IDILA...

krvolok:
Ovako lepo nije, odavno, bilo! Margott i Sanja se poshtuju, Hektor poceo da se izvinjava, a i ja cu, kako je krenulo, a malocas ko' Kozacki svatovi....
Mnogo mi se dopadas "krvolok",iako nismo istomisljenici,kulturan si,ne vredjas nikog,zasluzan si i za izgradnju i za razgradnju ove napacene zemlje,pa bih rado popio gajbu piva sa tobom u Skadarliji!

Hektor:
krvolok:
Ovako lepo nije, odavno, bilo! Margott i Sanja se poshtuju, Hektor poceo da se izvinjava, a i ja cu, kako je krenulo, a malocas ko' Kozacki svatovi....
Mnogo mi se dopadas "krvolok",iako nismo istomisljenici,kulturan si,ne vredjas nikog,zasluzan si i za izgradnju i za razgradnju ove napacene zemlje,pa bih rado popio gajbu piva sa tobom u Skadarliji!

Vazi, Hektore, samo me nemoj mnogo hvaliti, odmah mi proradi uslovni refleks, pa se masim za pistolj ! Cim dodjem u BGD, idemo do " Tri sesira ", ali tradicionalno, Srpski i domacinski, iz casa, a ne na gajbe, i moze o svemu, dok ne padnemo pod sto, ali nemoj o religiji...'ajde zdravo !!!

krvolok:
Hektor:
krvolok:

Vazi, Hektore, samo me nemoj mnogo hvaliti, odmah mi proradi uslovni refleks, pa se masim za pistolj ! Cim dodjem u BGD, idemo do " Tri sesira ", ali tradicionalno, Srpski i domacinski, iz casa, a ne na gajbe, i moze o svemu, dok ne padnemo pod sto, ali nemoj o religiji...'ajde zdravo !!!

unapred izvinjenje na "Familijarnosti" ali, krvolok-e, ako ti nije dijagozirano stanje "hiperFunkcionalni autista sa OKP" onda tFoj doktor opste prakse treba da do kraja zivota njushi sFinjsku pishatju u Donjim Pazuhama pokraj Malog Knitja i proriche dal je krmacha spremna za bukarenje kad ti nije dao uput za specijalisticki pregled do sada... 'ajde zdravoo!!!!

unapred izvinjenje na "Familijarnosti" ali, krvolok-e, ako ti nije dijagozirano stanje "hiperFunkcionalni autista sa OKP" onda tFoj doktor opste prakse treba da do kraja zivota njushi sFinjsku pishatju u Donjim Pazuhama pokraj Malog Knitja i proriche dal je krmacha spremna za bukarenje kad ti nije dao uput za specijalisticki pregled do sada... 'ajde zdravoo!!!!

Pak Paho, sto rece Limunad'ca, nemoj se ljutiti, ako si na nekoj temi, bio moja " kolateralna steta ", jer ne delujes, umnim kapacitetom, kao " legitimni cilj " ! To, sto ti je posao ili hobby, da dajes krmachama vestacko disanje " usta na usta ", ne dovodim ni u kakvu vezu sa mojom dijagnozom, koja je, uzgred 6 gusto kucanih, latinskih psovki, pa poblesavi i ko je procita ! Ti se drzi Male geografije u Donjoj svastari, i nemoj se majati sa filozofijom, jer ovde i kad se svi odmaraju, tebi pregoru osiguraci, u tvom malom ( i jedinom ) mozgu ! ' ajde zdravoooo....

...svi znate da sam ja, jedan izuzetno TOLERANTAN
kojote. U to ste se, dosad, X cak i Y puta uverili.
8)
I slatko ste me nasmejali, muceci se oko nadimka naseg novog prijatelja, i to samo zbog toga sto ste, izgleda, svi BRE ZABORAVILI CIRILICU!!! :)
On sebe naziva - RAK RANA - i mesto je - JETRA -
napisano cirilicom, naravno! 8)
Istom cestitam na, pokazalo se, vrlo uspesno odabranom nicku!
Pozdravljam vas.

kojote:
...svi znate da sam ja, jedan izuzetno TOLERANTAN
kojote. U to ste se, dosad, X cak i Y puta uverili.
8)
I slatko ste me nasmejali, muceci se oko nadimka naseg novog prijatelja, i to samo zbog toga sto ste, izgleda, svi BRE ZABORAVILI CIRILICU!!! :)
On sebe naziva - RAK RANA - i mesto je - JETRA -
napisano cirilicom, naravno! 8)
Istom cestitam na, pokazalo se, vrlo uspesno odabranom nicku!
Pozdravljam vas.

E bas ti fala na objasnjenju... :lol:
Samo da se pak paha ne prosiri na mo3ak... 8)

Back