Ideja

• Začetnik teme Začetnik teme jsjbt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jsjbt

Poznat
Banovan
Poruka
7.183
Da li bi dublja regulacija, populisanje i omasovljenje klasicne prostitucije unistilo zensku agendu i njihov povlascen drustveni polozaj?
Ja se sve nesto mislim da je to tajno oruzje kojim bi ih porazili za sva vremena i vratili tamo gde im je mesto.To bi iz korena promenilo odnose polova na bolje (u nasu prednost)>
Ako se prostitucija do te mere omasovi i prihvati kao deo drustvenog diskursa udavace (99% zena) bi totalno propale i izumrle ili prihvatile nova pravila.
Cena sexa da je zvanicna i standardizovana bi pala na njegovu realnu vrednost koja je trivijalna. Da ne spominjemo sto bi se eliminacijom moralnih drustvenih malogradjanskih vrednosti (koje su lazne) izvrsila i pravednija valorizacija medju samim zenama u odnosu na jedini realan a ne fiktivan kvalitet-fizicki izgled.Ovako svaka udavaca tripuje da zasluzuje princa s dubokim novcanikom ma kakva rugoba bila.Da im se zalepi realna cena usluge po nekim skalama uskladile bi zelje sa mogucnostima.
Na taj nacin bi se kontrla sexa istrgla iz ruku zenski manipulativnih ruku.
Zato je duznost svakom misaonog muskarca da se bori ZA omasovljenje klasicne prostitucije jer mu je to dobrobit i manje ga kosta na duze staze.

Tvoje resenje propadanja sveta kontaminiranog zenskom gluposcu je povlacenje u mishiju rupu.
Ja sam za uzvracanje udarca da se sacuva civilizacija od propasti daljeg degenerisanja.

Resenje za negativne stvari sex revolucije nisu u popularizaciji sexa, vec u aseksualnosti. To ces pre ili kasnije videti. Omasovljenje prostitucije koju ti prizeljkujes je totalno nemoguce. Jedino robovlasnistvom.:kafa:

Srecno ti bilo sta god pokusas. Otvori neku politicku partiju.:amen:

- - - - - - - - - -

I mnogo ti je bolji onaj avatar sa sisicima.:heart2:

Da li bi dublja regulacija, populisanje i omasovljenje klasicne prostitucije unistilo zensku agendu i njihov povlascen drustveni polozaj?
Ja se sve nesto mislim da je to tajno oruzje kojim bi ih porazili za sva vremena i vratili tamo gde im je mesto.To bi iz korena promenilo odnose polova na bolje (u nasu prednost)>
Ako se prostitucija do te mere omasovi i prihvati kao deo drustvenog diskursa udavace (99% zena) bi totalno propale i izumrle ili prihvatile nova pravila.
Cena sexa da je zvanicna i standardizovana bi pala na njegovu realnu vrednost koja je trivijalna. Da ne spominjemo sto bi se eliminacijom moralnih drustvenih malogradjanskih vrednosti (koje su lazne) izvrsila i pravednija valorizacija medju samim zenama u odnosu na jedini realan a ne fiktivan kvalitet-fizicki izgled.Ovako svaka udavaca tripuje da zasluzuje princa s dubokim novcanikom ma kakva rugoba bila.Da im se zalepi realna cena usluge po nekim skalama uskladile bi zelje sa mogucnostima.
Zato je duznost svakom misaonog muskarca da se bori ZA omasovljenje klasicne prostitucije jer mu je to dobrobit i manje ga kosta na duze staze.
:dash:
idi ubi se..

- - - - - - - - - -

Kad se izume takav VR sa 100% realnom nervnom stimulacijom ni prostitucija nece biti potrebna, zar ne?;)
Sex ce biti totalno free.:)

ima sad vec one naocare ne znam dal si gledao bila emisija gde su liku davali cvidze i krece riba da ga zadovoljava pa dolazi drugarica i tako:lol:

- - - - - - - - - -

Tvoje resenje propadanja sveta kontaminiranog zenskom gluposcu je povlacenje u mishiju rupu.
Ja sam za uzvracanje udarca da se sacuva civilizacija od propasti daljeg degenerisanja.

psiholog mozda neki savetnik imas mnogo opcija da si pomognes bolan:**

Ja tek sad procitah uvodni post.:D

- - - - - - - - - -

ima sad vec one naocare ne znam dal si gledao bila emisija gde su liku davali cvidze i krece riba da ga zadovoljava pa dolazi drugarica i tako:lol:
Pa znam da ima, ali nema sa 100% nervnom stimulacijom.

- - - - - - - - - -

:dash:
idi ubi se..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

psiholog mozda neki savetnik imas mnogo opcija da si pomognes bolan:**

Sto te ovo cudi od Derera.
Najjaci su mi ljudi koji neku ozbiljnu vezu traze na forumu, pa to je covece autogol u startu.
Ovde to nema sanse tako lako da bude ozbiljno i kvalitetno. Nije da je nemoguce, ali suzen izbor...
Moras da izadjes napolje ako hoces nesto takvo.

Dereru, zabijaš nož u leđa muškarcima koji su sposobni da imaju sex, a da ga ne plaćaju. Neki povremeno, neki uvek. Kapiraš?
Ima likova koji ni pezosa ne daju za sex, ko je tebi kriv...

