winnetou
Aktivan član
- Poruka
- 1.148
Moony Angel:Ma kako nemash pojma, IMASH I TE KAKO!!!!!! :wink: Sve sto si napisala je tacno, samo kako postoji podjela izmedju naucnika, jedni misle ovako a drugi onako, ja sam izabrala da vjerujem ovima kao sto sam i napisala. POZZZwinnetou:Moony Angel:heeeey :wink:
hvala na trudu, ali ja znam skoro sve sto je poznato o Ramzesovom zivotu :wink: jeste da se ne slazem sa mnogo cime sto si napisala, nema veze-ja sam miroljubiv likma zezam se... svejedno, Ramzes mi je mnogo drag lik
PoZzZ za tebe :wink:
... i naravno sve ostale![]()
pa ja i ne znam bas puno toga iz njegovog zivota, ovo sam samo procitala iz dve knjige, pisala sam rad iz istorije..
nisam bas sigurna da li je bas takva bila bitka, ali znam da je ramzes izgubio. bar je tako pisalo u te dve knjige.. u stvari, ja i nemam pojma. :wink:![]()
aaaaa, pa nisam znala da se misljenja naucnika razlikujuuu.. pa onda, nacicu negde i tu bolju stranu, pa cu u nju da verujem, posto mi se ovo cini bezveze, kako je samo to ostalo od bitke od kadesa, mislim - samo taj zapis u hramovima, i da su ljudi poceli u to da veruju.. mislim - glupi ljudi, koji veruju u nesto sto sami znaju da nije tacno (dobro, ima i kod mene takvih primera, ali ne bas tako bezveznih), a sagradili su piramide..
mislim - koliko je tu vojnika ostalo da isprica sta se desilo, i sve to..