Idoli?

Moony Angel:
winnetou:
Moony Angel:
heeeey :wink:
hvala na trudu, ali ja znam skoro sve sto je poznato o Ramzesovom zivotu :wink: jeste da se ne slazem sa mnogo cime sto si napisala, nema veze-ja sam miroljubiv lik :D ma zezam se... svejedno, Ramzes mi je mnogo drag lik :D PoZzZ za tebe :wink:
... i naravno sve ostale :D

pa ja i ne znam bas puno toga iz njegovog zivota, ovo sam samo procitala iz dve knjige, pisala sam rad iz istorije..
nisam bas sigurna da li je bas takva bila bitka, ali znam da je ramzes izgubio. bar je tako pisalo u te dve knjige.. u stvari, ja i nemam pojma. :wink:
Ma kako nemash pojma, IMASH I TE KAKO!!!!!! :wink: Sve sto si napisala je tacno, samo kako postoji podjela izmedju naucnika, jedni misle ovako a drugi onako, ja sam izabrala da vjerujem ovima kao sto sam i napisala. POZZZ :D

aaaaa, pa nisam znala da se misljenja naucnika razlikujuuu.. pa onda, nacicu negde i tu bolju stranu, pa cu u nju da verujem, posto mi se ovo cini bezveze, kako je samo to ostalo od bitke od kadesa, mislim - samo taj zapis u hramovima, i da su ljudi poceli u to da veruju.. mislim - glupi ljudi, koji veruju u nesto sto sami znaju da nije tacno (dobro, ima i kod mene takvih primera, ali ne bas tako bezveznih), a sagradili su piramide..
mislim - koliko je tu vojnika ostalo da isprica sta se desilo, i sve to..

winnetou:
Moony Angel:
winnetou:
Moony Angel:
heeeey :wink:
hvala na trudu, ali ja znam skoro sve sto je poznato o Ramzesovom zivotu :wink: jeste da se ne slazem sa mnogo cime sto si napisala, nema veze-ja sam miroljubiv lik :D ma zezam se... svejedno, Ramzes mi je mnogo drag lik :D PoZzZ za tebe :wink:
... i naravno sve ostale :D

pa ja i ne znam bas puno toga iz njegovog zivota, ovo sam samo procitala iz dve knjige, pisala sam rad iz istorije..
nisam bas sigurna da li je bas takva bila bitka, ali znam da je ramzes izgubio. bar je tako pisalo u te dve knjige.. u stvari, ja i nemam pojma. :wink:
Ma kako nemash pojma, IMASH I TE KAKO!!!!!! :wink: Sve sto si napisala je tacno, samo kako postoji podjela izmedju naucnika, jedni misle ovako a drugi onako, ja sam izabrala da vjerujem ovima kao sto sam i napisala. POZZZ :D

aaaaa, pa nisam znala da se misljenja naucnika razlikujuuu.. pa onda, nacicu negde i tu bolju stranu, pa cu u nju da verujem, posto mi se ovo cini bezveze, kako je samo to ostalo od bitke od kadesa, mislim - samo taj zapis u hramovima, i da su ljudi poceli u to da veruju.. mislim - glupi ljudi, koji veruju u nesto sto sami znaju da nije tacno (dobro, ima i kod mene takvih primera, ali ne bas tako bezveznih), a sagradili su piramide..
mislim - koliko je tu vojnika ostalo da isprica sta se desilo, i sve to..
Prochitajte knjige Ramzes. Sve je napisano odlichno. Napisao ih je egiptolog.

winnetou:
Tinar:
Prochitajte knjige Ramzes. Sve je napisano odlichno. Napisao ih je egiptolog.

hocu, na letnjem raspustu, kad budem mogla lepo da procitam.. koliko ima knjiga, i koliko koja ima stranica, da vidim, mozda mogu da procitam za jednu subotu jednu knjigu..
Ima pet knjiga i ne verujem da cesh jednu prochitati za jedan dan. Chitam jako brzo, ali za jedan dan... Knjige u jako dobre. P.S. Moramo da prekinemo jer ce nas Sasha izgrditi. Sasho, nemoj reci da idemo na "Za nas", mooolim teee....

Pa,imam 2 idola,koji se bore za prevlast u mom kutku "Idol"

1.Svi iz grupe Red Hot Chili Peppers,jer su veoma ludi,ko i ja,i mogu da me umire sa jednom pesmom.I ludi su.

2.Svi iz grupe Blink 182,jer oni reflektiraju moje gledaliste na devojke i odrastanje.Pogotovo mi je idol njihov bubnjar,sto svira ko lud(cak i predaje bubnjenje u akademiji.Ja tek ucim da sviram bibnjeve i on my je "ucitelj"

ne izvrcem ti reci missice 8) moj 1. post,kada sam otvorila temu je glasio(priznajem nisam dobro formulisala)ali saM mislila na stavove...."ne ja hocu da budem kao majkl dzekson :wink: :wink: :wink: nono :twisted: "

joGooOOD:
ne izvrcem ti reci missice 8) moj 1. post,kada sam otvorila temu je glasio(priznajem nisam dobro formulisala)ali saM mislila na stavove...."ne ja hocu da budem kao majkl dzekson :wink: :wink: :wink: nono :twisted: "
da,sad sam ga opet procitala...ali teme se cesto udalje od prvog posta....a ja obicno citam samo poslednju stranicu... :oops:

Back