Idealna zenska gradja

Naravno da su iluzije i idealizovanja, tj izmišljotine.

Žena je, prirodom svoje društvene uloge, uvek bila više uronjena u materijalnu stvarnost (pranje bebećih i muževljevih ******, kuvanja ručkova i čišćenja podova), dok je muškarac imao vremena za umetnost, književnost, pravo, tj apstrakciju.

I sada kad žena hoće deo materijalnog kolača, vi pitate: zar žene nisu iznad toga?

Ako vam se smučio tron (pristup resursima, obrazovanju, novcu, moći), slobodno ga prepustite.
Pa, mogla je i da se, isto tako, mačuje i bori za svoja prava i onda...
Zar niste jače? Čemu onda prepuštanje?

Sta smo dosli do dupetom napredak ka ravnopravnosti
Nije to ravnopravnost. Žene imaju više prava od nas nego neka od tih prava traže da se rinta pa žene neće da ih koriste ako mi nećemo da rintamo umesto njih. One uvek pričaju kako su ugrožene i kako rade i kad se lade na promaji i to je ta ugroženost koju mi čujemo i vidimo.Ima žena koje su ugrožene mentalno i životno ali ne u mojoj okolini i mi ih ne vidimo jer se ne žale.Debljina ovih na fotkama je posledica nerada i slonisanja.

Poslednja izmena:
Ma sta one trabunjaju ne mari niko,satanisti su ih isfurali da uniste porodicu i neka ih tako umisljene bez potomaka,nista to nije njihovo,na klik su na ulici i 6 feet under,ovde preko vucica se vodi propaganda i postavlja neke s lopate na funkcije

1610868896230.png
1610868864995.png

Žena ostaje sama i bez poroda samo ako to izuzetno želi.
Žena do 40 (a i preko) koja je iole obrazovana, ima nešto na svoje ime ili svoj novac, iole pristojno izgleda (a to je izuzetno rastegljiv pojam, tako da obuhvata mnogo tipova žena) može samo da ima previše opcija, nikako i premalo. Tj, na raspolaganju joj je više vrsta muškaraca nego rasa mačaka.
Zato muškarci i pate za bivšim vremenima kada žene nisu imale opcije, jer su onda mogli do braka da kriju svoj mikropenis, a u braku (koji su napravili teško do nemoguće raskidivim upravo iz tog razloga) nema nazad.

Tako da... ženi je teže ostati sama nego ne ostati.
Ne znam nijednu ženu koja je ostala sama i bez poroda jer nije imala drugu opciju, a muškaraca u poznim godinama u istoj situaciji, znam.

Poslednja izmena:
To ono 'daj sta das', kao da je fora imati nekog, bilo kog i da je on bilo kakav...ali samo da se ima. Sto ne pricas o necemu drugom, koliko je zena koje imaju ono sto hoce, koliko je srecnih...ja ih ne znam nesto mnogo, ni muskaraca. Nije tema ali eto.
Naravno, nije lako doći do tačno onoga što želiš, i da to pritom bude u ranim godinama mladosti, ali ako gledamo samo generalno, statistički (pošto su ovde takve izjave, generalizovane, tipa "ostaće same bez potomstva, sa mačkama), činjenica je ženi teže da ostane sama.

Predivna Catalina Lavric, glavna akterka mog omiljenog spota za pesmu Rosenrot grupe Ramštajn. To mi je njihov omiljeni spot pored Sonne, a ona je tu briljirala. Redak spoj divnog lica, tela i stava koji volim (ne mislim na stav prikazan na ovoj slici nego na spot). Ovde se gradja baš i ne vidi ali je jasno koji tip gradje je u pitanju:

catalina.jpg

Naravno, nije lako doći do tačno onoga što želiš, i da to pritom bude u ranim godinama mladosti, ali ako gledamo samo generalno, statistički (pošto su ovde takve izjave, generalizovane, tipa "ostaće same bez potomstva, sa mačkama), činjenica je ženi teže da ostane sama.
Velikog li uspjeha i dostignuca i olaksice to sto je zenama teze da ostanu same, otvori sampanjac da proslavis.

