jovan bronzousti Ističe se Banovan Poruka 2.339 15.06.2020. u 13:23 - Idoli Ovoga Sveta - Lazni Uspeh #101 Peconi123: Sta odgovoriti na konstataciju da se vise ubijaju srecni ljudi? To je kao da si rekao da visr umiru od gladi siti nego gladni Kliknite za proširenje... argumentom, nekim člankom koji bi opo vrgnuo moju tvrdnju itd nije, očajna analogija
Peconi123: Sta odgovoriti na konstataciju da se vise ubijaju srecni ljudi? To je kao da si rekao da visr umiru od gladi siti nego gladni Kliknite za proširenje... argumentom, nekim člankom koji bi opo vrgnuo moju tvrdnju itd nije, očajna analogija
G gost 386492 Poznat Poruka 8.208 15.06.2020. u 13:37 - Idoli Ovoga Sveta - Lazni Uspeh #102 tili čas: argumentom, nekim člankom koji bi opo vrgnuo moju tvrdnju itd nije, očajna analogija Kliknite za proširenje... radi se o necijem pogledu na nesto odnosno kako ti to vidis i kako ja vidim nije to statisticki podatak da ti dajem link novinskog clanka
tili čas: argumentom, nekim člankom koji bi opo vrgnuo moju tvrdnju itd nije, očajna analogija Kliknite za proširenje... radi se o necijem pogledu na nesto odnosno kako ti to vidis i kako ja vidim nije to statisticki podatak da ti dajem link novinskog clanka
G gost 386492 Poznat Poruka 8.208 15.06.2020. u 15:44 - Idoli Ovoga Sveta - Lazni Uspeh #103 @tili čas analogija je potpuno adekvatna samo ti ne kapiras, nije moj problem
jovan bronzousti Ističe se Banovan Poruka 2.339 15.06.2020. u 18:14 - Idoli Ovoga Sveta - Lazni Uspeh #104 Peconi123: radi se o necijem pogledu na nesto odnosno kako ti to vidis i kako ja vidim nije to statisticki podatak da ti dajem link novinskog clanka Kliknite za proširenje... znači nemaš nikakav dokaz samo lupaš, oke Peconi123: @tili čas analogija je potpuno adekvatna samo ti ne kapiras, nije moj problem Kliknite za proširenje... nije, bukv ne mož se poredi to
Peconi123: radi se o necijem pogledu na nesto odnosno kako ti to vidis i kako ja vidim nije to statisticki podatak da ti dajem link novinskog clanka Kliknite za proširenje... znači nemaš nikakav dokaz samo lupaš, oke Peconi123: @tili čas analogija je potpuno adekvatna samo ti ne kapiras, nije moj problem Kliknite za proširenje... nije, bukv ne mož se poredi to
G gost 386492 Poznat Poruka 8.208 15.06.2020. u 18:16 - Idoli Ovoga Sveta - Lazni Uspeh #105 tili čas: znači nemaš nikakav dokaz samo lupaš, oke nije, bukv ne mož se poredi to Kliknite za proširenje... ides na ignor iako stvarno ne znam sta sam cekao do sad
tili čas: znači nemaš nikakav dokaz samo lupaš, oke nije, bukv ne mož se poredi to Kliknite za proširenje... ides na ignor iako stvarno ne znam sta sam cekao do sad
jovan bronzousti Ističe se Banovan Poruka 2.339 15.06.2020. u 18:17 - Idoli Ovoga Sveta - Lazni Uspeh #106 Peconi123: ides na ignor iako stvarno ne znam sta sam cekao do sad Kliknite za proširenje... dobro si se setio ni ja nzm matori haha et, kad nema argumente i pobedjen biva u disqsiju oma-ignore da nije jadno bilo bi bedno
Peconi123: ides na ignor iako stvarno ne znam sta sam cekao do sad Kliknite za proširenje... dobro si se setio ni ja nzm matori haha et, kad nema argumente i pobedjen biva u disqsiju oma-ignore da nije jadno bilo bi bedno