Idealno lose

Mislim da postoji neka narodnjacka pesma sa ovakvim nazivom, ali ovo mi je prvo palo napamet. Naime, zabica i ja smo na jednoj temi shvatile da imamo sklonosti ka idealizciji suprotnog pola, vecina zena sa kojima sam u kontaktu takodje. Kako je to sa vama? Radite li to sebi, vodite li se time, sta ostaje ako se zbaci plast ocekivanja i osoba ostane razgoljena pred vama, ili vam je draze da odmah u pocetku otkrijete sve nedostatke?
moze da se krije kolko oce sve se odmah vidi i nemam ja vremena za gubljenje i citanje izmedju redova

kada zenu tretiras kako treba sama odma leze na ledja i onda radi u svom mozgu kompenzacije i idealizuje, al to nije tvoj problem sto je ona u oblacima ,iztaslacis pa pedala u buljanfer cim dosadi...

Mislim da postoji neka narodnjacka pesma sa ovakvim nazivom, ali ovo mi je prvo palo napamet. Naime, zabica i ja smo na jednoj temi shvatile da imamo sklonosti ka idealizciji suprotnog pola, vecina zena sa kojima sam u kontaktu takodje. Kako je to sa vama? Radite li to sebi, vodite li se time, sta ostaje ako se zbaci plast ocekivanja i osoba ostane razgoljena pred vama, ili vam je draze da odmah u pocetku otkrijete sve nedostatke?

čitajući žene na ovom forumu čovek stiče utisak ne da niste sklone idealizaciji, nego upravo suprotno...pogotovo što se stiče utisak da većina vas iza sebe ima negativna iskustva s muškarcima i neke su kao uspele da se izbore sa tim teretom, ali neke bogami i nisu...al da ne nabrajam...sve u svemu vrlo ste kritične...
barem ono što pišete javno...a ono šta pišete po pepejima, to je već druga priča, al to znam samo iz glasina, misim to neam pojma s obzirom da nisam imao lascivne pepeje sa ženama ovde

bice da ste skloone idealizaciji sopstvenog pola i sopstvene licnosti, iz cega se kasnije javljaju brojni problemi kao logicna i jedina moguca nadogradnja pogresne postavke

čitajući žene na ovom forumu čovek stiče utisak ne da niste sklone idealizaciji, nego upravo suprotno...pogotovo što se stiče utisak da većina vas iza sebe ima negativna iskustva s muškarcima i neke su kao uspele da se izbore sa tim teretom, ali neke bogami i nisu...al da ne nabrajam...sve u svemu vrlo ste kritične...
barem ono što pišete javno...a ono šta pišete po pepejima, to je već druga priča, al to znam samo iz glasina, misim to neam pojma s obzirom da nisam imao lascivne pepeje sa ženama ovde

Postoji ta vecita dilema jesmo li ono sto mislimo da jesmo ili ono kako nas ljudi dozive. :) Necu da pokusavam da te ubedim u suprotno. Ali, nisi odgovorio na temu. :)

Trudim se da donosim zakljucke hladne glave, a i intuicija mi ne gresi cesto.
Mada dzaba mi to kad mi se uvuku pod kozu, pa posle nastanu problemi. Sve ja to ocekujem, znam da ce se desiti, ali eto... zajebem se.

Imam tu losu osobinu da trazim najgore u ljudima i kopam dok ne nadjem, neki odbrambeni mehanizam, i tako da pre ili kasnije nadjem nesto sto mi se ne svidja, ne mora da bude ni toliko ozbiljno i ohladim se, krene da mi smeta, da me kopa.
Sada pokusavam da ne kopam i ne trazim lose, pokusavam da uzivam u dobrom koje mi drugi nude, ali jedan deo mene se ne oseca sigurno i zeli da kopa i da sazna sta se krije, da znam na cemu sam potpuno, a sa druge strane bojim se da ce to saznanje potpuno unistiti odnos.

Mislim da Ceca peva pesmu Idealno loša. Ja sam onakav kakav jesam, i osim što mi je želja da malo smršam, nerazmišljam mnogo o tome šta bih mogao da radim na sebi. Trudim se ponekad da se više smejem (je to me je savetovao i šef u firimi, i znam da sam mnogo lepši kad se smejem)

pa bile ste sa dominantnim losim momcima i kretenima to je ono sto zene privlaci, i onda da bi opravdale sebi i drugima odradila kompenzacija u glavi tj idealizovanje , a to da vecina zena to radi je vrlo zanimljivo priznanje.

Back