batica90
Početnik
- Poruka
- 47
Recite mi, ako ne daj boze roknem na ovom ispitu 8og oktobra (pu pu daleko bilo xD XD), da li mogu odmah cim dobijem rezultate da se prijavim za sledeci naredni ispit? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, mozes tek za sledeci ,ja sam svojevremeno uplatio dva odjednom da ne bih gubio vremeRecite mi, ako ne daj boze roknem na ovom ispitu 8og oktobra (pu pu daleko bilo xD XD), da li mogu odmah cim dobijem rezultate da se prijavim za sledeci naredni ispit?![]()
Ne, mozes tek za sledeci ,ja sam svojevremeno uplatio dva odjednom da ne bih gubio vreme
Ako je tako onda stizes,a jesi li siguran da izmedju 8 oktobra i 12 decembra nema nijedan ispit posto ti rece '"sledeci naredni"..Cek, ako sam te dobro razumeo, ja polazem 8og, rezultate bih trebao da dobijem 21og oktobra, i ako ne budu ocekivani, ja ne mogu da se prijavim za ovaj test???
decembar
datum ispita
subota, 12. decembar 2009.
rok za prijavu
petak, 30. oktobar 2009.
Cini mi se da nisi razumeo moje pitanje ili ja nisam razumeo tvoj odgovor...![]()
Sad sam proverio:Recite mi, ako ne daj boze roknem na ovom ispitu 8og oktobra (pu pu daleko bilo xD XD), da li mogu odmah cim dobijem rezultate da se prijavim za sledeci naredni ispit?![]()
Nek je sa srecom..Ma nebitno...hvala tebi sto si se pomucio i pogledao...nadam se da nece ni doci do toga da polazem opet, nego valja se informisati na vreme![]()
Tighter English language requirements for
GSM visas from 1 January 2010
What are the changes?
There are two English language changes. The first relates to people who nominate a
trade occupation. The second relates to applicants for a Skilled-Regional Sponsored
visa.
The Minister for Immigration and Citizenship announced on 12 May 2009 that the
English language requirement for all General Skilled Migration (GSM) visa applicants
who nominate a trade occupation will be increased to a minimum of 6.0 (Competent
English) in each of the four components of the International English Language
Testing System (IELTS) test. This will replace the previous English language
threshold of Vocational English (a minimum of 5.0 on each of the four components of
an IELTS test).
For Skilled-Regional Sponsored GSM visa subclasses, the threshold English
language standard will be raised from an average of 5.5 to an average of 6.0 in an
IELTS test. The change was introduced for applicants for the offshore
Skilled-Regional Sponsored (Subclass 475) visa from 1 July 2009, and will apply to
the onshore Skilled – Regional Sponsored (Subclass 487) visa from 1 January 2010.
Nek je sa srecom..
PS: Ne moras vise da postavljas nebitna pitanja..
A ti ne zaboravi sta si pitao,i sta sam ti ja odgovorio,Hvala na lepim zeljama
PS: pitanje je mozda tebi nebitno, ali meni nije, tako da je tvoj komentar na to suvisan. Ova tema postoji da bi se pomagalo ljudima i da bi se doslo do potrebnih informacija, ne zaboravi to![]()
A ti ne zaboravi sta si pitao,i sta sam ti ja odgovorio,
pa si rekao da ne razumes..pa ti ja opet razjasnio i ti onda kazes da je nebitno..!
Ja sam na ovom forumu vec duze vreme i mnogi su mi pomagali i ja sam to znao da cenim.!
U svakom slucaju srecno na IELTS-u ..!
Ja se rodio 8. oktobra, ako ti to pomaže.Da li neko mozda polaze IELTS 8og oktobra![]()
![]()
?
Ja se rodio 8. oktobra, ako ti to pomaže.![]()
Ne,ne prijatelju, tvoj komentar je suviškan.
A ti samo komentariši i dalje, pa ćeš bitiod strane novih članova
Ne pomaze bas mnogo
Ne kontam kako ne mogu da pronadjem nikog ko polaze tada
Kucam ti ja na face-u u statusu "Jel neko nekada polagao IELTS?" u nadi da cu pronaci nekog i da cujem utiske iz prve ruke.
Na kraju od mojih 280 prijatelja niko se nije javio
Ne znaju oni sta su muke![]()
Pozdrav,
zanima me koliko košta IELTS u Srbiji, ako može prepračunato u eure) iz susjedne sam države
![]()
Sitgose rezultati sa zeninog polaganj IELTS-a.
Listening 5
Reading 5.5
Writing 3.5
Speaking 5.5
Overall Band 5
Nije lose za nekoga ko nikada nije imao dodira sa engleskim kroz skolovanje. Bitno je da smo ostavrili cilj - ustedeli pare.
Sad jos samo da se jave ovi iz DIAC, a njih nema nedeljama...