Idete li u kupovinu sa spiskom?

topmodelsica

Elita
Poruka
20.419
Ponekad pisem muzu spisak za kupovinu. Ja kad idem u kupovinu pamtim sta sve treba da kupim. Ali otkad imam svoju platu kupujem vise sama pa je moguce da cu i ja poceti da nosim spisak.
Za vece kupovine obavezno napravimo spisak i muz ide u kupovinu pa me zove telefonom da me pita po nesto detaljnije oko kupovine stvari sa spiska.

Bravo

- - - - - - - - - -

Ponekad pisem muzu spisak za kupovinu. Ja kad idem u kupovinu pamtim sta sve treba da kupim. Ali otkad imam svoju platu kupujem vise sama pa je moguce da cu i ja poceti da nosim spisak.
Za vece kupovine obavezno napravimo spisak i muz ide u kupovinu pa me zove telefonom da me pita po nesto detaljnije oko kupovine stvari sa spiska.

Ja slabo pisem skoro pa nikad
Otvorim frizder pogledam sta nema i kupim.
Ako nesto zaboravim vratim se to mi nije tesko.Mislim ne znam zasto bi mi bilo tesko.

Ne nosim spisak jer znam šta nam fali u kući. Idem redom po radnji i prisećam se šta nemamo.
Ja isto kupujem u radnji 7km od kuće blizu posla jer je jeftinije nego u malim radnjama i mnogo je veći izbor pa sve kupim na jednom mestu i tako štedim na vremenu.
Ja ništa ne kupujem u malim radnjama. Samo ako mi bukvalno usred spremanja nekog obroka zafali nešto jako neophodno. Razlika u cenama ide i do 30% i ne volim da me pljačkaju. A pošto trošim velike svote na hranu, to je ozbiljna ušteda.

Meni je tesko jer kupujem na udaljenosti 9 km od kuce. Zivim u selu a kupujem u gradu. U selu skoro nista ne kupujem, kao prvo slaba je ponuda a kao drugo skuplje je nego u gradu.

To je onda u redu.
Ti i muz se potrudite da ne zaboljavljate nesto u marketu...

Sto bi ja volio da zivim u selu...

- - - - - - - - - -

uglavnom isto kupujem pa pamtim i pratim akcije

Takodje i ja sam covek iz akcije,kupujem sve sto je na akciji...

Pisem spisak, naravno.
A kad idem u shopping (to je ono neobavezno trosenje preostalih para kad podmirim sve obaveze) kazem sebi sta tacno zelim da nadjem, npr. treba mi crno-bela jastucnica koja kosta do 300 din. i to stvarno radi, jer a) ne kupim jos jedan par espadrila koje mi objektivno nisu ni potrebne, samo su na rasprodaji 2) zaista nadjem jastucnicu koju sam zamilila - zato sto sam sebe programirala da vidim samo nju :wink:

..pravila sam spisak dok sam mogla da idem u te vece kupovine.....onda sam se preracunala i shvatila da tako vise trosim mesecno, a ni ne mogu vise da vucem tu kolicinu
nepotrebno....mnogo mi je isplativije da kupim samo ono sto mi je bas potrebno za sutra ili dva tri dana....drugo su porodice, te velike kupovine samo u tom slu caju imaju smisla...

- - - - - - - - - -

...naravno pratim akcije i kupujem skoro uvek samo to sto je na akciji....

sta su to - vece kupovine ?

nemam spisak, jer ne pravim nikakve zalihe /nemam senilnog muža tj nemam muža, a nije me ni život toliko sludeo da mi trebaju ratne zalihe/, u letu kupim šta mi nedostaje, ne zaboravljam.

sta su to - vece kupovine ?

Za slavu, za rodjendan. Kad imamo vise gostiju.

- - - - - - - - - -

Pisem spisak, naravno.
A kad idem u shopping (to je ono neobavezno trosenje preostalih para kad podmirim sve obaveze) kazem sebi sta tacno zelim da nadjem, npr. treba mi crno-bela jastucnica koja kosta do 300 din. i to stvarno radi, jer a) ne kupim jos jedan par espadrila koje mi objektivno nisu ni potrebne, samo su na rasprodaji 2) zaista nadjem jastucnicu koju sam zamilila - zato sto sam sebe programirala da vidim samo nju :wink:

U Uzicu imaju kvalitetne jastucnice i lepih dezena za 150 dinara. A espadrile imaju i za 400! Pa espadrile imaju za 600.

Back