HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.296
Молим присутне да обрате пажњу на Милићеву.
Да ли је ово поглед нормалне уравнотежене особе?

Који ласер, јбт!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Молим присутне да обрате пажњу на Милићеву.
I još nosi "Sutomore" majicuМолим присутне да обрате пажњу на Милићеву.
Који ласер, јбт!?![]()
Ало, бре, концентриши се, не мислим да крме него на Милићку...I još nosi "Sutomore" majicu![]()
Znam.Ало, бре, концентриши се, не мислим да крме него на Милићку...![]()
Знам да знаш, него штета да ти пропадне фора из седмог 3...Znam.
Šta se pecaš?![]()
Znam ja da si ti samoproglašeni nepreyebivatz forumskiЗнам да знаш, него штета да ти пропадне фора из седмог 3...![]()
liči na aleksandra vučića pod stare dane..dobio odlikovanja od šiptara, ustaša, muslijaZnam ja da si ti samoproglašeni nepreyebivatz forumski
Tolike pobede si nanizao...
![]()
Који је овај, сунце ти жарко..?Znam ja da si ti samoproglašeni nepreyebivatz forumski
![]()
Ovako ja mogu sa cepovima od zajecarca.Znam ja da si ti samoproglašeni nepreyebivatz forumski
![]()
Ova je slika nastala posle sexa sa Zmajem, Maric je izveo na rucak da je vrati u normalu.....25cm nije sala.Молим присутне да обрате пажњу на Милићеву.
Који ласер, јбт!?![]()
Pao GangBangOdavde počinje njeno formalno i punopravno građanstvo u Sodom&Gomor
![]()
Možda, ali Marić nije deo GangaPao GangBang![]()
Iskreno rečeno, mislim da je psihički povređena vašim maltretiranjem u poslednjoj deceniji.Молим присутне да обрате пажњу на Милићеву.
Да ли је ово поглед нормалне уравнотежене особе?![]()
Ja im to govorim u krevetu a ne na ulici ili restoranu za ruckom.Iskreno rečeno, mislim da je psihički povređena vašim maltretiranjem u poslednjoj deceniji.
Ona je ipak žena, žene vole da im se kaže da su rosno cveće a ne Ružne Reči.
Pričali smo o post-traumatskom stresu - ovo je to.
Deluje mi da uzima lekove i pati od Stokholm sindroma (učlanjenje u Smradikale).
Da, ali zamisli 15 godina dobijaš na Fejsu ružnjikave reči od Trolja ovog društva.Ja im to govorim u krevetu a ne na ulici ili restoranu za ruckom.
Па некада и Јенкији ПРОМАШЕ........ нису ни они непогрешиви........Мито, је л' примећујеш једну нелогичност у овом тексту.
Како може Америка да предложи нешто, а да то нешто што потиче из Америке буде брутално минирано у домаћој и међународној јавности?
Зар не мислиш да кад Америка предложи нешто, да она обезбеди и логистику за тај свој предлог?