Idealna zenska gradja

Ne bih se slozila. Pogledaj slike svojih mladih rodigelja, ili starijih generacija, slike svoje baka i deka. Ja sam ih sve pregledala. Nije bilo gojaznih kao danas. Ok, nisu sve bile Sindi, ali su izgledale normalno.
Ljudi su bili normalni a u proseku krupniji od današnjeg mršavog ideala

Zbog nametanja tog ideala mršavosti su, kao protivteža, nastale razne Kajli i ostale

Janet Lupo, erotska ikona 1970-ih

janet-lupo-playboy-playmate-03.jpg

Posle je, krajem 80-ih i početkom 90-ih usledio socijalni inženjering sa telima bez oblina i sisama koje stoje tik ispod brade, i to je postao izopačeni ideal

Ljudi su zapravo žele ovo, i zato tela poput Kajlinog pokušavaju da emuliraju upravo Lupo

Današnjim pavijanima, ona je verovatno masna

Janet Lupo, erotska ikona 1970-ih

Pogledajte prilog 901917

Posle je, krajem 80-ih i početkom 90-ih usledio socijalni inženjering sa telima bez oblina i sisama koje stoje tik ispod brade, i to je postao izopačeni ideal

Ljudi su zapravo žele ovo, i zato tela poput Kajlinog pokušavaju da emuliraju upravo Lupo

Današnjim pavijanima, ona je verovatno masna
Ne bih rekao da ideali sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih nemaju obline, jesu vitkije, ali nisu anoreksicne...
Ne vidim slicnost izmedju Lupo i Kajli, prva pre lici na pomenute ideale 80-ih i 90-ih.
Nije masna, ruke su joj mrsave, ima normalne kukove i dupe joj ne zaostaje pola metra za kicmom.
A mislim da svaki pavijan voli masnocu tamo gde je ona ima :mrgreen:

jos malo pa cemo moci konstruisati zensku u kompjutoru eeee vis ti to
verovatno je vec konstruisana ;)

obline su sastavni deo zenstvenosti, i estetike zenskog tela i seksipila, do izvesne mere stvarno vazi sto vise to bolje. to je prosto matematika. ako imas problem s tim i preferiras nekakve pothranjene lemure od zenskih, decacka tela, definisane trbusnjake i zilava ledja, onda verovatno patis od hormonskog disbalansa, viska estrogena i manjka testosterona. nije to retkost danas sa kojekakvim zagadjenjima i muskarcima koje su mame vaspitale da budu devojcice. znam da ljudi misle da je to samo stvar ukusa i da je sve ok s njima, oni prosto tako osecaju i zato su u pravu itd itd... ne, nije ti dobro.

tako da je snejk blajvli u pravu, ali nazalost samo u teoriji. problem je sto je operisana od ukusa da bi to prenela u prakticne primere na temi. a pati i od nekakve bizarne opsesije romkinjama iz nekog razloga.

E, ali uvijek treba uzeti u obzir potencijalno udebljavanje nakon trudnoce/kasnije kroz zivot, ona sto je u mladosti mrsava, tesko da ce imati problema sa kilazom. Dok one koje su na granici, pa trudnoca, pa se opuste i onda katastrofa.

Mada prije neki dan gledam neku djevojku i nadjoh joj zamjerku to sto su joj noge previse tanke, lol. Zgodna ovako, visoka ali mislim da se nema za sta dokopati.

@Snake Lively jeste, sve dok to nisi ti.

Back