krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Ovako lepo nije, odavno, bilo! Margott i Sanja se poshtuju, Hektor poceo da se izvinjava, a i ja cu, kako je krenulo, a malocas ko' Kozacki svatovi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo mi se dopadas "krvolok",iako nismo istomisljenici,kulturan si,ne vredjas nikog,zasluzan si i za izgradnju i za razgradnju ove napacene zemlje,pa bih rado popio gajbu piva sa tobom u Skadarliji!krvolok:Ovako lepo nije, odavno, bilo! Margott i Sanja se poshtuju, Hektor poceo da se izvinjava, a i ja cu, kako je krenulo, a malocas ko' Kozacki svatovi....
Hektor:Mnogo mi se dopadas "krvolok",iako nismo istomisljenici,kulturan si,ne vredjas nikog,zasluzan si i za izgradnju i za razgradnju ove napacene zemlje,pa bih rado popio gajbu piva sa tobom u Skadarliji!krvolok:Ovako lepo nije, odavno, bilo! Margott i Sanja se poshtuju, Hektor poceo da se izvinjava, a i ja cu, kako je krenulo, a malocas ko' Kozacki svatovi....
Vazi, Hektore, samo me nemoj mnogo hvaliti, odmah mi proradi uslovni refleks, pa se masim za pistolj ! Cim dodjem u BGD, idemo do " Tri sesira ", ali tradicionalno, Srpski i domacinski, iz casa, a ne na gajbe, i moze o svemu, dok ne padnemo pod sto, ali nemoj o religiji...'ajde zdravo !!!
krvolok:Hektor:Mnogo mi se dopadas "krvolok",iako nismo istomisljenici,kulturan si,ne vredjas nikog,zasluzan si i za izgradnju i za razgradnju ove napacene zemlje,pa bih rado popio gajbu piva sa tobom u Skadarliji!krvolok:Ovako lepo nije, odavno, bilo! Margott i Sanja se poshtuju, Hektor poceo da se izvinjava, a i ja cu, kako je krenulo, a malocas ko' Kozacki svatovi....
Vazi, Hektore, samo me nemoj mnogo hvaliti, odmah mi proradi uslovni refleks, pa se masim za pistolj ! Cim dodjem u BGD, idemo do " Tri sesira ", ali tradicionalno, Srpski i domacinski, iz casa, a ne na gajbe, i moze o svemu, dok ne padnemo pod sto, ali nemoj o religiji...'ajde zdravo !!!
unapred izvinjenje na "Familijarnosti" ali, krvolok-e, ako ti nije dijagozirano stanje "hiperFunkcionalni autista sa OKP" onda tFoj doktor opste prakse treba da do kraja zivota njushi sFinjsku pishatju u Donjim Pazuhama pokraj Malog Knitja i proriche dal je krmacha spremna za bukarenje kad ti nije dao uput za specijalisticki pregled do sada... 'ajde zdravoo!!!!
kojote:...svi znate da sam ja, jedan izuzetno TOLERANTAN
kojote. U to ste se, dosad, X cak i Y puta uverili.
8)
I slatko ste me nasmejali, muceci se oko nadimka naseg novog prijatelja, i to samo zbog toga sto ste, izgleda, svi BRE ZABORAVILI CIRILICU!!!![]()
On sebe naziva - RAK RANA - i mesto je - JETRA -
napisano cirilicom, naravno! 8)
Istom cestitam na, pokazalo se, vrlo uspesno odabranom nicku!
Pozdravljam vas.