Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.297
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta lubrikanta i adekvatna poza kad zapne na pola. I ide nekako

Okej, debil sam
Nisi, samo ti malo veci dildo cim zapinjeOkej, debil sam![]()
Nije imao manji da se kupi, pisala sam vec na nekoj temi, Nemci izgleda vole velike igrackeNisi, samo ti malo veci dildo cim zapinjeTi bar kao zensko trebs da znas da nije sve u velicini :/
i, istinu govoreci, nije dildo nego strep.Kad se to nosi da li i osoba koja nosi oseca nesto ili ne?Nije imao manji da se kupi, pisala sam vec na nekoj temi, Nemci izgleda vole velike igrackei, istinu govoreci, nije dildo nego strep.
Anđeli š tobom, Zeljo!...i zašto ne?
U moru glupih tema, evo još jedne![]()
Otkad ti ides po simpozojumima kad si do juče šljakao u nekom lokalu pored pekare i apoteke slineći na apotekarku koja dala sinu od vlasnika pekare...Је л' се рачуна као своје искуство кад на службеним путовањима, симпозијумима и семинарима гледам друге људе како се мувкају
Pa ne. Imaš one strepove koji imaju sa obe strane kitice, ali ovaj nije takav.Kad se to nosi da li i osoba koja nosi oseca nesto ili ne?
Naravno da nije tako ali zasto bih delila to sa radoznalcima na forumu? Ovo za strep je zajebancijaTi si ona koja NASRĆE?
Tj Brnaba?
Ne delujes mi na Anu
I to je seks, Frederik nije preciziraoŠto se seksa tiče, hebem radoznale, a mene hebe život više puta na dan. Praktično sve pršti od seksa...
Normalno, svaki seks se računa ko da je najbolji!I to je seks, Frederik nije precizirao
Nisam radoznalacNaravno da nije tako ali zasto bih delila to sa radoznalcima na forumu? Ovo za strep je zajebancija
Aha, nisam u toku sa SojicemNisam radoznalac
Krelac sam koji se malo pošalio na fazon šojića kada je čuo da je neko gej:
jel onaj "emotivan" ili onaj koji "NASRĆE"
Naravno da je zajebancija