Je li vam je stigao mail gde kazu kada rezultati mogu da se preuzmu? Mozda su greskom stavili datum a reultati jos nisu gotovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li vam je stigao mail gde kazu kada rezultati mogu da se preuzmu? Mozda su greskom stavili datum a reultati jos nisu gotovi.
Onda je definitivno do programa. Mozda da pokusate da ih nazovete?
U svakom slucaju, dobre su oceneCestitam!
Mislila sam generalno dobreTo znaci da su nijanse u pitanju, tj. uspeces da dobijes tu sedmicu
![]()
a na remarku ce mi dati 6.5 ili 7, jer je 6 zaista nerealno - znam sta sam napisao... ali svakako ce me odradi jos 21000 za prijavu za mart... boze, kakvi lopovi...
Boske koje ti ocene trebaju? Tj CLB?
Pa razlika za EE izmedju CLB8 i CLB9 je 7 poena.. I to znaci![]()
Boske83, ili niko osim tebe i tvoje suoruge nije polagao test ili nece da kazu ocene!? Kako se radi remark? Koliko im treba da odgovore?
Da probate u polaganje u Sarajevu ili Zagrebu? Mislim da Vam je dosta bliže od Budimpeše.
U Sarajevu je taksa 150, a u Zagrebu 180 EURA.
Par mojih prijatelja je izlazilo na polaganje i u BG i u ZG i u SR, od svih sam dobio savjet da idem isključivo u Sarajevo, jer su svi tek tamo dobili ocjene koje su im trebale.
Moje ocene:
Reading 8.5
Speaking 8.5
Listening 8.5
Writing 7
Razmisljam o remarku cisto zbog sebe jer mi je neverovatno da je esej ocenjen ovako nisko (u odnosu na ostale ocene i uzimajuci u obzir ono sto je napisano), posto imam deadline za slanje ocena do kojeg remark sigurno nece stici.![]()
![]()
Opala, native speaker... iskreno sam mislio da nema sanse da je na speakingu neko dobio vecu ocenu od mene, znajuci kako supruga i Mia pricaju - duplo bolje nego ja, ali kad je to igralo ulogu u BC...
za ovaj writing naravno da odskace, zali se, vracaju pare ako usvoje zalbu... za EE nije vazno, ali za posao posle tamo u Kanadi/Aus jeste...
Ja jos jedino mogu da okrivim akcenat, moj je mnogo American a za ovde je trebao da bude vise British
![]()