ideja zza tetovau

blubby

Početnik
Poruka
2
jooj treba mi vasa POMOC!!

hocu da se tetoviram, problem je u tome sto nisam jos sigurna sta
nece nesto klasicno sta svi imaju-naravno ... imam 4 dece hocu njihovo slovo.. malu kratku izreku,naravno povezano za ljubav ili veru... mozda krstic... jj to je stvarno tesko
bilo bi super ako neko ima ideju
hvala hvala hvala :ok::idea:

nece nesto klasicno sta svi imaju-naravno ... imam 4 dece hocu njihovo slovo.. malu kratku izreku,naravno povezano za ljubav ili veru... mozda krstic... jj to je stvarno tesko
Ako nisi sigurna šta, onda nemoj ništa.
Hoćeš da ispišeš nešto po sebi, da ti stoji tu do kraja života, ''samo'' još ne znaš šta. Mislim, bravo...

Lepo je kad istetoviraš neki lični simbol, nešto što ti je obeležilo život.

Па познаје своју децу четворо..ја предлажем мој аватар и у тој плавој боји и да на сваком чошку буде почетно слово.
И онда овако, спају се у центру. стрелицама на мачковом стомају срце..
А може и цео аварар мој а испод да пише
Učlanjen
24.01.2006.
Pol
није женски
Tekstova u blogu
4

Reputaciona moć
33230
Нормално, ти сад ставиш већу моћ, то тату мајстор може да исправи, мање порука и већа моћ.

Cenim da bi ti mladež na obrazu baš lepo stajao. I što je najvažnije, svi bi ga videli. Još bolje četiri mladeža, za svako dete po jedan.

tatto.jpg

mozda te on inspirise..
verujem da i on ima cetvoro dece..
pa je zato tetovazu pojacao duplim pirsingom..
u svakoj bradavici po dve alkice - simbolicno za svako dete :heart: :heart: :heart: :heart:
a dole nize nisu fotkali..:dontunderstand:
mozda je njegova ljubav prema sopstvenoj deci jos veca od ove koju vidimo..:zaljubljena:

Poslednja izmena:

A zbog čega hoćeš da se tetoviraš? Trebalo bi da nije u pitanju praćenje trendova, kad nećeš nešto što svi imaju. :think:

šta oćeš brate samo nemoj tribale...misim ti tribali su super stvar, al su toko israubovani da mi prosto pripadne muka kad vim neki tribal i pomislim u sebi pa brate mogo si da napneš mozak i da nađeš nešto makar malo originalnije...:/

..evo jedne pravnice, majke chetvoro dece takodje.. :heart::heart::heart::heart:

120201156.1_mn.jpg

120201156.2_mn.jpg

120201156.3_mn.jpg

120201156.4_mn.jpg

120201156.5_mn.jpg

120201156.6_mn.jpg

120201156.7_mn.jpg

120201156.8_mn.jpg

120201156.9_mn.jpg

120201156.10_mn.jpg

..mozda su one chetiri kuke simbol dece.. :sad2:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/529514-Upoznajte-Mary-Jose-Cristernu-vampiricu-iz-Meksika

je l moze da se zvace zelena salata ili sendvic sa ovakvim zubima?i kako se trese nos kad imas kijavicu
i kako se maze deca s ovim kandzama i da li ostaju pasteta i ajvar ispod istih
ja sve zamisljam njen svakodnevni zivot ,pijaca,kuvanje,ribanje wc solje,odlazak na balet i najprostije,ujutro se probudis i kazes sebi "sta uradih od sebe???????!!!!!!!!!!"

Back