gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde kaci da je vidim kako kuka.A da mi krenemo da joj kacimo tamo na temi o muskoj gradji tipove sa bure stomaklijama kukala bi.

Da, ali koga zanima da li ti "razumeš", preferencija se ionako ne razume, jer ne dolazi iz intelekta, nego iz nagona.Američki crnci se uglavnom lože na ovakve ribe kakve kači Snake Lively, 50 cent ih potencira u spotovima stalno, mada ne znam zašto, iako poštujem tudj ukus. Meni nisu privlačne nimalo (kao što kapiram mnogima nije privlačno ono što ja smatram idealnom muškom gradjom). Nekako su previše napucane i upadljivo pune prenaglašenih oblina. Najbolje je prirodno i slatko, u manjim dimenzijama, sa malo izraženijim oblinama u predelu grudi i dupeta (mada nije neophodno ovo poslednje). Zato mene uglavnom privlače obične i slatke mlade devojke, nekako mi je to i veći izazov seksualno, mada je teško imati uspeh kod takvih ako si stariji.
ona i taj smajli ne idu ni u loodilu
Idu, iduona i taj smajli ne idu ni u loodilu
Američki crnci se uglavnom lože na ovakve ribe kakve kači Snake Lively, 50 cent ih potencira u spotovima stalno, mada ne znam zašto, iako poštujem tudj ukus. Meni nisu privlačne nimalo (kao što kapiram mnogima nije privlačno ono što ja smatram idealnom muškom gradjom). Nekako su previše napucane i upadljivo pune prenaglašenih oblina. Najbolje je prirodno i slatko, u manjim dimenzijama, sa malo izraženijim oblinama u predelu grudi i dupeta (mada nije neophodno ovo poslednje). Zato mene uglavnom privlače obične i slatke mlade devojke, nekako mi je to i veći izazov seksualno, mada je teško imati uspeh kod takvih ako si stariji.
Da, ali koga zanima da li ti "razumeš", preferencija se ionako ne razume, jer ne dolazi iz intelekta, nego iz nagona.
I meni je nerazumljiv semi pedo ukus za kosti i odsustvo bujno razvijenih sekudarnih seksualnih karakteristika, što je epitom ženske lepote, pa nikom ništa.
Ne lupetaj bre, nijedna od devojaka koje sam okačila nema preko 30 godina, većina ni 25, što je sve prajm.Činjenica je da većina muškaraca voli mlade devojke u prajmu, to ne isključuje obline. Obline su poželjne ali ovo što ti kačiš je prenaglašeno u svakom smislu i neukusno, van bilo kakvih poželjnih proporcija, i deluje čudno i izvitopereno, goropadno. Kao što je muško nabildovano telo poželjno, ali u normalnim, skladnim proporcijama. Ekvivalent muškog tela tvojim slikama su Švarceneger tipovi i Roni Koleman, dakle jedna neukusna prenaglašenost. Recimo, ovo dole je privlačna devojka u prajmu, po pitanju gradje. Obline su tu ali ništa goropadno, nakaradno i neprijatno naglašeno:

Koje gore? Nemoj sad da mi citiraš neki primer koji sam okačila da bih trigerovala osetljive brkate pahuljice, pliz.To što si sad okačila je relativno okej, ali ovo gore je užas naprimer.