Hrvati su imali svoje traktorijade iz Krajine , Posavine, čak i sa Kosova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvati su imali svoje traktorijade iz Krajine , Posavine, čak i sa Kosova.
Do 2022 bio haos tamo.mehanicki sam to napisao.onda nek idu u nigerijuburkina faso je jedina normalna africka zemlja odkad je traore preuzeo
Idete li da vidite šta će sutra da se izveze na ulice ili vas to ne zanima ?
Svežu farbuInace zadnju vojnu paradu sam gledao 2014 kada bio Putin.bas da vidim sta su napravili za 10 godina.
Hejteri ne da ne moraju da dolaze nego im bolje i pametnije da ne idu...
Idem...da vičem pogrdne stvari o predsedniku...Idete li da vidite šta će sutra da se izveze na ulice ili vas to ne zanima ?
Pogrešno uključili veš mašinu, stavili na kuvanje (90°)Nesto ste se smanjili![]()
Vidimo se tamo, pa cemo da podrzimo nasu vojsku i pumpamo!наравно да ћу да идем
Ja ne volim da se penjem na drva.Jok, idem za drva u sumu ne interesuje me parade.
Rat je najgora,najbrutalnija stvar u ljudskoj civilizaciji.samo imaj u vidu da slabiji nadrlja.Vjerovatno ću da pogledam na TV-u, mada me ne zanima u smislu hvale vojnih sredstava. Sve to me podsjeća na rat i osjećam unaprijed odbojnost prema paradi.
Vjerujem da ovdje većina rat zamišlja na osnovu filmova, da nema uopšte predstavu koji je to haos i kako oduzima živote mladih ljudi za nekakve interese s kojima oni nemaju nikakvog dodira.
Ko kaze da se penjem na drva?Ja ne volim da se penjem na drva.
Jos ce lepse biti ovde kad ode sa vlasti zva.lavi degenerik.Jel ti to predsednika Srbije zoveš ******i degenerik?
Pa lepo eto idi i ti u burkinu faso lepše ce ti biti tamo.cao
Cvetić u kosi i visoke štikle.A država je šta?
Respekta prema nama nema, od raspada SFRJ, htjeli to priznati ili ne.Rat je najgora,najbrutalnija stvar u ljudskoj civilizaciji.samo imaj u vidu da slabiji nadrlja.
Da bi se to svelo na min mora da se ima "respect" od protivnika.mozda deo jedne strane nema dodira ali druge strane to koriste.
Ratnike svi pljuju u doba mira a kad neprijatelj razvali vrata ljube ih u noge...
Svima zahvalan, sa svima prijatelj, svakoga hvali, svakome se saginje...i onda Mecena priča o nekakvom respektu neprijatelja prema nama. Realno, gledaju na nas kao na bubašvabe.
Da da kako da ne.Respekta prema nama nema, od raspada SFRJ, htjeli to priznati ili ne.
Vidjećemo.Da da kako da ne.
Nego zurim da zauzmem bolje mesto ne mogu da odgovorim sada.
Šteta sto nisi ovde bice velicanstvano![]()
Toliko si smešan da si me rešio trodnevnog zatvora.Ove sto dolaze u 10 da kao "podrže u ime studenata"snimaju i zovu medju prvima u obavezni vojni rok.obuka na antartiku![]()
Svuda gde je ovaj "vrhovni komadant" branio Srbe i srpstvo tu Srba više nema.