Muskarci i zene su jedno bice,ugrozavanjem drugog pola ugrozavas sebe,svrha je u tome da se donesu pravedni zakoni i da svi budu ravnopravni.

Sa danasnje tacke gledista to je da se zene pozitivno diskriminisu po nekim pitanima i to je to :mrgreen:

- - - - - - - - - -

i extra bonus savet, ako se složi tvoja ženska familija po pitanju tvoje teme, imaš i moj potpis za peticiju...Sad vidi šta kažu seke, tetke, mama i ostale :)

Nebitno sta kazu seke,tete i sl. jer se ni po drugim pitanjima niko nije konsultovao sa bracom i ocevima,nije svaka zena na svetu moja majka nego je jedna.

Zene su zene a sestra je sestra,svako ko ne gleda tako ne dati mu pravo na misljenje.

Vrlo prakticna ideja.
postaviti zene u izloge je samo nastavak prirodnog razvoja civilnog sveta.
pijacno odredjivanje cene koje sada vlada je neprakticno jer nemas nikakvu garanciju
niti mozes da zastitis korisnike legalnim putem

Ne valja ta ideja.Prostituke su kao javni WC.Pocrkali bismo od raznih boleština.A i ovako se bar lažemo da broj nije bitan.

Svaka zena je sustinski prostitutka samim tom postavkom gde je sex nesto sto ti uvek od nje kupujes ne mora da bude parama.Jedina razlika je sto kod klasicnih prostitutki cena je javna i u novcanicama sto je u stvari mnogo bolje.
Uz kontraceptivna sredstva da su sve zene tako postene i otvorene nama bi bilo neuporedivo bolje a njima gore.
Naravno problem je u muskarcima vecinski sto su pajseri i dozvoljavaju da im zena preplacuje picu time sto nabaci cenu njene exkluzive.
Ako se zastitis od bolestina tebe kao muskarca treba da zabole qurac dal je ona nevina il je pregazilo 50 fudbalskih timova.Nije to jebeni sapun da se istrosi a ako te potomstvo ne interesuje jer zacece nije cilj, koga briga?

- - - - - - - - - -

Dereru, zabijaš nož u leđa muškarcima koji su sposobni da imaju sex, a da ga ne plaćaju. Neki povremeno, neki uvek. Kapiraš?
Ima likova koji ni pezosa ne daju za sex, ko je tebi kriv...

Svako uvek placa samo neki mozda nisu dovoljno inteligentni da skapiraju da nisu uvek pare.I to sto nisu pare uvek te na kraju vise kosta.

Poslednja izmena:
cini mi se da ce opet etiketirana tema biti kao zenomrzacka

Tema odaje da postavljač nema takve namere niti komplekse.
U buđelar nećemo da mu zavirujemo, jer traži i neke povlastice i sezonske popuste, valjda ako je na birou može na već snižene proizvode dobiti 20% povoljnije. I još 15% ako je dotična pod istekom roka. Kada se sve sabere, on bi ustvari hteo da dobije badava, kao i neki tip prosečan tip kome to polazi od ruke i bez ove njegove inovativne ideje.

Svako uvek placa samo neki mozda nisu dovoljno inteligentni da skapiraju da nisu uvek pare.I to sto nisu pare uvek te na kraju vise kosta.

tako je uvek se placa to im je u gen. kodu to je jace od njih , ko muskarac sto juri za zenskama za kres one jure da naplate kres, samo taktiziraju ,manipulisu, maskiraju....

Država praktično štiti slabo plaćenja zanimanja time što ne legalizuje prostituciju.

Nema nikakve tajne da bi, vremenom, većina žena umesto da prodaju cveće, konobarišu ili rade u kioscima, prešle na daleko stabilnije zanimanje koje bi bilo legalizovana privatna delatnost-prostitucija. Udaja i ostalo je skretanje sa teme o legalizaciji. Koga zabole ko se udao ili ne, recimo da država tu samo može da interveniše sa porezom za samce itd, kako je preko.

Država praktično štiti slabo plaćenja zanimanja time što ne legalizuje prostituciju.

Nema nikakve tajne da bi, vremenom, većina žena umesto da prodaju cveće, konobarišu ili rade u kioscima, prešle na daleko stabilnije zanimanje koje bi bilo legalizovana privatna delatnost-prostitucija. Udaja i ostalo je skretanje sa teme o legalizaciji. Koga zabole ko se udao ili ne, recimo da država tu samo može da interveniše sa porezom za samce itd, kako je preko.

:think:

Ispravi me ako sam pogrešno shvatio ali po ovom ispada da je brak legalna prostitucija?

Te sto prodaju cvece i rade u trafici, pa i konobarice ne bi, ali sekretarice, PR, pomocnice menadzera

Nekako mislim da žene ne bi izgubile na agendi da se legalizuje prostitucija. Država je licemerna jer je stavila taj deo kupoprodaje u nelegalne delatosti, a podržava sa druge strane prostituciju jer, ako uhapse prostitutku, ona nema nikakve posledice, ne odgovara, njena roba -njena stvar, odgovara makro, onaj koga niko nije kaznio..baš zanimljivo....
Oduvek su postojali muškarci kojima nije smetalo da im žena donosi novac u kuću sa službenih putovanja, ne smeta im njihovo estradno zanimanje i tome slično.... znaju i ne smeta im.

Back