IELTS -> pitanja i odgovori

Ne, mozes tek za sledeci ,ja sam svojevremeno uplatio dva odjednom da ne bih gubio vreme

Cek, ako sam te dobro razumeo, ja polazem 8og, rezultate bih trebao da dobijem 21og oktobra, i ako ne budu ocekivani, ja ne mogu da se prijavim za ovaj test???

decembar
datum ispita
subota, 12. decembar 2009.
rok za prijavu
petak, 30. oktobar 2009.

Cini mi se da nisi razumeo moje pitanje ili ja nisam razumeo tvoj odgovor...:mrgreen:

Cek, ako sam te dobro razumeo, ja polazem 8og, rezultate bih trebao da dobijem 21og oktobra, i ako ne budu ocekivani, ja ne mogu da se prijavim za ovaj test???

decembar
datum ispita
subota, 12. decembar 2009.
rok za prijavu
petak, 30. oktobar 2009.

Cini mi se da nisi razumeo moje pitanje ili ja nisam razumeo tvoj odgovor...:mrgreen:
Ako je tako onda stizes,a jesi li siguran da izmedju 8 oktobra i 12 decembra nema nijedan ispit posto ti rece '"sledeci naredni"..
..Ako nema onda je to redak slucaj da posle dobijanja rezultata mozes uplatiti odmah za sledeci ispit..
Toliko..nadam se da se sad razumemo..!

Recite mi, ako ne daj boze roknem na ovom ispitu 8og oktobra (pu pu daleko bilo xD XD), da li mogu odmah cim dobijem rezultate da se prijavim za sledeci naredni ispit? :D
Sad sam proverio:
Sledeci naredni ispit ti je 24 oktobra i na njega nikako ne mozes da se prijavis.
A takodje imas dva ispita u novembru..!
Idi na zvanicni sajt Ielts i procitaj raspored ispita.!

Poslednja izmena:
Postavljeni su novi propisi za engleski koji će važiti za aplikacije posle 1.1.2010.
Ako je neko pogođen ovim neka požuri sa aplikacijom.
Tighter English language requirements for
GSM visas from 1 January 2010
What are the changes?
There are two English language changes. The first relates to people who nominate a
trade occupation. The second relates to applicants for a Skilled-Regional Sponsored
visa.
The Minister for Immigration and Citizenship announced on 12 May 2009 that the
English language requirement for all General Skilled Migration (GSM) visa applicants
who nominate a trade occupation will be increased to a minimum of 6.0 (Competent
English) in each of the four components of the International English Language
Testing System (IELTS) test. This will replace the previous English language
threshold of Vocational English (a minimum of 5.0 on each of the four components of
an IELTS test).
For Skilled-Regional Sponsored GSM visa subclasses, the threshold English
language standard will be raised from an average of 5.5 to an average of 6.0 in an
IELTS test. The change was introduced for applicants for the offshore
Skilled-Regional Sponsored (Subclass 475) visa from 1 July 2009, and will apply to
the onshore Skilled – Regional Sponsored (Subclass 487) visa from 1 January 2010.

Hvala na lepim zeljama :D
PS: pitanje je mozda tebi nebitno, ali meni nije, tako da je tvoj komentar na to suvisan. Ova tema postoji da bi se pomagalo ljudima i da bi se doslo do potrebnih informacija, ne zaboravi to ;)
A ti ne zaboravi sta si pitao,i sta sam ti ja odgovorio,
pa si rekao da ne razumes..pa ti ja opet razjasnio i ti onda kazes da je nebitno..!
Ja sam na ovom forumu vec duze vreme i mnogi su mi pomagali i ja sam to znao da cenim.!
U svakom slucaju srecno na IELTS-u ..!

A ti ne zaboravi sta si pitao,i sta sam ti ja odgovorio,
pa si rekao da ne razumes..pa ti ja opet razjasnio i ti onda kazes da je nebitno..!
Ja sam na ovom forumu vec duze vreme i mnogi su mi pomagali i ja sam to znao da cenim.!
U svakom slucaju srecno na IELTS-u ..!

Ne,ne prijatelju, tvoj komentar je suviškan:rtfm:.
A ti samo komentariši i dalje, pa ćeš biti :banovati:od strane novih članova

Indijanci se nisu slikali, da im aparat ne ukrade dušu; Facebook krade ljudima mozak.
Zato ko nema mozga, može mirno da uživa nema opasnosti...:hahaha::zcepanje:(ovaj levi se smeje jer je blesav, a ova desna, to je gea, smeje se jer su joj uzeli pare, pa misli da će dobiti vizu:super:)

Pozz svima,ja sam polagala jednom i rezultati su bili katastrofa,ali i priprema takodje.

Nisam znala koja je tezina testa,i mogu reci da se trazi dobro znanje engleskog jezika ali i snalazljivost(brzina),da se snadjes u datom trenutku je veoma vazna.
Po novim regulativama traze iz sve cetiri sestice,i to od 1.07.2009. a ja i suprug smo polagali 27.06.2009. ,poludeli smo kada smo videli izmene za vizu Skilled-Sponsored 176...:besna:
Moje pred znanje nije bilo nikakvo,jer sam u skoli ucila samo francuski,ali za ovaj tip ispita potrebna je veoma ozbiljna priprema.
Moj suprug je posedovao znanje iz engelskog samo gledajuci filmove odnosno samouk je ali je imao mnogo bolje ocene od mene.

Ovo je neko moje misljenje o IELTS-u
:ok:

Sitgose rezultati sa zeninog polaganj IELTS-a.

Listening 5
Reading 5.5
Writing 3.5
Speaking 5.5
Overall Band 5

Nije lose za nekoga ko nikada nije imao dodira sa engleskim kroz skolovanje. Bitno je da smo ostavrili cilj - ustedeli pare.
Sad jos samo da se jave ovi iz DIAC, a njih nema nedeljama...

Back