mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.252
Jel fale tenkisti? Ja bi mogao da uskočim, često vozim ženinu laduDal idem, učestvujem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel fale tenkisti? Ja bi mogao da uskočim, često vozim ženinu laduDal idem, učestvujem![]()
pa ne znamNavikavati se.
Nzm, jedino me zanima šta će eventualno još da se pojavi, ostalo kako bude.
Biće nešto novo vec neviđeno po prvi put.Nzm, jedino me zanima šta će eventualno još da se pojavi, ostalo kako bude.
E dobro si se ujela na vreme za jezik.Umalo da napišem Vučićevu paradu
Parada počinje sutra 20.9 u 11 časova na prostoru kod Palate Srbija na Novom Beogradu.
Kažu da će tamo na prevaru da hvataju regrute
Za onih 100€ od Vučića nemate sliku?
A gde će da ih turaju, nema više kasarni. Ima ona u Zemunu, u stvari nema ni to, to se ruši i niče lep stambeno poslovni kompleks.Kažu da će tamo na prevaru da hvataju regrute
Ne znam, tako sam čuo da se priča
Ako si preko 1.65 mrka kapaJel fale tenkisti? Ja bi mogao da uskočim, često vozim ženinu ladu![]()
Ti baš hoćeš da Anušić i Zuko Helez završe na aparatima?Biće nešto novo vec neviđeno po prvi put.
Taman im trebaju dobrovoljci za četvorogodišnje ugovore.Mogu da virim kroz onaj poklopac ionako je parada![]()
Ajde prestani lagati i lupetati gluposti. Beograd bio je otvoreni grad što znači da nije bilo vojske u njemu i njegovom regionu.Manemoj .
Mada Beograd su za razliku od centralne Srbije osvojila 3 ili 4 nemca čamcem iz Zemuna .
Toliko o vasoj odbranini Beograda , jer ste svi pobegli kad je zagustilo .
I plus ste na Banjici ubijali srbe i profesore .
burkina faso je jedina normalna africka zemlja odkad je traore preuzeoIdem zbog sebe da gledam i uživam.
Ovi sto pljuju po tome mogu da se presele u tunguziju ili birkinu faso![]()
A baš lep Aca
Od koga obezbedjujete vojsku, od naroda?
Nesto ste se smanjili
A vi ko amebe u 128 novih ćelijaNesto ste se smanjili![]()
Jači neki "narod"Od koga obezbedjujete vojsku, od naroda?
Predlažem propržene gljive u kuhanoj rižiNego sta da bacam sutra, leptira, vobler, glavinjaru, popera... Nisam dugo jeo pecene stuke na talandari
Uvece kad stignem luci cu uz caj pogledati na YT sta je bilo u Smrdogradu.
A šta kaže ovaj položaj tela? Dokle su dogurali?A baš lep Aca
Tačno se po položaju tela videlo još tada da će i do Predsednika dogurati