Mada nije tacno ali sta ces, istina je da muskarci mogu da 'kupe' albanku lol sta pisem...koja ce da radi sve sto su tradicionalne zene radile i da rodi nekoliko djece i da ih podizu...mozda je to plan neke drzave da za nekih xx-xxx godina oduzme neku teritoriju drugoj drzavi ili pridobije populaciju na neki nacin, ili ovo ili ono, a nije ni muskarcima tesko.

Sta fali Evi Mendes alo?

Ma naravno svaka moze prvog na ulici da navata da se isprazni u nju koliko god bila debela i iskomplexirana,pa posle dete vampirise emotivno i kompenzuje sto je niko ne trpi,tako muski na sve strane imaju decu i par kombinacija pored nekoliko brakova, al ne zato sto su zene progledale nego zato sto im se moze

Žena ostaje sama i bez poroda samo ako to izuzetno želi.
Žena do 40 (a i preko) koja je iole obrazovana, ima nešto na svoje ime ili svoj novac, iole pristojno izgleda (a to je izuzetno rastegljiv pojam, tako da obuhvata mnogo tipova žena) može samo da ima previše opcija, nikako i premalo. Tj, na raspolaganju joj je više vrsta muškaraca nego rasa mačaka.
Zato muškarci i pate za bivšim vremenima kada žene nisu imale opcije, jer su onda mogli do braka da kriju svoj mikropenis, a u braku (koji su napravili teško do nemoguće raskidivim upravo iz tog razloga) nema nazad.

Tako da... ženi je teže ostati sama nego ne ostati.
Ne znam nijednu ženu koja je ostala sama i bez poroda jer nije imala drugu opciju, a muškaraca u poznim godinama u istoj situaciji, znam.

Ma to je sranje priča. I muškarci i žene propadaju sa godinama, zato treba u mladosti pronaći nekog ko ti odgovara i oženiti se ili udati što pre. Mogu žena ili muškarac sa 40 godina ako su situirani sebi da kupuju neke stvari i ljude, ali to je retko dobar i zaista iskren odnos. Ja imam 30 i već su mi mnoge opcije zatvorene. Nije to baš tako lako i jednostavno, niti tačno, i važi za oba pola. Čak i ako si situiran sužavaju se opcije, možeš ti da uloviš nekog mladjeg ali to je retko iskreno i vrlo često brzo puca. Ako imaš pare uvek možeš da kupuješ seks i muškarce, žene, koga god, ali to je isprazno i jadno. Sa 40 i preko je teško čak i sličnog/sličnu sebi naći, prosto mnogi su već zauzeti i venčani, opcije opadaju, kriterijumi opadaju, sve se sužava i zatvara. Nije više ni tempo života isti, što se godine više nagomilavaju, sve se usporava. Gledaju te ispod oka kao anomaliju, ipak je ovo Srbija. Možeš uvek kao Mima Karadžić da glumiš zavodnika pod stare dane i koristiš pare i status da odvedeš u krevet mladje od sebe, ali ništa to ne vredi niti je iskreno.

Problem sa ženama koje kao Neda Arnerić nemaju decu u starosti je što biološki sat otkuca svoje i onda zbog licemerne i sebične okoline sledi depresija. Muškarac tu može nekako da se snadje i napravi nekoj dete ako je situiran jer sperma uvek radi ako je zdrav. Ne živimo u Americi pa da ženama život bude ispunjen u starosti, a ni mnogim muškarcima ako su nevenčani i bez potomaka. Samoća je strašna stvar, pogotovu kad si star i kad sve prodje. "Penzionere u tramvaju puštaju da sednu, jer ti (mladi) što ih puštaju sede tamo gde je važno", kako kaže pesma od Zabranjenog Pušenja.

Back