao u el.novinama 24sata kao rezultat dela istraživanja švajcarskog genetičko-istraživačkog centra Igenea.
citat:
"24sata - istraživanje švajcarskog instituta za genetiku Igenea pokazuje da su srbi tek 30% slovenskog porekla, ali su ipak od svih naroda Balkana "najslovenskiji". Stručnjaci su koristili 250 naučnih radova kao i saznjanja iz oblasti genetike. Opširnije u nedeljniku NIN"
link:
http://e24.24sata.rs/issue.php?issue=24sata_220509&uid=3cca6789618ff9f5388c660d2addb167

Gledaj mojih Bošnjaka kako ponosno stoje na vrhu
Znači, što se tiče genetike pripadamo najviše ilirima.
Tako i povijest kaže...
Gledaj procenta slavena kod nas
Više ima tevtonaca i kelta nego slavena
Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju
Dakle, po autohtonosti su samo Bugari ispred nas.
Tačno se to poklapa sa činjenicom da je Bosna najstarija ranofeudalna država na ovim prostorima.
Odrooooon![]()

[/QUOTE]

[/QUOTE]